Wpisy 1 502 495 – 1 502 594
20 kwietnia 2013 22:56 → 20 kwietnia 2013 23:25, 100 wpisów
Lila...@
Lila
tadzia ten akurat był ostatnio - dwa razy,
w nocy ...
raz z jednym wpisem , a potem z kilkoma
ale ten, to też z takich 'dziwnych' nicków - pierwsze wpisy -wydawało się nawet inteligentny gość, ale potem coś z niego zaczęło wystawać - jakaś wiedza, której mieć nie powinien - za krótko tu był, jakies ptetensje - raczej nieuzasadnione i jakieś złości bardzo osobiste, i te takie nadmuchiwanie się swoją 'nieomylnością' - żal ... A te niby działania jakieś - w imieniu kogoś "wykopsanego", a tak naprawdę, to co reprezentował, to
popłuczyny po takim dawno bywałym tu userze - shockwavie
w nocy ...
raz z jednym wpisem , a potem z kilkoma
ale ten, to też z takich 'dziwnych' nicków - pierwsze wpisy -wydawało się nawet inteligentny gość, ale potem coś z niego zaczęło wystawać - jakaś wiedza, której mieć nie powinien - za krótko tu był, jakies ptetensje - raczej nieuzasadnione i jakieś złości bardzo osobiste, i te takie nadmuchiwanie się swoją 'nieomylnością' - żal ... A te niby działania jakieś - w imieniu kogoś "wykopsanego", a tak naprawdę, to co reprezentował, to
popłuczyny po takim dawno bywałym tu userze - shockwavie
Dopisano wygrane multi multi
greg....u bukmachera postawilem i w multi też
ulexxa a jak tam rześki chorowitek nie grymasi juz przy jedzeniu i nie kłóci o kompa - pytałam oo odmianę tegoż raka który pozwala mu byc w takiej kondycji
Jak wygrane kumulacja czy będzie
zw
idę na
idę na
Zobaczymy czy kumulacja
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
witam wszystkich i niestety żegnam od razu poniewaz w towarzystwie chamskiej,prymitywnej idiotki nie zamierzam przebywac
idiotko odpier*** sie od ulexxy!!
idiotko odpier*** sie od ulexxy!!
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
robal_36...jest raczej kumulacja
dobra uciekam dobrej nocki narka do jutra
witam się z wszystkimi skan 7/10 i 5/10 z godz. 14 w profilu
a teraz idę tam
a teraz idę tam
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 155 813,80 zł
ciekawi mnie to z medycznego punktu widzenia - 4 lata chory a ma apetyt i siłę na kompie siedzieć a z drugiej strony potrzebuje troskliwej opieki zainteresowało mnie to
a tak wogóle to witam wszystkich w sobotni wieczór i już teraz życzę miłej niedzieli
w naszym mieście a.szpilka zaczyna pojedynek

przegapiłem
Pasko
- patrzyłem w typowanych - na ilości... Jak to się układało,
od drugiej strony...
najczęstsza, najchętniej wybierana - w mm - 10...
Pasko
- patrzyłem w typowanych - na ilości... Jak to się układało,
od drugiej strony...
najczęstsza, najchętniej wybierana - w mm - 10...
Pasko
wreszcie wolny weekend mam także dzisiaj
wreszcie wolny weekend mam także dzisiaj
1 502 521. idiotka 2013-04-20 (23:00)
ulexxa a jak tam rześki chorowitek nie grymasi juz przy jedzeniu i nie kłóci o kompa - pytałam oo odmianę tegoż raka który pozwala mu byc w takiej kondycji
Ty ***o żebyś padła teraz w te chwili
Ty ***o żebyś padła teraz w te chwili
ulexxa co to za rodzaj nowotworu i jeszcze takie pytanko - na podstawie wyników które zapewne miał ten chorowitek określane są stopnie złośliwości - który ma chorowitek?
Max
Dla mnie jej teksty to totalne dno
Dla mnie jej teksty to totalne dno
szkoda że już bajek nie piszesz grając na TAKICH emocjach innych ludzi - jakim człekiem trzeba byc aby w ten sposób postępować?
player: a jakie Ty teksty wymagałbyś od idiotki ? jaki nick takie teksty
Max miałem podobną sytuacje w rodzinie jak ulexxa i do tej pory nawet nie wiem co jak mam powiedzieć a ona zwyczajnie sobie kpi
Pasko
dziwi mnie jednak,ze robal tych bajek nie wyłapał,moze nie miał interesu aby przypadek ulexxy weryfikować hi hi hi ha ha ha
Greg
ten kupon z 9/10...
grasz z plusem nteraz 10/10???
ten kupon z 9/10...
grasz z plusem nteraz 10/10???
Jaki nick takie teksty ? no niby tak - jasne, ale zdaje się też - gdzie indziej wkopiowywane są fragmenty, trochę pocięte, zmataczone i wyrwane z kontekstu - już nie przez 'idiotkę' ?
greg
idiotka to murzynek i blondyneczka no i oczywiście m77
idiotka to murzynek i blondyneczka no i oczywiście m77
Robal
To już historia
To już historia
teraz się schowała i nawet nosa nie wystawi ha ha ha - już kompletnie nic o chorym mężu który to po 4 latach choroby nowotworowej siedzi przy kompie i wybrzydza co do obiadu -> ale zwała ha ha ha
Max ja po 8 warkach też
tak to jest jak ktoś kłamie i nie kontroluje / nie pamięta ? / tego co pisał ha ha ha
Pasko....dzięki dobranoc
vento chodzi o to z zdjęcie w twoim profil??
zbieg okoliczności i kożystasz i się bawisz
zbieg okoliczności i kożystasz i się bawisz