Wpisy 1 491 578 – 1 491 677
11 kwietnia 2013 23:02 → 12 kwietnia 2013 01:29, 100 wpisów
Ale giaster samą trójkę jak ciężko trafić a co tu mówić o trafieniu czterech a nawet pięciu liczb !!! Ja parę razy miałem w Mini i Lotto dwie liczby i tyle. Najlepiej w Multi Multi dwa razy 4/5 i kilka razy 3/5.
A jak grałeś że miałeś 6 razy trójki ?
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
w mini to prawie zawsze mam 3/5 ostatnio mam farta i trzy razy po kolei 4/5
detox zdrać coś na temat twojego systemika
To ładnie !!! A ja nawet nigdy trzy nie trafiłem ciekawe dlaczego ? Może systemem zagrać może nie zaraz na 12 liczb ale na 7,8 ?
No to miałeś raczej 3/9 bo systemem zagrałeś to trzeba było od razu tak napisać .
A co masz system do Mini Lotto ?
Raczej zagram systemem na 6 skreśleń bo na więcej to trochę kosztuje już no może 7 ?
To taką kasę można mieć z tego ? Bo mi naprawdę potrzebna jest ? To jak mam zrobić żeby chociaż raz wygrać te 800 zł ? Pomożesz ?
krzysztof zagraj na ch/t syst6 ale myśl że ta kasa nie jest tobie potrzebna!Wpadnie tobie samo!
Zagrał bym systemem na 12 liczb ale za drogo jak dla mnie przynajmniej i tak nie ma gwarancji że trafię przynajmniej 4 liczby !!! Może zagram na 7 skreśleń ? Ale na chybił trafił zagrać czy samemu skreślić ? Bo ostatnio gram normalnie to najwięcej na chybił trafił miałem 2/5.
Ale ty na jakie systemu grasz ? I co przeważnie mówisz że trafiasz ?
To mówisz że z piątki nie trafię raczej nic sensownego bez systemu ?
trafiam ale inaczej myślę!Bez systemu są małe szanse graj chodź na ó!Lece spać pa
Tylko że ja ostatnio zagrałem na chybiła trafił gdzie ja trafiłem 0,1 a mój tata 0 i kolega 2 bo im dałem puścić a sam skreślając 0,0,1,0. I jeszcze zakład co mam na chybił trafił na trzy losowania 1,0 i jeszcze na jedno mam.
Nie tata 1 ja 0.
Na osiem mam grać ?
A ty jak grasz że masz niby 800 zł tygodniowo ?
A jak byś puścił byś trafił ? Jak myślisz miał byś te szczęście ? To gdzie skreśliłeś a ile wariantów ?
A dziś na forum kolega Sindbad podał 14 liczb w 49's trafionych 6,
mysle ze jagbym puscil to tez bym trafil,wejdz na moj profil jestem na 6 miejscu w typowaniach
Taka właśnie piątka mi by właśnie starczyła do tego co chcę kupić. Czyli PS3 !!!
japtan.
jacunn a trafisz jeszcze raz 5 ?
A co systemem jakimś się posłużyłeś czy takki fart ?
Może kiedyś trafię ?
to byla 5 W mm tylko i typowana troche przypadkowo ale mam przynajmniej 700pkt
Ja idę spać wszystkim mówię dobranoc i powiedzenia w gach lotto !!! A i niech wam się przyśnią liczby a przede wszystkim Mini Lotto albo Lotto.
W grach.
gratulacje jacunn
i dobranoc
i dobranoc
coś tam milan trafił
bez robotny
dobranoc
dobranoc
na jutro
23.. ?
Albo
25.. ?
23.. ?
Albo
25.. ?
***y
p e d a l y
siemka
yogi dobrze zapodaje
hehe
hehe
murzyn uważaj bo się wybielisz
zrobcie moze sesje zdjeciowa rozbierana toz przed losowaniem lotto
kto nieśpi
i typuje
i typuje
cześć dariusz
.
Net mi zacina
.
Net mi zacina
i co tam kombinujesz na
jutro
jutro
myśle że 52,59 będzie razem ale pewnie to w drugim losowaniu..
Najlepiej wychodzą powturki liczb wybrać pare + nowe jakieś
Najlepiej wychodzą powturki liczb wybrać pare + nowe jakieś
a znuw pewnie jak ktoś zgarnie dyszke+bonus to będą typowane liczby od 1 do 30 może
23,25 nad nimi też myśle noi 30-jutro wskoczyć powinny
ja atakuje znów 9,10 razem
coś za często wskakują ostatnio 50-ki 60-ki i 70-ki
pewnie obruci się niebawem już na niskie
coś za często wskakują ostatnio 50-ki 60-ki i 70-ki
pewnie obruci się niebawem już na niskie
Ty a co myślisz
o 27,37 ?
o 27,37 ?
Marnie idą o 14 liczby z końcówką 3 być może jutro coś się troszkę zmieni
i może czas na 66 po 65 już kturaś z koleji
16-27,37,45,55,66 tak w ciemno wybrałem
a ta 77 to już dziwna liczba
Liczba 77 od początku tego roku o 14:00 wypadła 32 razy raz rozpoczynała losowanie ani razu nie była plusem i miała 10 powtórek
no właśnie ta 77 często jest myśle też jak co źe oboki mogą pujść np dajemy 16 a tu 17 dajemy 37 a tu 36
ja jednak stawiam na dwa losowania na powturki typu 9,10,55,56,58,59,68,69,77(78) ..
Coś wybrać trzeba
Coś wybrać trzeba
No też prawda ale może warto postawić na liczbę 7 jeżeli chodzi o końcówki . Wprawdzie 7 była 9-10-11 kwietnia o 14 ale była za to 12 stycznia i 12 marca to może wpadnie i jutro
zastanawiające właśnie
17,37,47,67,77 ale to w pierwszym lub drugim losowaniu bo zachodzi zmienność liczb między 14 a 22
17,37,47,67,77 ale to w pierwszym lub drugim losowaniu bo zachodzi zmienność liczb między 14 a 22
Ja popatrzę na powtórki układów 10/10 i coś z tego może uda się zrobić
Było już 14 powtórek układów 10/10 więc można coś podumać ale to rano bo głowa już o tej godzinie nie pracuje
no okej luknij tam..
A ja ide w wyniki popatrzeć..
A ja ide w wyniki popatrzeć..
No mam to przed sobą w każdym razie na dłuższy okres warto postawić i rozpisać te układy
ja też nad ranem trza pomyśleć
zaraz pewnie znikne bo śpiącym
jakby co
to dobranoc
do 14
zaraz pewnie znikne bo śpiącym
jakby co
to dobranoc
do 14