Wpisy 1 504 065 – 1 504 164
22 kwietnia 2013 09:34 → 22 kwietnia 2013 13:16, 100 wpisów
widzę że e46 wróciła i dziś cały dzień u mnie w obiegu jej magiczne 3liczby
spadam
spadam
kupiłem małej rower i własnie przywiezli
ide go składać ale bedzie radochy mieć jak wróci z przedszkola
tri
w zasadzie to jest poskładany tylko trza kierownice,podpórke i ***y przykrecić
w zasadzie to jest poskładany tylko trza kierownice,podpórke i ***y przykrecić
witajcie
medusia zerkasz? odezwij się bo ide...
medusia zerkasz? odezwij się bo ide...
tris
no nic ide z tym co mam...
Gracz z miejscowości Żyrardów wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Katowice wygrał 155 813,80 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Pyskowice wygrał 155 813,80 zł w grze Mini Lotto
Drapek.
Magiczne-mówisz? To prawda.Jak mnie nie ma ,to wpadają,a jak jestem,to ani razu.
Magiczne-mówisz? To prawda.Jak mnie nie ma ,to wpadają,a jak jestem,to ani razu.
A jokerki jakie? z maszyny dostałam 20 i 22
Trisetum.Oby wpadła ta trójka,bo ją wysłałam.
A z rączki mam 17 i 36
Wiesiek.
Nie ma się z czego .Z rączki,to różnie wychodzi.
Nie ma się z czego .Z rączki,to różnie wychodzi.
Jakaś muza?
ten tydzien chyba juz bedzie sie z kosiarka latało bo trawa rośnie jak cholera
Gracz z miejscowości Gdańsk wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Orzeł i Reszka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gracz z miejscowości Złoczew wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Krzyżówka
a ze wygranych z 1 stopniem jest kilka na miliony zdrapek to już nasz problem
Gracz w miejscowości Wisznice wydrapal dużą wygraną w krzyż xl w kwocie 5zł (pięć zł )
tris
medea, mirnam
medea, mirnam
móżdżę, jak te 10 baniek jutro skreślić
rafalski a jaki znak jesteś ? To ci podam z programu, który dla znaku zodiaku i nastroju (ok,zestresowany, zły, wściekły, zakochany i szczęśliwy takie są opcje) strzela zestawik do lotto. Kiedyś 4/6 trafił (niestety nie u mnie ) więc kto wie
medea76 kiedy strzelce coś wygrają, bo troche by sie przydało kas
medea bliźniaki
bliźnięta znaczy
mala
Dni dla Strzelców wg metody księżycowej niestety nie w tym tygodniu. Biorąc pod uwagę znaki przyjazne Strzelcom to wtorek i środka oraz sobota i niedziela, ale niestety trudno powiedzieć na ile ta astrologiczna przyjaźń pomoże
Dni dla Strzelców wg metody księżycowej niestety nie w tym tygodniu. Biorąc pod uwagę znaki przyjazne Strzelcom to wtorek i środka oraz sobota i niedziela, ale niestety trudno powiedzieć na ile ta astrologiczna przyjaźń pomoże
opcja zestresowany, zły i wściekły będzie dopiero jutro o 22.20
medea a lwy maja po co jutro grać czy moja planeta już wygasła
medea76 właśnie luknełam w twój profil i widzę że w tym tygodniu nie mam co liczyć na wygraną
rafalski a to proszę bardzo :
OK 9,10,21,22,40,46
Szczęśliwy 3,15,33,39,43,46
Zakochany 21,30,37,43,46,49
Zestresowany 4,7,18,28,35,44
Zły 3,11,18,29,32,47
Wściekły 4,9,11,18,20,48
OK 9,10,21,22,40,46
Szczęśliwy 3,15,33,39,43,46
Zakochany 21,30,37,43,46,49
Zestresowany 4,7,18,28,35,44
Zły 3,11,18,29,32,47
Wściekły 4,9,11,18,20,48
trzy liczby, które miałem w planie skreślić są w opcji wściekły
mala
Jak chcesz to całkiem nieastrologiczną metodę badam, dzięki której wczoraj trafiłam 7/10 w mm. A wcześniej było 6/10 x 2 ( przy czym jeden raz sierota jedna dołożyłam do ósemki dwie liczby no i 6/8 mi uciekło). Metoda w fazie badań, ale moim zdaniem ciekawa jakby co to mój adres to cotbus76@gazeta.pl to ci ten arkusz podeślę
Jak chcesz to całkiem nieastrologiczną metodę badam, dzięki której wczoraj trafiłam 7/10 w mm. A wcześniej było 6/10 x 2 ( przy czym jeden raz sierota jedna dołożyłam do ósemki dwie liczby no i 6/8 mi uciekło). Metoda w fazie badań, ale moim zdaniem ciekawa jakby co to mój adres to cotbus76@gazeta.pl to ci ten arkusz podeślę
medea, trafiłaś te 7 w realu?
rafalski
Tak i cieszę się jak dziecko bo fundusz hazardowy był na totalnym wykończeniu
Tak i cieszę się jak dziecko bo fundusz hazardowy był na totalnym wykończeniu
gratki
multusia odpuszczam, wczoraj i przedwczoraj stówkę wtopiłem i pasuję
medea, też bym z czystej ciekawości zobaczył co ty tam wymyśliłaś
pocztę mam włączoną.....mam na dziś 7/7 i 4/4 może cos jeszcze wykombinuje na 14
witajcie
medusia chciałam cie spytać czy masz cos dziś z kalendarza, ale nie mogłam dłuzej czekać...
medusia chciałam cie spytać czy masz cos dziś z kalendarza, ale nie mogłam dłuzej czekać...
japtan
W tej metodzie nie typuje się liczby ale zestawy liczb, które w przeszłości dały wygraną co najmniej dwa razy. Ustala się dla takiego zestawu okres gdy jest bardziej prawdopodobne jego trafienie i ..... albo się trafia albo nie trafia bo raz jest np. 4/10 a potem nic a raz 6/10 a potem 4/10 a i trafiają się dni gdy wpada 7/10 JEdnym słowem jakby nie patrzył trzeba mieć szczęście
W tej metodzie nie typuje się liczby ale zestawy liczb, które w przeszłości dały wygraną co najmniej dwa razy. Ustala się dla takiego zestawu okres gdy jest bardziej prawdopodobne jego trafienie i ..... albo się trafia albo nie trafia bo raz jest np. 4/10 a potem nic a raz 6/10 a potem 4/10 a i trafiają się dni gdy wpada 7/10 JEdnym słowem jakby nie patrzył trzeba mieć szczęście
kurcze i mam dylemat z podstawowej 7 mki zrobiły mi sie jeszcze 4 i co mam wysłać
medusia to ja czekam na meila od Ciebie w wolnej chwili, bo na razie działam na tamtym co mi przysłałas i wczoraj 4/7 4/8 3/6 , ale 7/10 też bym chciała...albo i więcej...