Wpisy 1 492 891 – 1 492 990
12 kwietnia 2013 22:35 → 12 kwietnia 2013 23:58, 100 wpisów
Na stronie trafiłem: 1/1, 1/2, 1/3, 2/5, 3/10 a nie trafiłem Jokera !!!
krzysio skonczył sie na losowaniu
Idę Pukon wypełnić Cieczą Dobranoc
No też nawzajem i wszystkim przyśnienia się liczb głownie Mini Lotto i Lotto !!! Dobranoc. A mam takie pytanie, czy jak nigdy nie grałem w klubie tylko tak bardziej amatorsko a czuję że mógł być grać warto się zapisać do klubu ? Tyle że mam 20 lat a 24.04 urodziny. Chodzi mi o klub z IV ligi co powiedzą mi aha i do kogo się zgłosić bym musiał ?
Pewnie do trenera tak ? I co mam mu powiedzieć ?
Zapisać się do klubu czy nie ? A w ogóle gra ktoś może z was w klubie ?
Ula wiesz że żartuję , jutro będzie lepiej , ja też teraz miałem takś nie moc....
Wie może ktoś z was jak zeskanować treść z kartki dla kogoś ? Bo muszę koleżance wysłać to.
dzisiaj, 09:46
Dzięki posadzie w zarządzie państwowej spółki paliwowej już w rok można zostać milionerem. Nawet jeśli ta spółka jest objęta ustawą kominową - pisze w piątkowym wydaniu "Gazeta Wyborcza".
Jak informuje dziennik, w zeszłym roku prezes Jacek Krawiec otrzymał 1 mln 666 tys. podstawowej płacy plus 1,44 mln zł premii za 2011 r.
Nieźle jest też wynagradzany nadzór nad naszym gigantem paliwowym. Piotr Wielowieyski, który w radzie koncernu był w zeszłym roku przez 18 dni, dostał za ten okres 8 tys. zł wynagrodzenia.
Jak zauważa "Gazeta Wyborcza", wynagrodzeń w zarządzie Orlenu nie limituje tzw. ustawa kominowa obowiązująca w spółkach, w których skarb ma ponad 50 proc. akcji. W firmach takich jak PGNiG i Lotos, miesięczne wynagrodzenie w zarządzie może teoretycznie wynieść natomiast maksymalnie sześciokrotność przeciętnej płacy w sektorze przedsiębiorstw - ponad 271 tys. zł rocznie. Było jednak inaczej.
Grażyna Piotrowska-Oliwa, która od połowy marca zeszłego roku jest prezesem gazowego koncernu, zarobiła w tym czasie 768 tys. zł.
Wystarczy zasiadać w radzie nadzorczej odpowiedniej spółki-córki - takiej, w której "kominowa" firma-matka ma poniżej 50 proc. akcji - tłumaczy "GW".
Do takich spółek należą m.in. EuRoPol Gaz, PGNiG Norway czy Lotos E&P Norge.
Dzięki posadzie w zarządzie państwowej spółki paliwowej już w rok można zostać milionerem. Nawet jeśli ta spółka jest objęta ustawą kominową - pisze w piątkowym wydaniu "Gazeta Wyborcza".
Jak informuje dziennik, w zeszłym roku prezes Jacek Krawiec otrzymał 1 mln 666 tys. podstawowej płacy plus 1,44 mln zł premii za 2011 r.
Nieźle jest też wynagradzany nadzór nad naszym gigantem paliwowym. Piotr Wielowieyski, który w radzie koncernu był w zeszłym roku przez 18 dni, dostał za ten okres 8 tys. zł wynagrodzenia.
Jak zauważa "Gazeta Wyborcza", wynagrodzeń w zarządzie Orlenu nie limituje tzw. ustawa kominowa obowiązująca w spółkach, w których skarb ma ponad 50 proc. akcji. W firmach takich jak PGNiG i Lotos, miesięczne wynagrodzenie w zarządzie może teoretycznie wynieść natomiast maksymalnie sześciokrotność przeciętnej płacy w sektorze przedsiębiorstw - ponad 271 tys. zł rocznie. Było jednak inaczej.
Grażyna Piotrowska-Oliwa, która od połowy marca zeszłego roku jest prezesem gazowego koncernu, zarobiła w tym czasie 768 tys. zł.
Wystarczy zasiadać w radzie nadzorczej odpowiedniej spółki-córki - takiej, w której "kominowa" firma-matka ma poniżej 50 proc. akcji - tłumaczy "GW".
Do takich spółek należą m.in. EuRoPol Gaz, PGNiG Norway czy Lotos E&P Norge.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 820 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane jokera
9 osób sie cieszylo ze ma z 8 kola a tu 1000
tylko 19 po 1000 w kaskadzie a zwykle jest 25 30
tylko 19 po 1000 w kaskadzie a zwykle jest 25 30
coraz wiecej osob gra w jokera dzisiaj ponad 140 000 zakładów - prawie 100 000zł wypłaconych wygranych - przeważnie 60 - 80tys.
majklasz, efekt kumulacji w jokerze i braku kumulacji w lotto...
jackwar, mam prosbe
nie wiem, co bylo miedzy toba a emerytem i prawde mowiac nie chce wiedziec... ale dalbys juz spokoj z tymi docinkami, bo to malo eleganckie... uwazam, ze jestes rozsadnym facetem, wiec bez zbednych ozdobnikow powinienes zrozumiec, co mam na mysli
nie wiem, co bylo miedzy toba a emerytem i prawde mowiac nie chce wiedziec... ale dalbys juz spokoj z tymi docinkami, bo to malo eleganckie... uwazam, ze jestes rozsadnym facetem, wiec bez zbednych ozdobnikow powinienes zrozumiec, co mam na mysli
unhappy: I efekt tego, że na kuponach piszą o Jokerze hehe i w końcu reklamują tą grę
pawcio, nawet jak biore jokera, tez mi drukuja, bym zagral w jokera
a jego dni sa policzone... kumulacja w koncu zostanie rozbita i bedzie po jokerze...
jak joker zostanie rozbity to ta gra chyba się skończy, bo jest nędzna jak 150
Coś ciężko im jest podjąć decyzję, żeby zlikwidować Jokera i dać coś normalnego, albo dać jokera po 1,25
pawcio, jokera mogloby uratowac (przynajmniej na jakis czas) przywrocenie mozliwosci typowania 4/50...
po 1,25 raczej nie bedzie, bo to gra kumulacyjna... za wolno by te kumulacje przyrastaly
qjaster ja tylko 7,50, a i to od niedawna... w marcu wyslalem jokera tylko 5x...
wkoncu bedzie
ale i nastempne kilka do 7 losowan tez wyjdzie bo bedzie ciut wiecej niz w kaskadzie
ale i nastempne kilka do 7 losowan tez wyjdzie bo bedzie ciut wiecej niz w kaskadzie
unhappy: A teraz jak przyrasta kumulacja? Gdyby było taniej to więcej ludzi by w to grało lub stali gracze więcej zakładów by kupowali.
Pawcio bardzo możliwe, że przy 1,25zł przyrastałoby szybciej niż teraz
pawcio, no wlasnie chyba nie... spojrz na to tak: szanse na glowna wygrana porownywalne z 10/10 w mm, a MIMO tak duzej kumulacji gra w to i tak znacznie mniej osob niz 2x dziennie w mm 10/10...
moim zdaniem podstawowym problemem jest to, ze nie mozna typowac wszystkich liczb... no i fakt, ze wielu graczy pamiera tsn i dobrze zdaje sobie sprawe z tego, ze joker to gorsza /znacznie/ wersja tamtej gry...
dlatego mysle, ze uratowac go moze tylko 'uwolnienie' 4/50
moim zdaniem podstawowym problemem jest to, ze nie mozna typowac wszystkich liczb... no i fakt, ze wielu graczy pamiera tsn i dobrze zdaje sobie sprawe z tego, ze joker to gorsza /znacznie/ wersja tamtej gry...
dlatego mysle, ze uratowac go moze tylko 'uwolnienie' 4/50
wielu graczy postawilo na tej grze krzyzyk i nie zagra w nia nawet za 1,25...
trzeba zawsze pamietac o tym, ze kazda gra ma swoja konkurencje w postaci innej gry... za 1,25 znacznie lepiej grac w mini
trzeba zawsze pamietac o tym, ze kazda gra ma swoja konkurencje w postaci innej gry... za 1,25 znacznie lepiej grac w mini
tyle że w mini nie ma kumulacji a tu by mogli zrobić gwarantowane 500 000zł
no nie ma kumulacji... ale gra w nia 3x w tygodniu 1,2-1,3 mln... a w jokera tez 3x w tygodniu 10x mniej... mimo rekordowej kumulacji
pawcio, ja tej gry nie pamietam... nigdy w to nie gralem... ale gdzies czytalem, ze az tak wielka popularnoscia sie nie cieszyla i kumulacje przyrastaly miesiacami... chyba nawet tutaj ktos tak pisal
Rany ile trójek w multi, ktoś chyba niezłą progresją ciągnął
hipcio, lottomat, scolls, tanczacyzwilkami... juz nie zagladaja?
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/joker/09-04-2010/
zobaczcie ile osób grało w pierwszych losowaniach Jokera
po prostu byli nakręceni jeszcze gracze z TSN, stopniowo to spadało (szybko)
zobaczcie ile osób grało w pierwszych losowaniach Jokera
po prostu byli nakręceni jeszcze gracze z TSN, stopniowo to spadało (szybko)
Jackwar jutro ci wkleję te numerki
te trójki wpadły po systemie od detoxasam miałem 5 trójek
za trafienie czterech liczb bez jokera dawali po kilkanaście tysięcy - w pierwszy losowaniu brało udział 339 000 zakładów
w TSN grało spokojnie raz tylu graczy albo i lepiej
w TSN grało spokojnie raz tylu graczy albo i lepiej
jesli jutro w poludnie nie bede mial 4/10, nie gram przez kilka dni
w sumie powinienem zrobic sobie przerwe juz jakis czas temu... no, ale czlowiek uczy sie cale zycie
w sumie powinienem zrobic sobie przerwe juz jakis czas temu... no, ale czlowiek uczy sie cale zycie
unhappy graj ch/trafił to coś ugrasz
majklasz, mozliwe... nie wiem, ilu graczy gralo w tsn... w kazdym razie TERAZ ta gra skazana jest na niepowodzenie
bezrobotny, zawsze wysylam tylko swoje zaklady... i dobrze na tym wychodze
przejrzalem ostatnio swoje historyczne wyniki i widze, ze sytuacja taka jak teraz juz kiedys miala miejsce... takze jestem spokojny... ale wkurza to, ze glupich 4 liczb nie moge trafic... pal licho te 2 zl
w kwietniu mialem tylko 2x 5/10 i nic wiecej
przejrzalem ostatnio swoje historyczne wyniki i widze, ze sytuacja taka jak teraz juz kiedys miala miejsce... takze jestem spokojny... ale wkurza to, ze glupich 4 liczb nie moge trafic... pal licho te 2 zl
w kwietniu mialem tylko 2x 5/10 i nic wiecej
dokładnie - przecież to jest śmiech na sali żeby kumulacja trwała ponad rok przy takim prawdopodobieństwie trafienia
ona wynika z tego, ze ts postanowil bawic sie w powtorki... czesc liczb pada jak szalona, a czesc dluuugo czeka na swoja kolej... a ja nigdy nie gram na powtorki... powinienem przestac grac juz jakis czas temu
nie mam siły tu czytać ..zieewam i dzida jestem i wychodzę MP powo ALL same jaj facet
Widzieliście ten okrutny żart taksówkarza?
http://www.youtube.com/watch?v=ZRy-DQQoFrI&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=ZRy-DQQoFrI&feature=player_embedded#!
wystarczy spojrzec na mape i na oko widac, ze sredni okres niepadania liczb bardzo sie spolaryzowal... dla niektorych bardzo sie skrocil, dla innych bardzo wydluzyl
pawcioo..juz dawno wiem 7 dni temu tak u korna kleiłem ww otoo taksówka ...
unhappy...
powoo .
unhappy...
powoo .
a gdzie jest właściwie emeryt
emerycie
Macierewicz na prezydenta 
emerycie
Macierewicz na prezydenta