Wpisy 1 503 464 – 1 503 563
21 kwietnia 2013 21:42 → 21 kwietnia 2013 22:08, 100 wpisów
Lila...no czekałem na was i się zmęczyłem czekaniem
Lila i zdrowia dla maluchów no i sił dla Ciebie by się nimi opiekować
13max...no powaga nadzionko nose wciągam takie fajne
razem z profesorem będzie dycha
Lila...już lukam
bezrobotny
Przeanalizowałam te Twoje szczęśliwe 15 liczb no i mi wychodzi, że zestaw ten powinien miec okienko tzn. czas gdy daje większe szanse na wygrane 23,24,26,30 kwietnia a potem 5,10,11,12 maja
Przeanalizowałam te Twoje szczęśliwe 15 liczb no i mi wychodzi, że zestaw ten powinien miec okienko tzn. czas gdy daje większe szanse na wygrane 23,24,26,30 kwietnia a potem 5,10,11,12 maja
detox ty gdzie pracujesz w kostnicy
medea76ja zmieniam 12 liczb co 5 dni i tylko są na drugie losowanie
Lila jestem tutaj notorycznie wyzywany i obrażany tylko dlatego że mam czelność przyznać się że mam kasę
Lila....@ ta widziałem
Lila..obojetnie mi to bez róznicy ..najpierw napierdalam ptem zadaje pytania
detox
hehe
Bezrobotny
Zrobisz z tą informacją co zechcesz, uważałam jednak że powinnam się wynikami swoich przemyśleń podzielić skoro podzieliłeś się liczbami
Zrobisz z tą informacją co zechcesz, uważałam jednak że powinnam się wynikami swoich przemyśleń podzielić skoro podzieliłeś się liczbami
Lila
życzę wspaniałych maluszków
i WYSOKICH wygranych z myślą o NICH
życzę wspaniałych maluszków
i WYSOKICH wygranych z myślą o NICH
Lila...kaszana taka baba
Lila...a jak jazda pod prąd
merti co tam było dziwnego
Lila..@
czyli 60 to będzie pewniak
qjaster..wszyscy juz dawno znają linki www...albo ja piszę dwie jezyki ....all juz know the linki of www long ago....
i znikam..
13maxa ..złap jaka chcesz laska lody ..jak sam robisz koniom tylko lepsze w domku ..pan bóg widzi u ciebie masz grzech i uciekam,..
i znikam..
13maxa ..złap jaka chcesz laska lody ..jak sam robisz koniom tylko lepsze w domku ..pan bóg widzi u ciebie masz grzech i uciekam,..
Lila...masakra kuzwa katastrofa
żadna kula nie wychodzi do góry, inne natychmiast po otwarciu lecą do góry
krzysio ..sam sobie smigłem kręcę przez te Twoje xxx Liwe brakło już ***o
Lila...
może szukam teorii spiskowych ale mi się ta sytuacja nie spodobała, bo by to oznaczało że maszyna (fotokomórka) czekała na kulę nr 69 a śmierdzi kręceniem lodów...
lika .. daj mu coś www na live lodziki 13maxa nie bedzie nudaaa
detox
Lila...rozerwać na bank
Lila..nic nie jest ..terningi musi mieć ..aż żyły wychodza to znaczy ze forma rośnie dobrze ukrwiony
Lila...@
Lila...rozerwać ten łeb pusty