Wpisy 1 492 491 – 1 492 590
12 kwietnia 2013 20:42 → 12 kwietnia 2013 21:20, 100 wpisów
Fiola wiem ze nic nie da ale mam chec i wypije ale wlasciwie juz pije Gzie sam bym sie zwalniał no niestety takie uroki u prywaciarza robilem tam 6lat i wszyscy poszli na bruk
dobry wieczór /prawie/
fifi
deki
***player*** {szampan}}
i co tam wczoraj 'udziergałeś' z tego 5/12 ?
fifi
deki
***player*** {szampan}}
i co tam wczoraj 'udziergałeś' z tego 5/12 ?
Niestety w tym kraju firmy padają jak muchy . coraz mniej dobra jest wytwarzane w tym kraju . zostają tylko biurokraci i służby mundurowe
ulala
jest świetna
przecież nie musi być coś za coś
ale teraz z czystego serca oczywiście w/g stałej sentencji
"Kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty jeden dzień
a dziewczyny całe życie "
i to aktualne
jest świetna
przecież nie musi być coś za coś
ale teraz z czystego serca oczywiście w/g stałej sentencji
"Kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty jeden dzień
a dziewczyny całe życie "
i to aktualne
emeryt , pozdrowiłem cię
piszesz do mnie na KG a teraz udajesz głupka ?
piszesz do mnie na KG a teraz udajesz głupka ?
Robal niestety nic bo wysyłałem zestaw z profilu bardzo sporadycznie. No ale nawet jeśli bym wysłał te 12 liczb rozbite na zakłady proste to rozpisał bym je na 100% tak że liczby 21,22,23,24 niebyły by na jednym kuponie, góra 2 liczby czyli szanse miałem max na 3/6 x2 także dobrze że nie grałem
fiolka , ale to jest błędne koło , mniejsze wpływy do budżetu , większe wydatki dla państwa .
***player***
tak, cztery ciurkiem, to już "wyższa szkoła jazdy"...
tak, cztery ciurkiem, to już "wyższa szkoła jazdy"...
Fiolcia sorry nie chce mi sie o tym gadac Dobra ide wyslac pukony i kupie cos mocniejszego a z drugiej strony to nie pamietam kiedy tak sie mocniej odkażeDobra bo mi sklep zamkna
jackwar...no właśnie, tam na górze o sobie tylko myślą, żeby kieszenie swoje napchać kabzą
emeryt , powiedz że we francji u żabojadów lub u dżemików brytoli , powiedz , no przecież nie powiesz że u franciszka ? w to nie uwierze
jackwar
Głupa to ty udajesz zadymiarzu codziennie, a pozdrawiać i obdarzać obelgami możesz swoje papugi i klakierów, zaraz będziesz ich miał na potęgę
inaczej nie można, jeśli pisząc na profilu do ciebie nie trafia, że chciałem oszczędzić ci wstydu, to
co do wpisu
1 487 957. jackwar 2013-04-09 (10:42)
co do wpisu j.w. inteligentnego inaczej, pisałem ci, że trzeba momentu jak twoje papugi i klakiery odezwą się i nie myliłem się; wiesz o tym, dlatego prowokujesz kolejne zadymy; masz czas, więc bawi cię po prostu zadyma i to na forum MM, w którym to 99,9 % treści nie jest na temat MM, a 40 % tylko dla takich zadymiarzy jak ty, bo tu nic nowego nie wnosisz, podobnie jak twoje papugi i klakiery.
Tym razem do ciebie ale tu na forum, że nie będziesz musiał żalić się na forum , myślę, że mimo wszystko jest tu grono ludzi inteligentnych i zrozumieją o co ci chodzi i co
Głupa to ty udajesz zadymiarzu codziennie, a pozdrawiać i obdarzać obelgami możesz swoje papugi i klakierów, zaraz będziesz ich miał na potęgę
inaczej nie można, jeśli pisząc na profilu do ciebie nie trafia, że chciałem oszczędzić ci wstydu, to
co do wpisu
1 487 957. jackwar 2013-04-09 (10:42)
co do wpisu j.w. inteligentnego inaczej, pisałem ci, że trzeba momentu jak twoje papugi i klakiery odezwą się i nie myliłem się; wiesz o tym, dlatego prowokujesz kolejne zadymy; masz czas, więc bawi cię po prostu zadyma i to na forum MM, w którym to 99,9 % treści nie jest na temat MM, a 40 % tylko dla takich zadymiarzy jak ty, bo tu nic nowego nie wnosisz, podobnie jak twoje papugi i klakiery.
Tym razem do ciebie ale tu na forum, że nie będziesz musiał żalić się na forum , myślę, że mimo wszystko jest tu grono ludzi inteligentnych i zrozumieją o co ci chodzi i co
jackwar ..moze emeryt juz wyobrazał na ciebie..
emeryt...obiecałeś sam ze miałeś wysłaś SMS do telefonu do jacwkara ooto foto kupon wygrane ..i co co znowu zrobiłeś zarty
emeryt , dzięki za podanie numeru wpisu , ja nie notuję , sobie przypomnę życzę miłej podróży wagabundo jeśli mogę tak cie nazwać
emeryt , dzięki odświeżyłem sobie pamięć .
właśnie miałeś mi na telefon przysyłać zdjęcia kuponów ?
jesteś ostatnio mało wiarygodny
właśnie miałeś mi na telefon przysyłać zdjęcia kuponów ?
jesteś ostatnio mało wiarygodny
niestety nie mogę dokonać wpisu a po jednym zdaniu trudno
tak jak sądziłem papugi są w komplecie
tak jak sądziłem papugi są w komplecie
jackwar
nie mam czasu jak ty bezrobotny siedzieć na forum przez cały dzień i ubliżać ludziom jak i czasu na debilne telefony, jak i na skomlenie na brak wygranych jak ty; i przestań posądzać o telofonowanie do ciebie; ja miałbym telefonować, aby potem mieć telefon zaśmiecony debilnymi reklamami jakie otrzymuję zaczynające się od numeru 22
nie mam czasu jak ty bezrobotny siedzieć na forum przez cały dzień i ubliżać ludziom jak i czasu na debilne telefony, jak i na skomlenie na brak wygranych jak ty; i przestań posądzać o telofonowanie do ciebie; ja miałbym telefonować, aby potem mieć telefon zaśmiecony debilnymi reklamami jakie otrzymuję zaczynające się od numeru 22
ty pisząc na forum, nie piszesz DO MNIE, tylko O MNIE nie wiedząc czy jestem na forum czy nie, czyli kolejny raz za plecami, po
siema
wszystkim
el passo
cześć emeryt
wszystkim
el passo
cześć emeryt
czyli kolejny raz za plecami, po warszawsku ja zaś pisałem do ciebie aby zaoszczędzić ci dalszego twojego kompromitowania się i ośmieszania się na forum, dlatego pisałem do ciebie bezpośrednio, ale jak się żalisz to
fiolka , w gogle piszą że wagabunda to
Biuro turystyczne Wagabunda, Bilety autokarowe, Bilety Lotnicze ...
www.wagabunda.net.pl/
Biuro turystyczne Wagabunda, Bilety autokarowe, Bilety Lotnicze ...
www.wagabunda.net.pl/
Ty myślisz, że ja nie mam co robić, jak tylko siedzieć cały czas na czacie i twoje wypociny, obelgi i ubliżanie czytać i co znowu głupiego napiszesz i twoje klakiery ??? nie ośmieszaj się, czas tracisz, zamiast wsiąść w Kutnie w lokomotywę prowadzić do Konina i robić karierę
nie żaliłem się jak haniebnie piszesz, że nie mam skaneru tylko jak zwykle tobie jak krowie na rowie trzeba tłumaczyć, bo to prawda, że nie potrzebuję, więc nie mam
ty wszystkiego nie rozumiesz, toteż wszystko wydaje ci się dziwne i szukasz dziury dosłownie w pierdołach
ty wszystkiego nie rozumiesz, toteż wszystko wydaje ci się dziwne i szukasz dziury dosłownie w pierdołach
We wpisie 1 487 701. emeryt 2013-04-08 (23:32)
Tu na forum oczywiście podałem numery kuponów wygranych i nawet sumy i końcową sumę, ale oczywiście dla takiego jak ty fachowca podałem możliwość sprawdzenia
Tu na forum oczywiście podałem numery kuponów wygranych i nawet sumy i końcową sumę, ale oczywiście dla takiego jak ty fachowca podałem możliwość sprawdzenia
chłopaki
dajcie sobie po
i po sprawie
po co te nerwy
dajcie sobie po
i po sprawie
po co te nerwy
jakbym telefonem zrobił zdjęcia, to byś tak samo stwierdził, że zrobiłem zdjęcia w kolekturze - ŚMIECHU WARTE, co ty jeszcze głupszego wymyślisz i do czego się jeszcze przyczepisz, bo masz czas na myślenie inteligentne inaczej, bronisz się jak niemowa w sądzie ?
papugi>>> jak pieszczotiwie
A te durnie,glupki ,imbecyle,nieuki którymi częstowałeś w KG?
A te durnie,glupki ,imbecyle,nieuki którymi częstowałeś w KG?
nie spotkałem w żadnej kolekturze FORTUNY kuponów którymi chwalą się na wystawie wygrywający, bo tego robić nie wolno, no chyba że w twojej Polsce D; z tego co widziałem kiedyś, to w LOTTO ajentki takie coś robią, aby zachęcić grających, niby to ile to w ich kolekturze się wygrywa i pomyliłeś po prostu kolektury.
Tak, że to nie są moje bajki a twoje wymysły, chyba z księżyca, bo masz dużo czasu aby je tworzyć
Jakbyś pomyślał choć przez chwilę o tym spisywaniu, gdyby była taka możliwość teoretycznie, bo praktycznie nie ma, to bym spisał kupony wartości 15. 70 zł ????
Tak, że to nie są moje bajki a twoje wymysły, chyba z księżyca, bo masz dużo czasu aby je tworzyć
Jakbyś pomyślał choć przez chwilę o tym spisywaniu, gdyby była taka możliwość teoretycznie, bo praktycznie nie ma, to bym spisał kupony wartości 15. 70 zł ????
cześć
deki
deki
puknij się, chyba wiesz gdzie. Wytęż umysł i pomyśl choć przez chwilę naprawdę, bo twoje myślenie sięga zenitu
ja się nie tłumaczę, tylko tobie trzeba wciąż tłumaczyć jak krowie na rowie, bo czepiasz się jak rzep psiego ogona, bo taka niestety twoja inteligencja inaczej. Jak ja białe, to ty czarne, jak ja żółte, to ty niebieskie itd. zawsze wygodne dla ciebie tłumaczenie
ja się nie tłumaczę, tylko tobie trzeba wciąż tłumaczyć jak krowie na rowie, bo czepiasz się jak rzep psiego ogona, bo taka niestety twoja inteligencja inaczej. Jak ja białe, to ty czarne, jak ja żółte, to ty niebieskie itd. zawsze wygodne dla ciebie tłumaczenie
emeryt , zrób sobie przerwę , ja pójdę zapalić , ciekawie mówisz kolego ale trochę przeinaczasz . ja nie notuję numerów wpisów by ich przytaczać
dlaczego nie lubisz prawdy ? bo ciebie jak i podobnym ciebie nieudacznikom to nie pasi
mnie klony nie są potrzebne jak zadymiarzom, a za szczerość na czacie zapłaciłem obelgami dziwolągów, na pewno nie inteligentnych, których tu nie brakuje
po takim wnikliwym tworzeniu bajek powinieneś jak najszybciej dołączyć do zespołu Macierewicza, chyba że już jesteś tam
I TYLE
mnie klony nie są potrzebne jak zadymiarzom, a za szczerość na czacie zapłaciłem obelgami dziwolągów, na pewno nie inteligentnych, których tu nie brakuje
po takim wnikliwym tworzeniu bajek powinieneś jak najszybciej dołączyć do zespołu Macierewicza, chyba że już jesteś tam
I TYLE
cześć franek sprzedawco fieranek
Tym razem do ciebie ale tu na forum, że nie będziesz musiał żalić się na forum , myślę, że mimo wszystko jest tu grono ludzi inteligentnych i zrozumieją o co ci chodzi i co nie pasi
Z początku jak tu zacząłeś papugować teksty ludzi do ciebie podobnych, to myślałem, że masz jakieś pojęcie o bukach, ale po tych ostatnich wpisach o zmianach stawek itd. to ty nie tylko nie masz zielonego pojęcia, a nawet mglistego. Tyle razy pisałem o stawkach, że one zależą od sposobu gry, od kursów, a ty jak laik chcesz ustalać mi stawki na kuponach ? to to jest tragiczna twoja wiedza na ten temat
Z początku jak tu zacząłeś papugować teksty ludzi do ciebie podobnych, to myślałem, że masz jakieś pojęcie o bukach, ale po tych ostatnich wpisach o zmianach stawek itd. to ty nie tylko nie masz zielonego pojęcia, a nawet mglistego. Tyle razy pisałem o stawkach, że one zależą od sposobu gry, od kursów, a ty jak laik chcesz ustalać mi stawki na kuponach ? to to jest tragiczna twoja wiedza na ten temat
cześć
bezrobotny
bezrobotny
prowokujesz kolejne zadymy; masz czas, więc bawi cię po prostu zadyma i to na forum MM, w którym to 99,9 % treści nie jest na temat MM, a 40 % tylko dla takich zadymiarzy jak ty, bo tu nic nowego nie wnosisz, podobnie jak twoje papugi i klakiery
idź w szeregu z nim
karierę zrobisz wiekszą niż na lokomotywie
idź w szeregu z nim
karierę zrobisz wiekszą niż na lokomotywie
44566. emeryt 2009-03-31 (09:51)
do murphego - to jest forum dla sympatycznych ludzi, a nie dla takich JEŁOPÓW jak ty, nie skończyłeś czasem szkoły prywatnej ? bo takie szkoły wszyscy kończą, bo za to płacą, nawet największe MATOŁY, takie jak ty, którzy ubliżają wszędzie i wszystkim, komu chca dopiec, a ja na to swoim wpisem nie zasłużyłem to ty zacząłeś ubliżać, zobacz do góry, najpierw od dzieciaka zacząłeś, podczas gdy TWOI RODZICE SIUSIALI W MAJTKI ja już pogrywałem w załadach sportowych, potem zwymyslałeś od jekichś debilnych wpisów, które napewno nie są w takim stopniu szkodliwe nikomu jak TWÓJ IMBECYLIZM /góra 18 % inteligencji/, wyłumaczyłeś mi o co chodzi i zrozumiałem, że "0" to ilość wylosowanych tych zestawów, i o nic więcej nie pisałem- nie ja dałem pierwszy świadectwo swojego charakteru, lecz ty, bo ty zacząłeś pierwszy ubliżać, jeszcze raz odsyłam do góry, jak pamięć u ciebie tak słaba,od zabytków to możesz SWOIM RODZICOM ubliżać, bo napewno na to zasługują, jak takiego CHAMA wychowali, ubliżającego za nic, ty zxa to masz wielką mądrość, bo lubisz ubliżać ?jeśli chodzi o totalną niewiedzę, to jesteś głupi jak stołowe nogi u fortepian; jak byłeś tylko stroną z gregorem i nie chcesz, żeby to służyło innym na forum, to piszcie na gg, a nie takie chamstwo prezentować tu prymitywie, NIC nie rozumiem ? już zrozumiałem, że jesteś KRETYN - no comment
.................................
do murphego - to jest forum dla sympatycznych ludzi, a nie dla takich JEŁOPÓW jak ty, nie skończyłeś czasem szkoły prywatnej ? bo takie szkoły wszyscy kończą, bo za to płacą, nawet największe MATOŁY, takie jak ty, którzy ubliżają wszędzie i wszystkim, komu chca dopiec, a ja na to swoim wpisem nie zasłużyłem to ty zacząłeś ubliżać, zobacz do góry, najpierw od dzieciaka zacząłeś, podczas gdy TWOI RODZICE SIUSIALI W MAJTKI ja już pogrywałem w załadach sportowych, potem zwymyslałeś od jekichś debilnych wpisów, które napewno nie są w takim stopniu szkodliwe nikomu jak TWÓJ IMBECYLIZM /góra 18 % inteligencji/, wyłumaczyłeś mi o co chodzi i zrozumiałem, że "0" to ilość wylosowanych tych zestawów, i o nic więcej nie pisałem- nie ja dałem pierwszy świadectwo swojego charakteru, lecz ty, bo ty zacząłeś pierwszy ubliżać, jeszcze raz odsyłam do góry, jak pamięć u ciebie tak słaba,od zabytków to możesz SWOIM RODZICOM ubliżać, bo napewno na to zasługują, jak takiego CHAMA wychowali, ubliżającego za nic, ty zxa to masz wielką mądrość, bo lubisz ubliżać ?jeśli chodzi o totalną niewiedzę, to jesteś głupi jak stołowe nogi u fortepian; jak byłeś tylko stroną z gregorem i nie chcesz, żeby to służyło innym na forum, to piszcie na gg, a nie takie chamstwo prezentować tu prymitywie, NIC nie rozumiem ? już zrozumiałem, że jesteś KRETYN - no comment
.................................
emeryt , ja nigdy nie grałem u buka jak notujesz moje wpisy to nie ma żadnego w którym bym typował lub obstawiał jakieś zawody czy spotkania
Emeryt to jakis flustrat!!!
Żadko czytam ale ta stronka to nie dla takick jak emeryt
Żadko czytam ale ta stronka to nie dla takick jak emeryt
emeryt...jackwar jest miły nie urazył wszystkie osoby ..on chce wierzyć co masz wygrane ..muszyć trzeba pokazać i wiesz jak spokooo koniec
żegnam
ale ty tak nie wiesz co to znaczy
już masz klakierów nawet z klonami
nigdy nie zaczynałem pierwszy
ale jak ktoś zaczął.. to
ale ty tak nie wiesz co to znaczy
już masz klakierów nawet z klonami
nigdy nie zaczynałem pierwszy
ale jak ktoś zaczął.. to
jackwar
wierzę
prawda boli