Wpisy 1 501 395 – 1 501 494
20 kwietnia 2013 07:50 → 20 kwietnia 2013 09:23, 100 wpisów
dosyc marzen,cytatów sentencji, lepiej pomyślcie nad liczbami na 14-sta
Ania...my robimy jedno i drugie liczby juz mamy...słabo nas czytasz
ulala, nigdy nie czytam czata wstecz, za leniwa jestem, czytam bieżące i wybiórczo
ula, to takie przypomnienie wczorajszego pytania Twoja odpowiedz była 35
ulala , nie można się wszystkim przejmować bo człowiek osiwieje
czy widziałaś jakiegoś menela siwego ?
raczej rzadko się zdarza , żyją na luzie teraźniejszością , mają wszystko gdzieś . miałem takiego sąsiada , który stracił pracę , wpadł w alkohol , stracił syna też przez alkohol , żona poszła mu w świat , on mieszkał tu , to tam , zawsze jak go spotkałem to dałem mu pare groszy żył tak z kilkanaście lat ,po jakimś czasie mógł dostać emeryturę po mu się należała ale już nie chciał nawet się starać , żył tak kilkanaście , może i nawet ze 20 lat . Od 2 lat go nie widuję , pewnie już nie żyje . Był chyba szczęśliwy
czy widziałaś jakiegoś menela siwego ?
raczej rzadko się zdarza , żyją na luzie teraźniejszością , mają wszystko gdzieś . miałem takiego sąsiada , który stracił pracę , wpadł w alkohol , stracił syna też przez alkohol , żona poszła mu w świat , on mieszkał tu , to tam , zawsze jak go spotkałem to dałem mu pare groszy żył tak z kilkanaście lat ,po jakimś czasie mógł dostać emeryturę po mu się należała ale już nie chciał nawet się starać , żył tak kilkanaście , może i nawet ze 20 lat . Od 2 lat go nie widuję , pewnie już nie żyje . Był chyba szczęśliwy
greg ja juz mam swoja wstepna wizje liczb na 14-sta, pierwsza mysl jest zawsze najlepsza
oblukajcie przepowiednie pogody Jackowskiego na ten rok
http://strefatajemnic.onet.pl/wideo/jackowski-prognozuje-pogode-na-najblizszy-rok,1,5468763,artykul.html
http://strefatajemnic.onet.pl/wideo/jackowski-prognozuje-pogode-na-najblizszy-rok,1,5468763,artykul.html
Jackwar
masz racje całkowitą....tylko to od charakteru człowieka zależy i nie zawsze sie to da tak poukładać
masz racje całkowitą....tylko to od charakteru człowieka zależy i nie zawsze sie to da tak poukładać
ulala , wiem że od charakteru
zobacz kto dochodzi do dużych pieniędzy , kombinatorzy , oszuści i cwaniacy którzy każdego chcą oszukać bo myślą że jak nie on to jego . Taki całe życie kombinuje a później zazdrości zwykłym ludziom spokojnego życia
zobacz kto dochodzi do dużych pieniędzy , kombinatorzy , oszuści i cwaniacy którzy każdego chcą oszukać bo myślą że jak nie on to jego . Taki całe życie kombinuje a później zazdrości zwykłym ludziom spokojnego życia
ula
skalar pisał kiedyś, że na jednym niku nie dam rady być pierwszy
skalar pisał kiedyś, że na jednym niku nie dam rady być pierwszy
jackwar....ale na końcu zycia jest rachunek sumienia
...i wtedy juz nie ma żartów ani przekupstwa....
...i wtedy juz nie ma żartów ani przekupstwa....
dla typowania jeszcze rozumiem , ale trzeba mieć czas by typować ja mam jeden nick i nie zawsze zatypuje gorzej że niektórzy piszą z różnych nicków i sieją ferment
Witam wszystkich ja na sekunde
Kondi nie przekrecaj slow Powiedialem ze majac trzy nicki latwiej znalesc w pierszej setce a nie ze nie dasz rady byc pierszy a to roznica
Wszystkim milego spokojnego wekenndu
Kondi nie przekrecaj slow Powiedialem ze majac trzy nicki latwiej znalesc w pierszej setce a nie ze nie dasz rady byc pierszy a to roznica
Wszystkim milego spokojnego wekenndu
jackwar widocznie czujom takom potrzebe
czasem
pogadać z kimś entelygentnym, albo /innom razom/ z jakąś qrtulką sie pokłócić -
nie ogarniasz ?
czasem
pogadać z kimś entelygentnym, albo /innom razom/ z jakąś qrtulką sie pokłócić -
nie ogarniasz ?
hej wszyskim jakie mam 2 liczby 20 i 22 z jakimi liczbami często występują w parze
'jaka z jaką' ? - to wiltomierz, czy bardziej multipairs - - multipairs - nie ? Tamten - daje chyba lepiej, bardziej sprawnie /ponoć/ "jaka po jakiej" ?
wiesiek
mini, mini najlepsza gra ...
i coś jeszcze, czy tylko to ? - tylko bez ściemy
mini, mini najlepsza gra ...
i coś jeszcze, czy tylko to ? - tylko bez ściemy
1,2-to znowu ja
3,4-koniec twojej kariery
5,6-krzyż do łóżka weź
7,8-zamknij oczy
9,10-fredy wrócił dziś w nocy
3,4-koniec twojej kariery
5,6-krzyż do łóżka weź
7,8-zamknij oczy
9,10-fredy wrócił dziś w nocy
------
-------------------------
Dzień dobry.. .
-------------------------
Dzień dobry.. .
szpiegów sztuk...62.
.............................
.............................
Trisetum.. .
...................................
...................................
jackwar
- ogólnie - ta przepowiednia +, czy - ?
przewinąłem i zauważyłem wybiórczo, a nie chce mi się t a m wbijać
- ogólnie - ta przepowiednia +, czy - ?
przewinąłem i zauważyłem wybiórczo, a nie chce mi się t a m wbijać
+11. Może być.. . Nie ma.....
.................................
.................................
robal
tylko mini na dzisiaj
wczoraj znów przejechałem sie na zdrapkach
tylko mini na dzisiaj
wczoraj znów przejechałem sie na zdrapkach
Nikogo nie ma, to idę sobie.. .
.......................................
.......................................
Wędroiwca , daj polukać w mapki
lepiej byś dał cyferki na 14
nic tylko kawe żłopiesz
lepiej byś dał cyferki na 14
nic tylko kawe żłopiesz
wiesiek
można też wygenerować z jakiegoś zbioru 'swoich' - sam będziesz unikał zbitki - komp, nie 'spenia'
można też wygenerować z jakiegoś zbioru 'swoich' - sam będziesz unikał zbitki - komp, nie 'spenia'