Wpisy 1 493 291 – 1 493 390
13 kwietnia 2013 12:21 → 13 kwietnia 2013 13:45, 100 wpisów
Wam wszystkim !!!
Życzę tego dużo choć bez przesady zaraz !!! w końcu weekend i ładna pogoda w sam raz na wiosenne grillowanie co nie ? Jak ja lubię ten okres grillowania a wy ?
my tez krzyś
bo jak na węgiel, to możesz rozpalić swoimi dzisiejszymi kuponami
ale śmieszne ło ho ho !!!
nie dobra przepraszam, przeginam
ale śmieszne ło ho ho !!!
Nie ma sprawy !!! Tylko chce trafić 5 w Mini Lotto albo w końcu Multi Multi ok ?
dobra uciekam
do wieczora chociaż nie wiem czy bede wstanie pisć
do wieczora chociaż nie wiem czy bede wstanie pisć
wiesiek
też sobie zainstalowałem teraz, i ten pusty prostokąt rzeczywiście jest dziwny tris
drapek tylko trzeba wysłać 2 sms-y i pobrać dzwonek jak dobrze pamietam i to jest haczyk jak wyślesz 1 nic nie daje
rafalski ale lepsze to niż te reklamy z każdej strony,a sa stronki gdzie musisz 10 minut zamykać reklamy aby dokopać sie do czegoś wartościowego generalnie bez tego ani rusz
ciekawe ile słupów w lotto wygrywa
ts 2x pod rząd dokładał po ok. 650-700tyś do gwarantowanej puli lotto - tera muszą zedrzeć tę kasę na czymś innym
spokojnie,sie nie wypuści na rynek 3 głównych wygranych w krzyżówce xl 3 w keszu i już bedzie lepiej
ja wczoraj potrzepał odwrotkę niedzielnej liczby 24, ale tyż nie było
bolek jak ją kupisz, na odwrocie jest objaśnienie kiedy jest wygrana - natomiast jest to zdrapka (jak masz wątpliwości) którą z racji możliwej pomyłki trzeba dawać do srpawdzenia w żb
drapek
raz ją kupiłem i dałem do sprawdzenia bo ch... nie wiedziałem czy cosik jest
raz ją kupiłem i dałem do sprawdzenia bo ch... nie wiedziałem czy cosik jest
bolek wykasowałem skan z 50zł, wiec ci nie wstawię, ale 100zł mam w profilu - może się pokapujesz o co w tym loto
Witam wszystkich
przeznaczenie
drapek
bolek31
torsan
trisetum
i których pominąłem
przeznaczenie
drapek
bolek31
torsan
trisetum
i których pominąłem
drapciu ..smacznego pancake , cheese , jam OK
ulsa ..u mnie teraz zupa fasolowa ..póznie jem ..
Ulala nie mam a szczerze mówiac jak wczoraj typowalem na 14 dzis to tak na szybko bez zastanawiania sie a co wyjdzie z tego typowania wyjdzie wktrótce sie okaże
A ok nie narzekam Wczoraj jak puszczale kupony to sie zaopatrzyłem ale w sumie to malo wypilem bo i tak to nic by nie dalo i problem zostalby tak i tak
Skalar...oczywiście...ja nie popieram topienia smutku w trunkach
mało tego jestem straszą przeciwniczka tego
mało tego jestem straszą przeciwniczka tego
Jak tam bolek idzie tobie w typowaniach tu i w realu? Dawno cie nie widzialem
Ale ulala czasami czlowiek musi ale to i zależy od charakteru człowieka
Skalar..zgadzam sie wszystko jest dla ludzi....ale trzeba mieć ten charakter
Bolek jak dobrze pamietam to ty głownie liczysz na mini lub lotto?
Ulala ile ludzi na swiecie tyle charakterów jest
Ulala ile ludzi na swiecie tyle charakterów jest
Ulala uroda mija lata mijaja a wnetrze człowieka zostaje do konca życia Dobrze ze juz taka pora roku to cos innego znajde bo na jesieni zimą bylo by trudniej
Wiec powino bardziej zwracac uwage na charakter ale w dzisiejszych czasach patrza na inne kryteria uroda kasa itp
.
.
Ja też lubie grać
.
Ja też lubie grać
trawnik zruszony, mech posprzatany, zioła zasiane, kwiaty zasadzone, obiadek zjedzony...chyba czas na odpoczynek
.
.
Cześć wszystkim
.
Cześć wszystkim
.
.
Dawaać
.
Karwaaa !
.
Losowanieeeeee !