Wpisy 1 493 491 – 1 493 590
13 kwietnia 2013 14:09 → 13 kwietnia 2013 15:18, 100 wpisów
Na stronie trafiłem: 1/1, 1/2, 1/3, 2/5 inne liczby niż na kuponie i 3/10 słabo trochę !!! A u was jak w realu i na stronie ?
u mnie
ale gdzies w oddali słyszu grzmoty
ale gdzies w oddali słyszu grzmoty
witam w Poznaniu już była burza,padał grad i świeciło też słońce,teraz znów chmurzyska
kolejny pewniaczek i 2/2x4 3/5 i 5/10x2
na 14-tą nic nie puściłam,wczoraj wieczorem nic nie trafiłam,a na 22 taki zestaw wymyśliłam 14,27,29,31,34,41,42,49,69 i 78
Witam w weekend! U mnie +19 st. lato!!! Na zamku ludzików od .... , ciepło, tak trzymać-powodzenia w losowaniach <Zyczę.
byłam wtedy w milenium więc go nie na własne oczy nie widziałam jackwar =ale ulica była biała-ja siedziałam tyłem do drzwi
reniuszka dzięki
wczoraj w losowaniu o 14 trafiłem 6 na 6 1300zł miesiąc temu to samo
niedawno zaczęłam coś skreślać i potem podarłam ale pamiętałam 2 liczby i były na tym podartym na nowym wariancie nie
co ma być to będzie gram tylko pojedyńczą stawkę spartakus
co ma być to będzie gram tylko pojedyńczą stawkę spartakus
trzeba grać sposobem oglądaj kilkanaście losowań wstecz które najczęsciej chodzą liczby to je skreślaj ale musisz zagrać grubo, ja gram po 30,40kuponów nie raz wychodzi mnie około 100zł nie zawsze się udaje ale się udaje już dużo razy miałem po 700zł ( 5 na 5)
o 14 tylko 4/10 i 5/10 na 22:15 te co nie weszły 05,08,34,52,57,59,69,75,76,80
i moze cos takiego
15,19,22,32,34,37,39
i moze cos takiego
15,19,22,32,34,37,39
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 830 000 zł
kiściu jak ty grasz po 40 kuponów to rano i wieczorem robi 200zł*30dni=6000, to w kij z taką wygraną
ludzie kochani!!! oprocz chwalenia sie wygranymi, podawajcie, ile wyslaliscie kuponow!!! czy to takie trudne?
informacja o tym, ze trafiliscie 6/10 czy 5/9 brzmi zupelnie inaczej, gdy dodacie, ze wyslaliscie 5, 10 czy 20 kuponow, a od ostatniej wygranej 'minelo' tych zakladow 150
informacja o tym, ze trafiliscie 6/10 czy 5/9 brzmi zupelnie inaczej, gdy dodacie, ze wyslaliscie 5, 10 czy 20 kuponow, a od ostatniej wygranej 'minelo' tych zakladow 150
ja dzis tylko 2/10, wiec zgodnie z wczorajszym postanowieniem nie gram co najmniej do wtorku
a szczerze mowiac licze na to, ze bonus w tym czasie padnie... takze starajcie sie bardziej
a szczerze mowiac licze na to, ze bonus w tym czasie padnie... takze starajcie sie bardziej
prawda unhappy, trzeba jeszcze dodać ile się zainwestowało
Zaraz wychodze i chce pyscic takie liczby 8 14 41 69 75 co myslicie o nich?
tu macie wzor do nasladowania:
http://www.forumlotto.pl/606,4620.htm?sid=d03dc5810282ce76f1069f858b8d69b6
czarno na bialym widac, czy jest sie na minusie, czy na plusie
http://www.forumlotto.pl/606,4620.htm?sid=d03dc5810282ce76f1069f858b8d69b6
czarno na bialym widac, czy jest sie na minusie, czy na plusie
można wysłać lotto za 42mln i walnąć pewne 6 za 2mln
rafalski, o to chodzi
przeciez bez tej dodatkowej informacji, sama wiadomosc o wygranej jest bezwartosciowa
przeciez bez tej dodatkowej informacji, sama wiadomosc o wygranej jest bezwartosciowa
Ja pusciłem pare tysiecy kuponów
ale przez pare lat
Co myslicie o mej piatce co podałem wyżej
ale przez pare lat
Co myslicie o mej piatce co podałem wyżej
wczoraj w sumie puściłam 4 kupony i 0zł wygranej,więc dziś tylko 1 pukon
a ja od miesiąca tylko puszczam i co o tym sądzicie
ja wczora z wieczora ostatni raz pusciłem kaskade no ***,, zawsze 7/5
ja zawsze puszczam jeden kupon (kilka razy zdarzylo mi sie puscic 2, bo nie moglem sie zdecydowac, ale teraz zmienilem strategie i jesli nie moge sie zdecydowac, nie puszczam w ogole)
skalar ja mam z niej 3 liczby wymyślone tuż po losowaniu i zostawiam tak jak obmyśliłam
witam jak tutaj sie pisze do kogos wiadomosci prywatna ? np wchodze do kogos na profil i chce z nim pogadac tylko sie da przez ksiege uzytkownika jesli nie ma na profilu podanych danych kontaktowych?
trisetum, ja kaskade puscilem ostatni raz ok. 2 miesiecy temu (1 zaklad)... i juz wiecej jej nie puszcze
tak z ciekawosci wczoraj 2 zakłady na kaskade a moze myslałem cos sie zmieniło ale nadal zwłaka jak uj
misiek do ksiegi gości sie wpisz,ładnie zaczynajac zdanie od "Dzień dobry koteczku"
teraz jeszcze czekam na rozbicie jokera i tez wiecej w to nie zagram
miisiek, w profilu jest rubryka na e-mail, ale niektorzy go nie podaja... wpisz sie do ksiegi gosci, by ten ktos ci maila podal
Chyba z tej piątki nic nie zmienie podobno piersze mysli najlepsze Ide korzystać z pogody bo zal w domu siedziec w taka pogode Wszystkim milego popoludnia
ta do chlopaka XD hahaha musze napisac do goscia bo wiem ze on ma ten sam sposob co ja po ostatnich typowaniach widzialem ze robi to samo te same cyfry obstawil tylko ze on o jedna sie pomylil co ja i chce z nim sie doswiadczeniami wymienic na dzisiejsze wieczorne losowanie
Miisiek..no sprawdz sam emailika@@..ja juz stary juz nie otwieram @ i dzida znikam...
ja tez spadam
ale powaznie... cieszylbym sie, gdyby do wtorku bonus padl, bo przy takich ukladach liczb w mm i tak nie bede gral
ale powaznie... cieszylbym sie, gdyby do wtorku bonus padl, bo przy takich ukladach liczb w mm i tak nie bede gral
miisiek, no ale przeciez na randke sie z nim nie bedziesz umawial pisz, czego sie boisz?
on powiedzial zebym do niego napisal kocurku hahahha moze i mam ***ski nick ale nim nie jestem ahaha
Zagrać na te same liczby na losowanie wieczorne? Teraz nic nie trafiłem ?/
jem kuccaka