Wpisy 1 493 241 – 1 493 340
13 kwietnia 2013 11:29 → 13 kwietnia 2013 13:02, 100 wpisów
triset
kończynka jest lepsza pomimo że ma uboższe posrednie wygrane
kończynka jest lepsza pomimo że ma uboższe posrednie wygrane
ale lotek ma wiele ciekawych lepszych wygranych: 40,80,500,1000 i 4główne, a weż takie jajo 60 i główne wygrane i tyle
A jeszcze jak znajdziesz dwa słonie to sie podwaja
***a jednego nie idzie wydropać
***a jednego nie idzie wydropać
w lotku i s7 nigdy nic porządnego nie wydrapałem, ale uważam je za dobre drapki
wiesiek jesli chodzi o drobbnice to w zdrapkach szybciej 50,100zł mozesz nabyć niz przez losowania ale o konkretnych wygranych nie ma mowy bo szansa jest mizerna,4 głowne na kilka mln losów,,,,nie ma cudów taka prawda...
drapek
umnie są zodiaki ale na ten numer to 50 dropłem i nie chce juz kupowac z tej paczki bo pewnie ***a bedzie
umnie są zodiaki ale na ten numer to 50 dropłem i nie chce juz kupowac z tej paczki bo pewnie ***a bedzie
+ oczywiście pytanie czy aby wszystkie wygrane są w żb i czy już nie lezą w smieciach przez pomyłke,wiec by nie było drapki to wcale taka dobra inwestycja nie jest,,,
drapek,50 zł trafić już fart
drapek,50 zł trafić już fart
wiesiek zawsze główna/10000/1000/100 mogą być, ale pozostałe wygrane są po 2zł
triset ja mocno "pracuję" na te 50zł-najbliższa okazja u jolki w szy50- ale mało się jeszcze sprzedało
a dzisj nabyłem ostatnie 4 szafiry ale nowej paczki nie mieli 2 miały po 2zł
drapek ja wyhamowałem z tym zdrapkami bo troszku sie rozmarzyłem że są warte uwagi
wiesiek w zodiakach granatowych nawet złotka jeszcze nie miałem tylko zielone,pomaranczowe
ja nic papierowego nie miałem w zodiaku różowym/fioletowym, a ostatnie 50zł na granatowym - rak
ta maszyna leniwa nie chce jej sie wybierać z wiekszym przedziale
Cześć wam !!! Ja miałem Mini Lotto a jeszcze dzisiaj kupiłem dwa zakłady Mini Lotto i jeden Multi Multi na 5 skreśleń na chybił trafił . I pójdę dzisiaj na orlika bo ładna pogoda jest i świeci a u was jak jest ?
Na chybił trafił wiesiek77 ? Jak grałeś normalnie czy systemem ?
tris, a jak można krzysztofa zablokować, jest jakiś adblock?
Wam wszystkim !!!
Życzę tego dużo choć bez przesady zaraz !!! w końcu weekend i ładna pogoda w sam raz na wiosenne grillowanie co nie ? Jak ja lubię ten okres grillowania a wy ?
my tez krzyś
bo jak na węgiel, to możesz rozpalić swoimi dzisiejszymi kuponami
ale śmieszne ło ho ho !!!
nie dobra przepraszam, przeginam
ale śmieszne ło ho ho !!!
Nie ma sprawy !!! Tylko chce trafić 5 w Mini Lotto albo w końcu Multi Multi ok ?
dobra uciekam
do wieczora chociaż nie wiem czy bede wstanie pisć
do wieczora chociaż nie wiem czy bede wstanie pisć
wiesiek
też sobie zainstalowałem teraz, i ten pusty prostokąt rzeczywiście jest dziwny tris
drapek tylko trzeba wysłać 2 sms-y i pobrać dzwonek jak dobrze pamietam i to jest haczyk jak wyślesz 1 nic nie daje
rafalski ale lepsze to niż te reklamy z każdej strony,a sa stronki gdzie musisz 10 minut zamykać reklamy aby dokopać sie do czegoś wartościowego generalnie bez tego ani rusz
ciekawe ile słupów w lotto wygrywa
ts 2x pod rząd dokładał po ok. 650-700tyś do gwarantowanej puli lotto - tera muszą zedrzeć tę kasę na czymś innym
spokojnie,sie nie wypuści na rynek 3 głównych wygranych w krzyżówce xl 3 w keszu i już bedzie lepiej
ja wczoraj potrzepał odwrotkę niedzielnej liczby 24, ale tyż nie było