Wpisy 1 499 678 – 1 499 777
18 kwietnia 2013 21:10 → 18 kwietnia 2013 21:41, 100 wpisów
maxiu nie mów o lodach bo mam kater...
Fiolka.. .
......................................
......................................
medusia nawet nie zajrzałam na meila bo nie miałam kiedy jutro rano też lece na krew...
medea , jest wszystko jest dobre co nas otacza i prowadzi do celu , tylko musimy to wykorzystać
fioła ..13maxa wczoraj ooglądał tyle godziny na live lody było z piana martubacja niz nie lubi grać TS ani nie potrzebne kasa
isia .. dobrze nic nie powiem
krzysio ..bo vivi ma virusa jeszcze
krzysio ..bo vivi ma virusa jeszcze
no kochani ide se na drożdzówke bo własnie upiekłam, wiem wiem ze o tej porze sie nie jje ale mówia ze za chuda jestem...wiec mogę...
jackwar a to jak znajdziesz jakiś skrót do celu to mam nadzieję, ze się podzielisz
krzysio ..karwa do 6 siedziałes na xxx live widziałem Twój nick rano ***o juz nie ma
słodkie buziaki na spanko...
medusia dziekuje
agatka
maxiu ja se ide nie daj się fiolce...
maxiu a Ciebie za co do Hadesu wsadzili ??? No chyba, ze to tajna misja heroiczna w celu odzyskania jakiejś Eurydyki
maxymilianie widze...
medea , wczytam się w to jutro rano i wyślę na pocztę przemyślenia , tylko że dziś bonus to ja zgarnę
maxiu jak zobacze na koncie to uwierze...
bywajcie bywajcie bo nie wyjde...
jackwar
No jak zgarniesz to nie będzie po co czytać wytworów mojego umysłu
max no to paskudnie
No jak zgarniesz to nie będzie po co czytać wytworów mojego umysłu
max no to paskudnie
fiolka
Z pewną taką nieśmiałością przypominam, że w mitologii Greckiej w Hadesie siedzieli zmarli bo ta religia nie znała porywania żywcem do piekła
Z pewną taką nieśmiałością przypominam, że w mitologii Greckiej w Hadesie siedzieli zmarli bo ta religia nie znała porywania żywcem do piekła
fiolka i max
Może lepiej skandynawskie zaświaty. Z tego co słyszałam Hel stale szuka robotników w swojej stoczni. Długie paznokcie i włosy mile widziane
Może lepiej skandynawskie zaświaty. Z tego co słyszałam Hel stale szuka robotników w swojej stoczni. Długie paznokcie i włosy mile widziane
fioLa ..13maxa chce too na lody 5 razy na 1 dzien..zboczuch
--
http://www.iv.pl/images/04422088209383104831.png
--
ty wiesz on nie pełno biała s.p.er.m
--
http://www.iv.pl/images/04422088209383104831.png
--
ty wiesz on nie pełno biała s.p.er.m
vifi ..tak mały nosku a krzyczałas jeszcze jeszcze daj mi noska
Witam, oby dziś żadnej kłutni nie było przy 1,5mln wpisie, bo Pasko go będzie musiał usunąć
fioLa ..nie dla mnie... mam jaj ..
fiolka
Pamiętasz Walhallę gdzie trafiali polegli w walce wojownicy odprowadzani przez Walkirie zupełnie nie podobne do grubych bab w hełmach z rogami ala Wagner. Wszyscy pozostali trafiali jako niewolnicy do Bogini Hel córki Lokiego (boga kłamców i oszustów - największe osiągnięcie zamiana w kobyłę by wykiwać pewnego karła i urodzenie dla Odyna ośmionogiego wierzchowca,buchnięcie złotych włosów Sif żonie największego zakapiora czyt. Thora a w końcu załatwienie wiecznej miejscówki u Hel dla Baldra) miłej pani która w zależności od wersji jest w połowie trupem choc przekazany raz mówią że w pionie a raz że w poziomie. Jej poddani z włosów i paznokci zmarłych budują okręt, którym wypłynie w dniu Ragnaroku by wykończyc pozostałych bogów
Pamiętasz Walhallę gdzie trafiali polegli w walce wojownicy odprowadzani przez Walkirie zupełnie nie podobne do grubych bab w hełmach z rogami ala Wagner. Wszyscy pozostali trafiali jako niewolnicy do Bogini Hel córki Lokiego (boga kłamców i oszustów - największe osiągnięcie zamiana w kobyłę by wykiwać pewnego karła i urodzenie dla Odyna ośmionogiego wierzchowca,buchnięcie złotych włosów Sif żonie największego zakapiora czyt. Thora a w końcu załatwienie wiecznej miejscówki u Hel dla Baldra) miłej pani która w zależności od wersji jest w połowie trupem choc przekazany raz mówią że w pionie a raz że w poziomie. Jej poddani z włosów i paznokci zmarłych budują okręt, którym wypłynie w dniu Ragnaroku by wykończyc pozostałych bogów
Witam! To podganiajmy wpisy! Mam pytanie,moze ktoś wie? Dlaczego po losowaniu trzeba dokładnie umyć ręce i twarz? Wie ktoś?
siemka
Jak typowania
No a Geslerka fiknęła zająca
Ja w multi gram przez neta
jareg08
a dlaczego jak idziesz
na ryby
zabierasz mydło i ręcznik
to jest to samo
a dlaczego jak idziesz
na ryby
zabierasz mydło i ręcznik
to jest to samo
13maxa ..widzisz kobita nic nie wstydzi...
----
http://www.iv.pl/images/08239992419274513673.jpg
---
----
http://www.iv.pl/images/08239992419274513673.jpg
---
13max
fiolka...
wreszcie jest ciepło