Wpisy 1 499 178 – 1 499 277
18 kwietnia 2013 12:59 → 18 kwietnia 2013 13:58, 100 wpisów
kondi...widzisz tak dobre ...jak wygasła napis np nie ma zapora i inne ...to jest wirus
--
http://www.iv.pl/images/93939134869339463973.jpg
---
jackwara ..wiem ... ja eset
--
http://www.iv.pl/images/93939134869339463973.jpg
---
jackwara ..wiem ... ja eset
wiem co jem te jajka nie sa na chemii,a niektórych zapraszam do fermy
tomasz , ja kupuję jajka na wsi od znajomych jak jestem w pobliżu . mówię o produktach do których są używane . nie wiesz z jakich jajek są robione , czy nie z proszku , chemia jest wszędzie , chleb piekę sam , bez spulchniaczy , ulepszaczy .
po co nie trzeba jedna aktulizacjaa mam zółte wy nie wiecie co to ..po to mam ściąganie np programy stery i inne Framework i inee wiele...
Dzień dobry jak będę w sobotę w mieście to po szkole kupię Mini Lotto na 10 losowań przynajmniej nie będę musiał ciągle jeździć a i wpadnie tam coś może kiedy konkretnego. A wy macie na coś kupny czy dopiero zamierzać kupić ? Proponuję Mini Lotto no może z braku laku jeszcze Lotto Plus ale wszystko na chybił trafił. A waszym zdaniem kto wygra Floyd Mayweather Jr czy Robert Guerrero ? Ja oczywiście stawiam na Floyda bo jestem jego fanem od kliku lat .
Jackwar...Witaj
pięknie dziękuje
ale dziś pięknie,kawka na dworze super smakuje
pięknie dziękuje
ale dziś pięknie,kawka na dworze super smakuje
Rober Guerrero nie Robert Kubica nie kojarzysz gościa ? Ale z resztą to może i lepiej bo walkę wygra niepokonany na zawodowym ringu król PPV czyli Floyd ! I sądzę że przez KO oczywiście albo no TKO. To jego wizytówka jak moja też będzie jak wygram w Mini Lotto . Tylko nie wiem czy sam skreślić liczby na te 10 losowań czy na chybił trafił ?
kondi ..nie wiem ..albo zainstaluj jeszcze raz przeglądarka firefox ..ja myśle moze działa ...
Moje typy na dzisiaj: pewniak MM: 10; parka: 10,27; trójka: 10,27,35; piątka: 10,27,35,36; dziesiątka: 10,27,28,35,36,
55,56,77,78,80 kompletne strzały ciekawe co z tego da ?
55,56,77,78,80 kompletne strzały ciekawe co z tego da ?
ulsaa.
Co jest ulala a to za co ?
kondi ..stare zaistalowane przeglądarka to jest błąd ..tak jest ..spróbuj jeszcze raz ..na pewno to jest to
A ulala mogę się coś ciebie spytać ?
Sam skreślę na 10 losowań w sobotę i śluz . Ej Cristiano to jak po polsku jest ?
sprawdziłem dostenośc aktualizacji i komunikat mówi, że we wszystkich przeglądarkch korzystam z najnowszej wersji (Opera, Firefox, IE)
Moja piątka jest następująca na Mini Lotto: 18,26,31,36,40 jak ktoś będzie chciał to skorzysta a jak nie to nie ja nimi od soboty zagram na 10 losowań i ciul.
kondi ...a jaki chcesz wersja mozila 3.6.28 czy nowsze 21..
ja zawsze mozila 3.6.28
ja zawsze mozila 3.6.28
A no tak przejęzyczyłem się szlus oczywiście .
witam przed losowaniem wszystkich
cześć ulka
pewniak parka 12 13
Mini Lotto powtarzam powtarzam niby strzały ale sugeruję abyście naprawdę wysłali na Mini Lotto dzisiaj te liczby: 18,26,31,36,40. Wyśle ktoś je z was ?
ulka
ulka
Tylko nie padnijcie po losowaniu z wrażenia za to już nie biorę odpowiedzialności.
10,28,79...........62,4,80 i poowwo
ulka łoczko
ulka jaki pewniak ?
ulala
pozdrawiam
pozdrawiam
Użytkownik tomi 19 dodał nowy komentarz w temacie:
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
moim pewniakiem 76 bądz 77
To jak wyśle ktoś z was ? Jak może ty ulala ? Wiem że się o kobiety nie pyta o wiek ale mnie jednak ciekawi jesteś w moim wieku ?
ulala...on krzysztof C młody bobasu ok jak masz tam córcia
ula jedna lub dwie siedemdziesiątki będą , a może to błąd logiczny
18,26,31,36,40 pamiętajcie warto ja wam mówię a teraz na razie i powodzenia.
cześć dotam
dawaaaać ! Karwaaaaaaaa ! Losowanieeeeeeeeeee !