Wpisy 1 500 678 – 1 500 777
19 kwietnia 2013 17:26 → 19 kwietnia 2013 20:00, 100 wpisów
moim skromnym zdaniem chodzi o przygotowanie pola do zgarnięcia bonusa. Ostatnim razem jak był porównywalnie wielki to też w losowaniach brakowało całych przedziałów na przemian z maniakalnym powtarzaniem się pewnych układów liczb. Jednym słowem zaczynam mieć paranoję
multi
multi
medea to tak jak ja.też to widziałam te braki przedziałów jakiś czas temu
robal ja sobie spisuję na katrce i potem się temu przyglądam,na blankiet nie nanoszę
jackwar
reniuszka
Najgorsze, że potem jak ten bonus pada to w losowaniu gdzie lecą prawie same śpiochy na które wkurzeni ich nie wypadaniem przez kilkanaście losowań nie stawiamy
reniuszka
Najgorsze, że potem jak ten bonus pada to w losowaniu gdzie lecą prawie same śpiochy na które wkurzeni ich nie wypadaniem przez kilkanaście losowań nie stawiamy
reniuszka od otwarcia nowego dworca pkp jeszcze nie byłem na dworcu pkp w Poznaniu i powiedz mi czy ten pan jeszcze zapowiada pociągi http://www.youtube.com/watch?v=zRPxM5UH1B8
jackwar
medea , masz rację z tym przygotowywaniem do zgarnięcia bonusa ale to się dzieje dla tego że kuleczki już są przemęczone i pewnie mają mikropęknięcia co powoduje że częściej wpadają od innych , jak na razie to jeszcze jest mało powtórek ale będzie coraz więcej , chyba że zmienią zestaw
multi multi nie jeżdże pociągami ale pan pewno dalej zapowiada,ponadto Poznań przez te remonty jest nieco straszny
medea , jeszcze trzeba brać pod uwagę że przeważnie większość kulek jest z przedziału 41-80
reniuszka ale dworzec pkp jest ładny jak będę jechał do Poznania to będę go musiał zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=yRzW1s8-ocE
no nienajgorszy multimulti,niektórzy twierdzą,że najgorszy z najnowszych dworców
reniuszka ale przynajmniej coś remontują i będzie ładnie
reniuszka w realu jeszcze go nie widziałem ale tak jak mówię jak będę w Poznaniu to go ocenię na YouTube wydaję mi się ładny
a ja jestem zdesperowana niedawno odebrałam nowe okulary25 marca,a wysiadając z saneczek kolejki górskiej na Malcie potknęłam się runęłam na prawą stronę i je sobie zjechałam-780zł do tyłu
reniuszka bo ta stara część dworca to straszy
jackwar
chodzi mi o zestaw 5,8,35,39,60,65,66,70,72,76 . Okienko to 13,14,19,21 kwietnia
chodzi mi o zestaw 5,8,35,39,60,65,66,70,72,76 . Okienko to 13,14,19,21 kwietnia
medea fakt i trzeba też brać go pod uwagę lecz musisz zrobić taki zestaw na numerki od 41-80 . jak byś mogła to był bym wdzięczny o taki zestaw
oj straszy,ale czytałam o genialnym pomyśle że na miejscu starego ma powstać budynek biurowo-hotelowy czujesz to? bo ja nie
reniuszka ale teraz budują dworzec pks i coś mówią że te dwa dworce mają być połączone może coś wiesz na ten temat
reniuszka ok rozumiem
13max33
jackwar
Zawsze można grać na hurt 70-tek i 50-tek bo te lubią sobie dośc regularnie wchodzić w większej ilości czyli daty bazowe do podstawień są A na poważnie wczoraj zaczęłam badac zestaw podany przez bezrobotnego gdzie liczb z przedziału 41-80 było całkiem sporo bo 10. Cały zestaw dość często dawał 8/15 i 9/15 ale także 10/15 oraz 12/15. Spróbuję ustalić dla niego okienka i ci podrzucę na e-maila (szpiony z TS nie śpią
Zawsze można grać na hurt 70-tek i 50-tek bo te lubią sobie dośc regularnie wchodzić w większej ilości czyli daty bazowe do podstawień są A na poważnie wczoraj zaczęłam badac zestaw podany przez bezrobotnego gdzie liczb z przedziału 41-80 było całkiem sporo bo 10. Cały zestaw dość często dawał 8/15 i 9/15 ale także 10/15 oraz 12/15. Spróbuję ustalić dla niego okienka i ci podrzucę na e-maila (szpiony z TS nie śpią
dziś jeszcze mogą porządzić liczby z trzech piątek :
11,12,16,71,73
2,18,34,50,66
13,29,45,61,77
11,12,16,71,73
2,18,34,50,66
13,29,45,61,77
dziś byłam u optyka po nowe by zrobili i koszt nowych,bo tańsze oprawki 690zł,wię przydało by się trochę świeżej gotówki
reniuszka
właśnie kończę pracę ale podeślę ci ten arkusz z domu Tyle, ze to metoda lekko mówiąc eksperymentalna no i za wyniki nie ręczę
właśnie kończę pracę ale podeślę ci ten arkusz z domu Tyle, ze to metoda lekko mówiąc eksperymentalna no i za wyniki nie ręczę
reniuszka mówili w teleskopie że chyba na garbarach pkp chce też burzyć mini dworzec ale tam to się nie dziwię bo tam pełno narkomanów i innych takich mówiąc krótko aż strach tam wyczekiwać pociągu a i sam dworzec to raczej przystanek bardzo zdewastowany
multi multi młoda nie jestem ale kawka na dworcu w Poznaniu?co o tym myślisz
dzięki madea ja dziś zrobię 3 dziesiony z map , taki mix kominy śpiochy i czuje
reniuszka może kiedyś ale nic na razie nie obiecuję
i tak dobrowolnie tracęę kasę,by może w końcu ją wygrać,więc nie będę mieć żadnego żalu
multi i dla tego się takie miejsca burzy by przez czas budowy toważystwo znalazło sobie inne miejsce a nowe jak postawią to będą musieli przypilnować , pewnie monitoring a najważniejsze w tym by wydać kasę i by ktoś zarobił
multi wycofujesz się ?
ja mam siostrę cioteczną w Poznaniu jest nauczycielką w jakimś tam słynnym gimnazjum
ja mam siostrę cioteczną w Poznaniu jest nauczycielką w jakimś tam słynnym gimnazjum
dobra kochani idę odpocząć,bo twarz potłuczona,posiniaczona i zdarta
jackwar tak zgadza się ale jakbyś to widział to nie zazdroszczę tym podróżnym co tam wsiadają
jackwar no wiesz ja nie jestem poznaniakiem także wszystkiego nie znam
reniuszka a co się stało ?
reniuszka to życzę wysokich wygranych i miłego wieczoru cześć
jackwar co zagrasz na wieczór ?
jak na razie to mam 2 dziesiątki
7 24 29 42 44 60 61 62 68 77
3 5 8 24 28 42 50 66 69 76
7 24 29 42 44 60 61 62 68 77
3 5 8 24 28 42 50 66 69 76
jackwar ok jeśli pozwolisz to zerknę w testerze jak chodzą
jackwar ten pierwszy jest dość dobry
jackwar tak ale moje zdanie jest takie że jak coś w miarę chodzi to od czasu do czasu chodzić będzie choć nikt nie powiedział że ten drugi tez nie ma szansy bycia
jackwar wieczorem będzie losować Magda
------
............................
............................
Nikogo nie ma, to idę sobie.. .
...............................
...............................
WN
japtan
dobra to mnie już czas życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
japtan
co do parki to nie wie , nie jest to moja ulubiona liczba
co do parki to nie wie , nie jest to moja ulubiona liczba
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki