Wpisy 1 499 107 – 1 499 206
18 kwietnia 2013 11:27 → 18 kwietnia 2013 13:35, 100 wpisów
po wczorajszym poludniu nie udanym nie chcialo mi sie isc na wieczor puscic bym mial 8/10 ;/
Test ...testu.. .
...............................
...............................
Kondi.. .
U mnie wszystko działa normalnie.. .
......................................
U mnie wszystko działa normalnie.. .
ja sam nie wiem oo co chodzi .. co nie działa i co macie teraz normalne test chata
lipa pasko
kondi 12,13
oraz 58,59,68,69,76(77)
+23. Hura.. .
kondi i 28,3,5 ? Hmm
u mnie teraz 22 stopni bez lizaki ..wedrus ..jak bedzie 30 stopni wszyscy chce robi koniom...
a o 22.. 7,8,9 ? Może być
77 będzie w paru losowaniach
pasko odblokuj mi linijki
w firefoxie po odswierzeniu nie moge nawet pisac, musze kliknąć na stronę główną
Krzysio.. .
30 stopni nie będzie.. .
..............................
30 stopni nie będzie.. .
..............................
kondi ..naciśnij F5..to resetuj przeglądarka
dobra znikam ... Narka
Test:
Linijka 1.
Linijka 2.
---------------------------
Linijka 1.
Linijka 2.
---------------------------
Znikam.. .
....................
....................
test beta
alfa zaginęła
franek testujesz inne linijki ?
Kondi coś żeś ustawił jakąś blokade ?
może jakiś program antywirusowy netu ?
bo na 3 przeglądarkach to raczej nie wina strony skoro inni mają normalnie pewnie masz jakąś blokade .
alfa zaginęła
franek testujesz inne linijki ?
Kondi coś żeś ustawił jakąś blokade ?
może jakiś program antywirusowy netu ?
bo na 3 przeglądarkach to raczej nie wina strony skoro inni mają normalnie pewnie masz jakąś blokade .
jackwar testuje testy testowane
12,13,58,59,68,69,76,77
jackwar fajny jesteś i miły gościu
ja mam inny problem...gram na fb w grę i zaczełam też na stronir męża grać...jednak u niego w pewnym momencie wyskakuje okienko z informacją:
Dane z tej zabezpieczonej strony zostaną wysłane do strony, która nie jest zabezpieczona: g9-live.wooga.com.
Wysyłanie poufnych informacji jest zdecydowanie odradzane.
jak robie wyślij to gra idzie do pewnego momentu i znowu to samo,a gdy robie anuluj to wogółe nie chce iść
co to może znaczyć....dodam że ja na swojej stronie nie mam takiego problemu
Dane z tej zabezpieczonej strony zostaną wysłane do strony, która nie jest zabezpieczona: g9-live.wooga.com.
Wysyłanie poufnych informacji jest zdecydowanie odradzane.
jak robie wyślij to gra idzie do pewnego momentu i znowu to samo,a gdy robie anuluj to wogółe nie chce iść
co to może znaczyć....dodam że ja na swojej stronie nie mam takiego problemu
dzięki franek
widzisz , jak się zrobiłeś grzeczny to od razu złoty chłopak , pożartować można .
Ważne by się uśmiechać to świat jest ładniejszy a człowiek szczęśliwszy .
Taki emeryt to pewnie siedzi na chacie i go zgryzota zżera aż tu słyszę . Ja go nigdy nie przezywałem a on tu już nie jedną osobe , dla mnie może mnie przezywać , jestem ponad to i się z niego śmieję .
widzisz , jak się zrobiłeś grzeczny to od razu złoty chłopak , pożartować można .
Ważne by się uśmiechać to świat jest ładniejszy a człowiek szczęśliwszy .
Taki emeryt to pewnie siedzi na chacie i go zgryzota zżera aż tu słyszę . Ja go nigdy nie przezywałem a on tu już nie jedną osobe , dla mnie może mnie przezywać , jestem ponad to i się z niego śmieję .
jackwar to jest nie po chrześcijańsku tak bliżniego swego nielubić
mala , ciężko mi powiedzieć gdyż nie gram na fb . Pewnie Pasko wie co jest grane . Grasz na tym samym komputerze i tym samym logingu do systemu ?
jackwara ..lubisz patrzeć wypadek samochodowy ..jak masz prawko auto trzeba warto wiedzieć...
---
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vZwVLDekQPc#!
---
---
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vZwVLDekQPc#!
---
moja mama na ten przykład jest odcięta od tygodnia od strony PKO BP, ponieważ system antywirusowy pomimo kilkunastu już prób aktualizacji ustawień poziomu zabezpieczeń traktuje tę stronę jako niebezpieczną i blokuje do niej dostęp Wygląda to tak jakby w ogóle nie zapisywał zmiany ustawień.
jackwara ok ok...
Dziś mój dzień wygrama w multi multi jest moja? To ponad 1 milion na rękę!
ludzie szok od 60 kur 55 jaj swojskich a wy ciagle kupujecie z ukrainy nie boicie się raka
jacwkara ..jak sprawdzisz czy on kondi ma wirus nic nie wiadomo
krzysio , chodzi nie o wirus tylko o program antywirusowy
podejrzewam że albo zaktualizował program , wgrał nowy lub zmienił ustawienia programu
podejrzewam że albo zaktualizował program , wgrał nowy lub zmienił ustawienia programu
tomasz , zaraz idę wysłać
mówisz by nie kupować jajek z ukrainy a ja ci mówię że nie kupuję lecz ty sam nawet nie wiesz co jesz te jajka możesz zjadać w produktach do których są używane
mówisz by nie kupować jajek z ukrainy a ja ci mówię że nie kupuję lecz ty sam nawet nie wiesz co jesz te jajka możesz zjadać w produktach do których są używane
kondi...widzisz tak dobre ...jak wygasła napis np nie ma zapora i inne ...to jest wirus
--
http://www.iv.pl/images/93939134869339463973.jpg
---
jackwara ..wiem ... ja eset
--
http://www.iv.pl/images/93939134869339463973.jpg
---
jackwara ..wiem ... ja eset
wiem co jem te jajka nie sa na chemii,a niektórych zapraszam do fermy
tomasz , ja kupuję jajka na wsi od znajomych jak jestem w pobliżu . mówię o produktach do których są używane . nie wiesz z jakich jajek są robione , czy nie z proszku , chemia jest wszędzie , chleb piekę sam , bez spulchniaczy , ulepszaczy .
po co nie trzeba jedna aktulizacjaa mam zółte wy nie wiecie co to ..po to mam ściąganie np programy stery i inne Framework i inee wiele...
Dzień dobry jak będę w sobotę w mieście to po szkole kupię Mini Lotto na 10 losowań przynajmniej nie będę musiał ciągle jeździć a i wpadnie tam coś może kiedy konkretnego. A wy macie na coś kupny czy dopiero zamierzać kupić ? Proponuję Mini Lotto no może z braku laku jeszcze Lotto Plus ale wszystko na chybił trafił. A waszym zdaniem kto wygra Floyd Mayweather Jr czy Robert Guerrero ? Ja oczywiście stawiam na Floyda bo jestem jego fanem od kliku lat .
Jackwar...Witaj
pięknie dziękuje
ale dziś pięknie,kawka na dworze super smakuje
pięknie dziękuje
ale dziś pięknie,kawka na dworze super smakuje
Rober Guerrero nie Robert Kubica nie kojarzysz gościa ? Ale z resztą to może i lepiej bo walkę wygra niepokonany na zawodowym ringu król PPV czyli Floyd ! I sądzę że przez KO oczywiście albo no TKO. To jego wizytówka jak moja też będzie jak wygram w Mini Lotto . Tylko nie wiem czy sam skreślić liczby na te 10 losowań czy na chybił trafił ?