Wpisy 1 495 747 – 1 495 846
15 kwietnia 2013 06:18 → 15 kwietnia 2013 09:35, 100 wpisów
bo trzeba /w wybranych czterech budach/ brać po 25 zdrapek
i wybierać same najlepsze
dobrego dnia
i wybierać same najlepsze
dobrego dnia
Cześć wam przed chwilą wstałem ale jakoś liczby mi się nie przyśniły niestety dlaczego ja się pytam ?
z rana kupiłem pierwszy raz koniczynke na zadupiu takim było 3 zł potem wbiłem do mojej żb i wymieniłem na 2 zodiaki 50 zł było w 063
Wam wszystkim od samego rana .
trisetum
z te 5 dyszek
ale - przez moment miałem 'cyka' - powiem szczerze, że - na zdrapkach wygranych zmienili literki
- kontrolnie kontroluję tym ustrojstwem w xingo
z te 5 dyszek
ale - przez moment miałem 'cyka' - powiem szczerze, że - na zdrapkach wygranych zmienili literki
- kontrolnie kontroluję tym ustrojstwem w xingo
krzysztof ja mam podłaczony do głowy skan laserowy i moje sny są przenoszone na kartke papieru
To co ci się śniło trisetum ? A w jakie gry dzisiaj gracie ?
Mini Lotto rządzi !!!
Multi Multi, kaskada, Lotto .
ulala
jackwar, krzysztof c, trisetum, wiesiek
trisetum - tylko nie przyinwestuj wszystkiego...
jackwar, krzysztof c, trisetum, wiesiek
trisetum - tylko nie przyinwestuj wszystkiego...
Ale dzisiaj się zapowiada ładny dzień a u was ? Bop u nas świeci słońce i jest bezchmurnie.
Podobno nowy punkt w regulaminie ma być - przy zdrapaniu zdrapek trzeba będzie mieć włączoną kamerkę i wbite gogleplus
tri
własnie zachowaj dla siebie 50 zeta
mnie już zabrali,nawet więcej
własnie zachowaj dla siebie 50 zeta
mnie już zabrali,nawet więcej
Co ty skąd masz te informacje ?
A ja się pouczę i pójdę na orlika pośmigać jak CR7.
1 495 802 to ten kto wydrapie 50 tyś bedzie miał duzo gośći na kawe
Jak wydrapie w koniczynce 10 000 zł to was zaproszę wtedy ok ? Zgadzacie się ? i ugoszczę bo taki nie jestem .
ojtam - będzie 'zawijał' w kieszeń i "tylko - 25$ jest",
"zmywam się stąd"...
#cenzura#
"zmywam się stąd"...
#cenzura#
Albo innej zdrapce: tutti frutti, złote jajo, pączek.
witam ponownie
zacząłem od kasy na życie 17-5zł, 33-10 zł, 4 zł w keno
a teraz czekam na multi
piekne
zacząłem od kasy na życie 17-5zł, 33-10 zł, 4 zł w keno
a teraz czekam na multi
piekne
wiesiek a na koniczynce miałem dwie raje w jednej 2 zł w drugiej 1 -- a baba zamiast koniczynki nowa 7 mi wciskała do kapsy
jeszcze mam krzyżowke za 3 zł -26- ale zdrapie potem zeby se humoru nie spierdzielić z rana
tri
ale jeszcze w żadnej zdrapce oprócz kończynki nie miałem szansy potrójnej wygranej
fakt było tylko 3x1zł
ale jeszcze w żadnej zdrapce oprócz kończynki nie miałem szansy potrójnej wygranej
fakt było tylko 3x1zł
Po dziesięciu minutach...
" #nieczytelny fragment tekstu #... Już tam nie wrócę ! Kazali mi wyjść !!! I nigdy nie wracać !!! ..."
ciekawe na jakim i z czym znowu wbije
dobrego dnia
" #nieczytelny fragment tekstu #... Już tam nie wrócę ! Kazali mi wyjść !!! I nigdy nie wracać !!! ..."
ciekawe na jakim i z czym znowu wbije
dobrego dnia
Splitting Colors reklama (Orange)
http://www.youtube.com/watch?v=cLbTj7fFU1U
http://www.youtube.com/watch?v=cLbTj7fFU1U
i nawiasem - tak SE - trochę 'ruchu' wygenerowało, to może nawet i jaką drapkę dostanie, On, Ona, Oni ...
Qbik
wiem, "znam ją" - to bardzo zacna trójeczka - ale - nie da się wszystkiego wysłać - to kilka razy mi umykała...
dobrego
.
Qbik
wiem, "znam ją" - to bardzo zacna trójeczka - ale - nie da się wszystkiego wysłać - to kilka razy mi umykała...
dobrego
.