Wpisy 1 499 155 – 1 499 254
18 kwietnia 2013 12:16 → 18 kwietnia 2013 13:53, 100 wpisów
moja mama na ten przykład jest odcięta od tygodnia od strony PKO BP, ponieważ system antywirusowy pomimo kilkunastu już prób aktualizacji ustawień poziomu zabezpieczeń traktuje tę stronę jako niebezpieczną i blokuje do niej dostęp Wygląda to tak jakby w ogóle nie zapisywał zmiany ustawień.
jackwara ok ok...
Dziś mój dzień wygrama w multi multi jest moja? To ponad 1 milion na rękę!
ludzie szok od 60 kur 55 jaj swojskich a wy ciagle kupujecie z ukrainy nie boicie się raka
jacwkara ..jak sprawdzisz czy on kondi ma wirus nic nie wiadomo
krzysio , chodzi nie o wirus tylko o program antywirusowy
podejrzewam że albo zaktualizował program , wgrał nowy lub zmienił ustawienia programu
podejrzewam że albo zaktualizował program , wgrał nowy lub zmienił ustawienia programu
tomasz , zaraz idę wysłać
mówisz by nie kupować jajek z ukrainy a ja ci mówię że nie kupuję lecz ty sam nawet nie wiesz co jesz te jajka możesz zjadać w produktach do których są używane
mówisz by nie kupować jajek z ukrainy a ja ci mówię że nie kupuję lecz ty sam nawet nie wiesz co jesz te jajka możesz zjadać w produktach do których są używane
kondi...widzisz tak dobre ...jak wygasła napis np nie ma zapora i inne ...to jest wirus
--
http://www.iv.pl/images/93939134869339463973.jpg
---
jackwara ..wiem ... ja eset
--
http://www.iv.pl/images/93939134869339463973.jpg
---
jackwara ..wiem ... ja eset
wiem co jem te jajka nie sa na chemii,a niektórych zapraszam do fermy
tomasz , ja kupuję jajka na wsi od znajomych jak jestem w pobliżu . mówię o produktach do których są używane . nie wiesz z jakich jajek są robione , czy nie z proszku , chemia jest wszędzie , chleb piekę sam , bez spulchniaczy , ulepszaczy .
po co nie trzeba jedna aktulizacjaa mam zółte wy nie wiecie co to ..po to mam ściąganie np programy stery i inne Framework i inee wiele...
Dzień dobry jak będę w sobotę w mieście to po szkole kupię Mini Lotto na 10 losowań przynajmniej nie będę musiał ciągle jeździć a i wpadnie tam coś może kiedy konkretnego. A wy macie na coś kupny czy dopiero zamierzać kupić ? Proponuję Mini Lotto no może z braku laku jeszcze Lotto Plus ale wszystko na chybił trafił. A waszym zdaniem kto wygra Floyd Mayweather Jr czy Robert Guerrero ? Ja oczywiście stawiam na Floyda bo jestem jego fanem od kliku lat .
Jackwar...Witaj
pięknie dziękuje
ale dziś pięknie,kawka na dworze super smakuje
pięknie dziękuje
ale dziś pięknie,kawka na dworze super smakuje
Rober Guerrero nie Robert Kubica nie kojarzysz gościa ? Ale z resztą to może i lepiej bo walkę wygra niepokonany na zawodowym ringu król PPV czyli Floyd ! I sądzę że przez KO oczywiście albo no TKO. To jego wizytówka jak moja też będzie jak wygram w Mini Lotto . Tylko nie wiem czy sam skreślić liczby na te 10 losowań czy na chybił trafił ?
kondi ..nie wiem ..albo zainstaluj jeszcze raz przeglądarka firefox ..ja myśle moze działa ...
Moje typy na dzisiaj: pewniak MM: 10; parka: 10,27; trójka: 10,27,35; piątka: 10,27,35,36; dziesiątka: 10,27,28,35,36,
55,56,77,78,80 kompletne strzały ciekawe co z tego da ?
55,56,77,78,80 kompletne strzały ciekawe co z tego da ?
ulsaa.
Co jest ulala a to za co ?
kondi ..stare zaistalowane przeglądarka to jest błąd ..tak jest ..spróbuj jeszcze raz ..na pewno to jest to
A ulala mogę się coś ciebie spytać ?
Sam skreślę na 10 losowań w sobotę i śluz . Ej Cristiano to jak po polsku jest ?
sprawdziłem dostenośc aktualizacji i komunikat mówi, że we wszystkich przeglądarkch korzystam z najnowszej wersji (Opera, Firefox, IE)
Moja piątka jest następująca na Mini Lotto: 18,26,31,36,40 jak ktoś będzie chciał to skorzysta a jak nie to nie ja nimi od soboty zagram na 10 losowań i ciul.
kondi ...a jaki chcesz wersja mozila 3.6.28 czy nowsze 21..
ja zawsze mozila 3.6.28
ja zawsze mozila 3.6.28
A no tak przejęzyczyłem się szlus oczywiście .
witam przed losowaniem wszystkich
cześć ulka
pewniak parka 12 13
Mini Lotto powtarzam powtarzam niby strzały ale sugeruję abyście naprawdę wysłali na Mini Lotto dzisiaj te liczby: 18,26,31,36,40. Wyśle ktoś je z was ?
ulka
ulka
Tylko nie padnijcie po losowaniu z wrażenia za to już nie biorę odpowiedzialności.
10,28,79...........62,4,80 i poowwo
ulka łoczko
ulka jaki pewniak ?