Wpisy 1 497 139 – 1 497 238
16 kwietnia 2013 16:12 → 16 kwietnia 2013 18:15, 100 wpisów
zamiast mini lotto więcej zakładów puścić , lotto i mini mam stałe cyferki , czasami dodam pare zakładów jak kasa się trafia
jackwar
aha
też 'tak' podchodzę, że plus "obniża" cenę
noooooo i, to jest też kwestia jakiejś tam wyobraźni - już raz przy mnie /jakaś Kobieta 'złorzeczyła', że nie sprawdziła - czwórkę by miała - a "zawsze gram z plusem" i jakiś gostek - ten akurat /podobno/ miał BY, g.d.y.b.y - 5/6 - ale ten z kolei zazwyczaj NIE gra z plusem...
aha
też 'tak' podchodzę, że plus "obniża" cenę
noooooo i, to jest też kwestia jakiejś tam wyobraźni - już raz przy mnie /jakaś Kobieta 'złorzeczyła', że nie sprawdziła - czwórkę by miała - a "zawsze gram z plusem" i jakiś gostek - ten akurat /podobno/ miał BY, g.d.y.b.y - 5/6 - ale ten z kolei zazwyczaj NIE gra z plusem...
torsan
"na stałe" ?
a cholera wie - na /forum się tak ktoś 'zapierał', że 'tak, tak' -
"idziesz przez las i kluczysz, albo idziesz prosto...", i takie tam ćwiczenia z "logiki" - licho wie - wcale nie jestem pewien - toż 'prosta droga' - bez zbaczania , to kilka /a może nawet - dziesiąt ?/ tysięcy lat ...
"na stałe" ?
a cholera wie - na /forum się tak ktoś 'zapierał', że 'tak, tak' -
"idziesz przez las i kluczysz, albo idziesz prosto...", i takie tam ćwiczenia z "logiki" - licho wie - wcale nie jestem pewien - toż 'prosta droga' - bez zbaczania , to kilka /a może nawet - dziesiąt ?/ tysięcy lat ...
torsan
Mam 'suwenir' dla Ciebie ...
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100313-14/
obejrzyj...
...
no i co ?
Mam 'suwenir' dla Ciebie ...
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100313-14/
obejrzyj...
...
no i co ?
ogólnie ludzie nie grają bo im szkoda złotówki ale nie umieją liczyć że obniża im to grę a mają więcej szansy na trafienie Pamiętacie kiedyś była liczba dodatkowa , już nie pamiętam na czym to polegało
A przepraszam ,chodzi głownie o imagge tej Pani czy cóś głębiej należy szukać?
No całkiem,całkiem z tego archiwum wygląda.
Ale się posunęła przez te trzy lata
Ale się posunęła przez te trzy lata
punkt patrzenia poniżej sukienki (czy jak nazwać to wdzianko?)
mi się podoba .
mi się podoba .
MOnet
oj tam - mimo iż infiltrują - napiszę - popacz uważniej - od 1:36 lecą kulki - przyjrzyj się
I nie chodzi mi o brak obrazu w obrazie -
noooo - najwyżej mi napisz, że "kompletnie zidiociałem" - nie widzę przeszkód
oj tam - mimo iż infiltrują - napiszę - popacz uważniej - od 1:36 lecą kulki - przyjrzyj się
I nie chodzi mi o brak obrazu w obrazie -
noooo - najwyżej mi napisz, że "kompletnie zidiociałem" - nie widzę przeszkód
Robal , trza było pisać w którym momencie wzrok wytężyć , w tym czasie to mi się włączyło marzenie i wzrok maślany
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100321-14/
Choćby tylko - taka różnica - widoczny jest numer porządkowy zestawu - nawiasem - sprawa b. łatwa do ominięcia - podczerwień, czy ultrafiolet, ale to nie o to chodzi, nieważne - zawijał ok
I nie chodzi też o to, że się "posunęły" - 'dziewczyny' bały się żę Je zastąpią celebrytami - pozachodziły - a to nie jest taka całkiem prosta sprawa - odzyskać figurę i się nic nie zmieniać
Facety też się zmieniają ... Jakieś mięśnie wyskakują, czy cuś
I nie chodzi też o to, że się "posunęły" - 'dziewczyny' bały się żę Je zastąpią celebrytami - pozachodziły - a to nie jest taka całkiem prosta sprawa - odzyskać figurę i się nic nie zmieniać
Facety też się zmieniają ... Jakieś mięśnie wyskakują, czy cuś
kiedyś to miały te fryzury , już wolę Marysię niech wygląda nawet jak sierotka ale Marysia wygląda naturalnie
Robal , bo ty specjalnie nasz chciałeś zrobić w bambuko
dajesz rozebrane laski i na co mamy patrzeć ?
trza było dać laskowskiego
dajesz rozebrane laski i na co mamy patrzeć ?
trza było dać laskowskiego
82 osoby na czacie
emeryt !!! nie czaj się !!!
moja ty miłości internetowa .
emeryt , zadzwoń do mnie jeszcze raz , przedstaw się ładnie . podam ci numerek na wieczór do Baśki Kwarc . ona nauczy cie życia
nie będzie lelum polelum , z Baśką nie ma żartów
emeryt !!! nie czaj się !!!
moja ty miłości internetowa .
emeryt , zadzwoń do mnie jeszcze raz , przedstaw się ładnie . podam ci numerek na wieczór do Baśki Kwarc . ona nauczy cie życia
nie będzie lelum polelum , z Baśką nie ma żartów
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100408-14/
Kupiłem Mini Lotto 4 zakłady może wpadnie chociaż w jednym 5 ?
Normalnie sam skreśliłem.
popołudniu u jolki klient wypłacał 4/6 w lotto, takie miał skreślone liczby 35,36,37,45,46,47
Raczej odbierał drapek .
Chyba sam sobie nie wypłacił co ?
Użytkownik multi multi plus 1984 dodał nowy komentarz w temacie:
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
witamkrzysztof ja właśnie puściłem 8 zakładzików mini
Witam
Dzis widzialem jak faceci wstawiali maszyne w sklepie
i co zauwazylem to maszyna bedzie wydawala zdrapki Taka maszyna jak fajki itp wydaje
Dzis widzialem jak faceci wstawiali maszyne w sklepie
i co zauwazylem to maszyna bedzie wydawala zdrapki Taka maszyna jak fajki itp wydaje
heh, czego to oni nie wymyślą, jak tak dalej będą automatyzować to niedługo kolektorzy stracą pracę
niezła prowizja
narka drapak
albo smartfonem, cześć lulka
przejde sie do tamtego sklepu jak bede mial po drodze i zobacze co i jak z ta maszyna Dobra uciekam
siemanko Skalar
Z wielkim bólem i trudem doczołgałem się do kolektury a tam oskubano mnie na 5zeta:xingo pustak,znaki zodiaku pustak
dzięki jackwar, chętnie
hipcio, Ty też sobie walnij na otarcie łez
tak, drapek to pies na drapki