Wpisy 1 492 436 – 1 492 535
12 kwietnia 2013 20:27 → 12 kwietnia 2013 20:58, 100 wpisów
Monet...prawda ty zły jesteś tak ładnie urazyłeś gaja to jest samica..i znikam..
detox
zadałem Ci pytanie, myślałem że uraczysz mnie jakąś mądrą odpowiedzią?
zadałem Ci pytanie, myślałem że uraczysz mnie jakąś mądrą odpowiedzią?
Witam prawie wszystkich Co rusz jakis sie klon trooll pojawia ale jak na nie sie niereaguje to odpuszczaja bo zero reakcj od innych i wtedy sa bez slowa
deki72
każda jego wypowiedz to jak kula w płot
każda jego wypowiedz to jak kula w płot
krzysio744 >>> a Tobie o co biega? Popieprzyłeś coś koleś. Ja go gai nic nie pisałem.
A już napewno jej nie uraziłem.
A już napewno jej nie uraziłem.
Ja dzisiaj
jutro do pracy
jutro do pracy
soooryyy ..pomyłko monet ..nie ty przepraszam nr wpisu odwrotnie on 1 492 420..
detox
czyli umiesz napisać normalne zdanie
czyli umiesz napisać normalne zdanie
jackwar deki72
fiolcia ulala
Od dzis stałem sie bezrobotny szkoda gadac dzis wypije chodz wie ze to nic nie da Dobrych typowan czesc wam
fiolcia ulala
Od dzis stałem sie bezrobotny szkoda gadac dzis wypije chodz wie ze to nic nie da Dobrych typowan czesc wam
Skalar a co się stało?? Firma robi redukcje?
Robal36
Fiola wiem ze nic nie da ale mam chec i wypije ale wlasciwie juz pije Gzie sam bym sie zwalniał no niestety takie uroki u prywaciarza robilem tam 6lat i wszyscy poszli na bruk
dobry wieczór /prawie/
fifi
deki
***player*** {szampan}}
i co tam wczoraj 'udziergałeś' z tego 5/12 ?
fifi
deki
***player*** {szampan}}
i co tam wczoraj 'udziergałeś' z tego 5/12 ?
Niestety w tym kraju firmy padają jak muchy . coraz mniej dobra jest wytwarzane w tym kraju . zostają tylko biurokraci i służby mundurowe
ulala
jest świetna
przecież nie musi być coś za coś
ale teraz z czystego serca oczywiście w/g stałej sentencji
"Kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty jeden dzień
a dziewczyny całe życie "
i to aktualne
jest świetna
przecież nie musi być coś za coś
ale teraz z czystego serca oczywiście w/g stałej sentencji
"Kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty jeden dzień
a dziewczyny całe życie "
i to aktualne
emeryt , pozdrowiłem cię
piszesz do mnie na KG a teraz udajesz głupka ?
piszesz do mnie na KG a teraz udajesz głupka ?
Robal niestety nic bo wysyłałem zestaw z profilu bardzo sporadycznie. No ale nawet jeśli bym wysłał te 12 liczb rozbite na zakłady proste to rozpisał bym je na 100% tak że liczby 21,22,23,24 niebyły by na jednym kuponie, góra 2 liczby czyli szanse miałem max na 3/6 x2 także dobrze że nie grałem
fiolka , ale to jest błędne koło , mniejsze wpływy do budżetu , większe wydatki dla państwa .
***player***
tak, cztery ciurkiem, to już "wyższa szkoła jazdy"...
tak, cztery ciurkiem, to już "wyższa szkoła jazdy"...
Fiolcia sorry nie chce mi sie o tym gadac Dobra ide wyslac pukony i kupie cos mocniejszego a z drugiej strony to nie pamietam kiedy tak sie mocniej odkażeDobra bo mi sklep zamkna
jackwar...no właśnie, tam na górze o sobie tylko myślą, żeby kieszenie swoje napchać kabzą
emeryt , powiedz że we francji u żabojadów lub u dżemików brytoli , powiedz , no przecież nie powiesz że u franciszka ? w to nie uwierze
jackwar
Głupa to ty udajesz zadymiarzu codziennie, a pozdrawiać i obdarzać obelgami możesz swoje papugi i klakierów, zaraz będziesz ich miał na potęgę
inaczej nie można, jeśli pisząc na profilu do ciebie nie trafia, że chciałem oszczędzić ci wstydu, to
co do wpisu
1 487 957. jackwar 2013-04-09 (10:42)
co do wpisu j.w. inteligentnego inaczej, pisałem ci, że trzeba momentu jak twoje papugi i klakiery odezwą się i nie myliłem się; wiesz o tym, dlatego prowokujesz kolejne zadymy; masz czas, więc bawi cię po prostu zadyma i to na forum MM, w którym to 99,9 % treści nie jest na temat MM, a 40 % tylko dla takich zadymiarzy jak ty, bo tu nic nowego nie wnosisz, podobnie jak twoje papugi i klakiery.
Tym razem do ciebie ale tu na forum, że nie będziesz musiał żalić się na forum , myślę, że mimo wszystko jest tu grono ludzi inteligentnych i zrozumieją o co ci chodzi i co
Głupa to ty udajesz zadymiarzu codziennie, a pozdrawiać i obdarzać obelgami możesz swoje papugi i klakierów, zaraz będziesz ich miał na potęgę
inaczej nie można, jeśli pisząc na profilu do ciebie nie trafia, że chciałem oszczędzić ci wstydu, to
co do wpisu
1 487 957. jackwar 2013-04-09 (10:42)
co do wpisu j.w. inteligentnego inaczej, pisałem ci, że trzeba momentu jak twoje papugi i klakiery odezwą się i nie myliłem się; wiesz o tym, dlatego prowokujesz kolejne zadymy; masz czas, więc bawi cię po prostu zadyma i to na forum MM, w którym to 99,9 % treści nie jest na temat MM, a 40 % tylko dla takich zadymiarzy jak ty, bo tu nic nowego nie wnosisz, podobnie jak twoje papugi i klakiery.
Tym razem do ciebie ale tu na forum, że nie będziesz musiał żalić się na forum , myślę, że mimo wszystko jest tu grono ludzi inteligentnych i zrozumieją o co ci chodzi i co
jackwar ..moze emeryt juz wyobrazał na ciebie..