Wpisy 1 497 364 – 1 497 506
16 kwietnia 2013 20:53 → 16 kwietnia 2013 21:33, 100 wpisów
krzysztof c
Dobrze do zobaczenie po losowaniu. A i powodzenia niech te losowanie tobie i innym przyniesie trafienie głównej wygranej i spełnienia wszystkich no prawie wszystkich marzeń. A to żeby było na końcu jako happy end i to . Ale dobrze co że losowania będą od 01.05 od 21:40 i w TV prawda ?
unhappy
Wam też wszystkim ale z rozwagą panowie i panie .
krzysztof c wzajemnie wysokich wygranych a co do emisji losowań to bardzo dobra decyzja TS
agatkaa
jackwar z wilkowyj nie próbowałem wynalazkuale rum na kościach jak najbardziej
agatka teraz będzie prowadził losowanie Janusz zobaczymy czy coś nam przyniesie a ty co dziś zagrałaś ?
agatka losowanie jak zawsze o 22:15 ale niedługo się to zmieni od 1 maja będzie o 21:40
stronkę znam od kilku lat... nie pamiętam, szukałem w google wyników multi lotka (jeszcze przed zmianą na multi multi) ta strona jest najlepsza
a typować zacząłem 5 czy 6 dni temu
a typować zacząłem 5 czy 6 dni temu
multi multi plus 1984
ja kreslac to wogole sie nie zastanawiam, kresle z "buta" bo jak
ma byc to bedzie
ja kreslac to wogole sie nie zastanawiam, kresle z "buta" bo jak
ma byc to bedzie
jackwar
agatka może i dobry sposób bo w końcu metoda chybił trafił też takim sposobem jest i jednak u mnie działa
menel , szkoda to jak krowa w kapuste wejdzie , tak mówili w kabarecie .
nie masz się czym bawić to sie małym pobaw , tylko uważaj bo cie jeszcze opluje .
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
Pasko
ostrzej reaguj, bo Ci to całkiem rozpintolą
albo konkurencja, albo
takich czubów, to nie było chyba od Rafała ?
ostrzej reaguj, bo Ci to całkiem rozpintolą
albo konkurencja, albo
takich czubów, to nie było chyba od Rafała ?
kombo***n......y uju wypi z mp utasie Pasko zablokowac bo ur...wa cierpliwosci brak.
gnoju sie nie rusza smieciem jestes kombolotku walony daj se sianka i do kojca
Pasko blokuj te.gnojowiskowe klony bo mp sytaci ludzie odejda to dzieje sie od kilku dni
siemka wszystkim
jackwar...siemka
Fabik płytki jesteś jak stać ciebie tylko na takie coś i wulgaryzmy. Niedojrzały smark potrafi się lepiej zachować. Tutaj czujesz się anonimowy a nie jesteś. To sobie pozwalasz, brak słów.
Pasko...pisałem maila ale bez odzewu
Pasko
Netii, czy warszawskiej netii ? I podobne - hmmm - problemy - pojawiały się już wcześnij ? ?
Netii, czy warszawskiej netii ? I podobne - hmmm - problemy - pojawiały się już wcześnij ? ?
Pasko
Jackwar
Profesor
Jackwar
Profesor
Robal
Jak wygrane
ja nie pamiętam, żeby się ostatnio pojawiały... wcześniej to różnie bywało A Netia ma siedzibę w Warszawie
Pasko...pisałem maila ale bez odzewu
Robal MM na dziś 6 zakładów + profil MM
Pasko...pisałem maila do Ciebie ale bez odzewu
10/10
jackwar...
Pasko...pisałem maila ale bez odzewu. te kupony to będą już nieważne jak przyjdą?
kriss2221: kupony będą obowiązywać od czwartkowego losowania... mam kolejkę e-maili do odpisania... nie wiem gdzie tam jesteś Generalnie poczta niby twierdzi, że na czwartek kupon będziesz miał w ręce.
greg
jakoś się podzielimy bonusem
jakoś się podzielimy bonusem