Wpisy 1 496 822 – 1 496 921
16 kwietnia 2013 09:18 → 16 kwietnia 2013 11:42, 100 wpisów
triset
17-04-2009 wylosowano "28"
trafień samego J z 0/45 /a nie z 50!!/ było 2065 - płacili 10,90,-
wcelowanie czterech liczb bez Jokera - było jedno - wczoraj wcale - wtedy płacali za to - 9449 zeta -
- widać różnicę ... ?
17-04-2009 wylosowano "28"
trafień samego J z 0/45 /a nie z 50!!/ było 2065 - płacili 10,90,-
wcelowanie czterech liczb bez Jokera - było jedno - wczoraj wcale - wtedy płacali za to - 9449 zeta -
- widać różnicę ... ?
może będą nowi prowadzący ? jakieś lasencje ? Może zrobimy listę prowadzących jakich byśmy chcieli ja proponuje Karolaka może na bani sam by wyciągał kuleczki
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie:
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
zrobili o pół godziny szybciej aby celebrytów prosic na losowanie bo o 22 15 wiekszość juz była nawalona
pylcek..lepiej twoja reka podkreslić blankiecie niz automat..
jackwar
noooo, ja też mam swoje typy na prowadzących/e - ale tu nie będę wypisywał wiesz CO, KOGO mam na ...
noooo, ja też mam swoje typy na prowadzących/e - ale tu nie będę wypisywał wiesz CO, KOGO mam na ...
Użytkownik torsan dodał nowy komentarz w temacie:
panie robala ..ty teraz idziesz pintol real czy lepiej siedzieć w domu pozniej grasz
ja bym chciał emeryta !!!! młody , jeszcze ma 30 lat do emerytury , zwiedził całą polskę , europę , świat . Co prawda na księżycu nie był ale jeszcze będzie i na marsa poleci , nie mylić z batonem .
Panie Krzysiuniu
tak jest , powstań, baczność, spocznij, do kolektury marsz
idę wysłać - w typnięciach jest, to nie ma pintol
tak jest , powstań, baczność, spocznij, do kolektury marsz
idę wysłać - w typnięciach jest, to nie ma pintol
Użytkownik rafalski38 dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik dlu dodał nowy komentarz w temacie:
Pasko jestem jak najbardziej za opcją tej telewizji, bo już też mam dosyć wieszającego się stale dekodera polsatu, jeżeli tvp info jest już ogólnie dostępny to super, bo jak mówię nie było go jeszcze niedawno
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie:
rafalski wywal polsat cyfrowy i kup dvb-t ja tak zrobiłem z N telesyfem i mam 70 zł w kapsie programy te najważniejsze czyli posat,1,2,tvn tvn7 tv4 z filmami te same co na dekoderach jedynie nie mam HBO ale i tak juz ten program traci myszką bo wszystkie nowości mam z netu (np na usb i do tv prosto) za darmo wiec dziś dekodery płatne
triset, czekam aż mi się umowa z tym dziadostwem skończy i tak robię, podłączam kabel do tv i żadnych dodatkowych pudełek. to dziadostwo wiecznie mi się wiesza i musze je odłączać ciągle od zasilania
rafalski/koledzy maja cyfrowy polsat to wiem jakie to dziadostwo bo non stop na to klną
ja to się boję, że kiedys nie wytrzymam i rzucę browarem w bogu ducha winny tv
ale szkoda browara
no nic uciekam, do później
Ja ostatnio kupiłem cioci 32 calowy funaj za 960 zł . jest lepszy od mojego
można internet podłączyć , pod usb pamięć i można nagrywać programy , ma nagrywanie na pilocie fajny telewizorek za małą kase
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie:
jackwar musze kupić z już z wbudowanym dekoderem w granicach 40"
ja polecam TV Samsunga Cała rodzinka u mnie na telewizory tej firmy i nie ma z nimi żadnych problemów...
Mój 40" ma już 2 i pół roku, a śmiga jak nowy
Mój 40" ma już 2 i pół roku, a śmiga jak nowy
Użytkownik Gała dodał nowy komentarz w temacie:
majklasz/ 2,5 na tv to mało generalnie rtv jest robione po 4,5lat a potem to różnie bywa ja zaś planuje philipsa bo mam troche sprzetu tej marki około 4/6 lat tez ładnie chodzi
szwagier ma LG 3D nawet z 4 parami okularów tylko jakoś to nie działa
Zależy też kto i ile używa.
Mój to całymi dniami chodzi na maksymalnych obrotach, nie oszczędzamy go
Co do LG to mam jeden jeszcze kineskopowy 21" z 8 lat i też bezproblemowy No i smartfona mam LG i złego słowa powiedzieć nie mogę
Mój to całymi dniami chodzi na maksymalnych obrotach, nie oszczędzamy go
Co do LG to mam jeden jeszcze kineskopowy 21" z 8 lat i też bezproblemowy No i smartfona mam LG i złego słowa powiedzieć nie mogę
wszystkim
lg mój tesc ma 20 lak i jest ok
lg mój tesc ma 20 lak i jest ok
ide puscic 42 zakłady na mini
wtedy to jeszcze części były Made in Japan a nie Made in Japan z Kielc produkowane
zaszaleje
potem kupona wkleje
potem kupona wkleje
zaraz wracam
Użytkownik zenek44 dodał nowy komentarz w temacie:
juz puscilem na chybika
teraz analiza
puscilem 20 zakladów a teraz sam skresle 20
puscilem 20 zakladów a teraz sam skresle 20
ja do kolektury mam 35 metrów
trisetum , generalnie teraz to telewizory się nie psują , ta technologia jest bezawaryjna , dekodery mają wszystkie , zgodnie z prawem nie mają prawa sprzedawać bez dekodera . Jak chcesz 40" to rzeczywiście wybór masz mniejszy . Samsungi są dobre , sam się zastanawiałem czy cioci takiego nie kupić ale ona potrzebuje tylko do oglądania i na tym się skupiłem a wyszło że ma takie bajery co ja nie mam . Różnią się tylko czasem odświeżania obrazu i czasem włączenia , ale to minimalne różnice , wszystkie po włączeniu mają zwłokę gdyż za szybkie pokazanie obrazu będzie skutkowało niedokładnym wyświetlaniem . Trzeba zawsze odczekać 8-10 sekund na pojawienie się obrazu . Taka technologia .
z drugiej strony bloku
a czy ktoś juz zamawiał do domu kuriera np z "7" aby cos wysłać ?
Pewnie każdy z was widział jak wyglądają tablice świetlne w autobusach podobnie jest z tymi telewizorami , kiedyś problemem na ekranie były czarne plamki , w tych co teraz to jest odwrotnie , powstają białe plamki taka technologia .
jackwar
mój kumpel z pracy kupił samsunga 1,5 roku temu i się sypła
płyta głowna, na szczęście był na gwarancji taki teraz szajs robią
mój kumpel z pracy kupił samsunga 1,5 roku temu i się sypła
płyta głowna, na szczęście był na gwarancji taki teraz szajs robią
no właśnie ostatnio widziałem u klienta w piwnicy samsunga rozwalonego i naprawa za drogi a miał 3 latka chyba pozostane przy philipsie
wszystkie teraz są led ale inaczej działają , kiedyś led to była matryca w której każdy punkt to była dioda świecąca led , teraz to są diody świecące na samej górze do dawania światła ma cały ekran po przez układ kolorowych listków jest przepuszczane światło .
Użytkownik merti dodał nowy komentarz w temacie:
bolek , mogło się zdarzyć że padła płyta w telewizorze , wystarczy zły jeden element lub celowa partia przy produkcji gdzie dano inny element zamiast tego co powinien być gdyż nie było odpowiedniego w magazynie , by nie wstrzymać produkcji dano inny . Tak robią licząc że wytrzyma do gwarancji . Tam się nie bawią czy padnie , ważne że idzie produkcja i to może się zdarzyć w każdej marce . Generalnie przy tej produkcji i technologii nie jest ważna marka i cena .
Użytkownik merti dodał nowy komentarz w temacie:
Pamiętacie telewizory plazmowe to była ślepa uliczka by zmniejszyć koszty i głębokość telewizora , generalnie rzadko który wytrzymał 5 lat .
trisetum , nie jest ważna marka , wszystkie mają podzespoły z chin , ważna cena i co chcesz mieć . Cała elektronika jest w chinach robiona , taniej i zysk dla marki . płacisz za to funkcje i markę .
juz po typowaniu teraz ide puscic nastepne 20 pukonów
dla tego twierdzę że kupować jak najtańsze i patrzeć co ma telewizor , nagrywanie , odtwarzanie , bajery .
rozmawiałem z koleżką z montowni telewizorów który jest inżynierem , jeśli podobny układ scalony jest gorszy ale tańszy o 1 centa to biorą ten gorszy , mimo że zysk minimalny tylko 1 cent ale w tysiącach już mają większy , nie liczy się że mogą być później koszty naprawy . Liczy się zysk dziś .
trisetum 2013-04-16 (11:20)
no ale kabanosika mi nie zgrzeje.
No sorry ale jak na TV to wymagania masz za duże.
Ale skoro lubisz takie pieszczoty Jak "grzanie kabanosika"sic!) to microfalówę wypróbuj.
no ale kabanosika mi nie zgrzeje.
No sorry ale jak na TV to wymagania masz za duże.
Ale skoro lubisz takie pieszczoty Jak "grzanie kabanosika"sic!) to microfalówę wypróbuj.
Cześć wam . Co piszecie o telewizorach my też chcemy nowy kupić tylko zastanawiamy się jaki ? Na pewno LED bo zachwalają go jaki on oszczędny i tak dalej. A ja do niego mam zamiar sobie do kupić PS3 . A i mam taka sprawę z czym najlepiej by mi się opłacało otworzyć sklep na wsi bo to prawda że są do tego dofinansowania tak ?
trisetum , nie kieruj się marką , tylko jaki chcesz mieć , bajerami a najważniejsza to cena . można za około 100 zł przedłużyć gwarancje o rok
krzysztof , ważna wielkość telewizora jaką chcesz kupić jak masz duży pokój a najważniejsze miejsce to oczywiście jak największy do gier ważny czas odświeżania obrazu ale to są minimalne różnice . ważne jakie ma gniazda do podłączenia .
Monet ale mikrowela w kuchni a tv w pokoju czemu nie wymyślą 2in1
co do sklepu to musisz wziąść pod uwagę ilość mieszkańców w okolicy i co im potrzeba , czego im brak . w biznesie najważniejszy jest ruch w interesie a wiadomo że najczęściej ludzie kupują żywność , chemię gospodarczą , alkohol , lepiej zarobić 20zł codziennie niż 1000zł raz na miesiąc lub dwa .
u mnie postawili kiedyś Awans,padło za 3 miechy ale zakłady pogrzebowe to mamy 3 na 1 miejscowość
ja znałem stolarza który z braku roboty zaczął robić trumny biznes mu się kręcił
człowiek idze na pogrzeb to juz w bramie dostaje wizytówki,gadzety itd
Ale u nas już jest sklep bo dzierżawią lokal od nas. A obok jest pusty gdzie był tez kiedyś sklep chemiczno - przemysłowy a później lumpeksy a teraz stoi dosłownie pusty. Tylko że nie jest bardzo duży. I się zastanawiam z czym odtworzyć żeby młodych ludzi i innych zachęcić z czymś. Propozycje mile widziane. A mamcie na dzisiaj kupony na Mini Lotto ? Bo ja niestety nie ? Mam skuter ale mało powietrza w oponach .