Wpisy 1 491 078 – 1 491 177
11 kwietnia 2013 18:00 → 11 kwietnia 2013 19:45, 100 wpisów
ja choć do końca nie wierzę w te teorie spiskowe, to mimo wszystko wysyłam raczej w te dni kiedy losowanie jest w tv, bo wtedy to raczej na 99% na żywo
jandzia, jak ostatnio analoga zapaliłem, to mnie ten smród zabił, nie wiem jak mogłem to palić
rafalski a ja nie moge sie przyzwyczaic do e-papieorsa one mnie duszą
ja mam inny problem, nie mogę się od niego odzwyczaić, choć to miała być tylko przejściówka do rzucenia
znam ludzi ktorzy przestali palic po e-fajce, ale pamietac nalezy ze z e-fajki 90% nikotyny pobierasz do płuc, wiec moze pal jakies delikatniejsze, ja pale 6
i tez mnie duszą mam zamiar dokupic olejek beznikotynowy i zmieszac z 6, moze bedzie lepiej
ja paliłem 6 na początku a teraz 18, a powinno być odwrotnie
czasami to 24 zarzucę, to wtedy dopiero ma kopa
jandzia jak 6 palę, to mam wrażenie, że to sama para wodna
Q
no nic fajnie się gada, ale trzeba trochę dom ogarnąć, a jandzia nie chce wpaść i sen swój w czyn zamienić, pa do później, dla jandzia dla reszty
trisetum jak tam wyniki?Ja wczoraj 4/7*3 i dzis o14 to samo ch/t
pylcek
z miesiąc temu miałem 7/10, od tego czasu prawie nie grałem
z miesiąc temu miałem 7/10, od tego czasu prawie nie grałem
ma chęć z kimś sobie pozgrzytać......chyba....niech se wejdzie jak będzie idiotka....to se pogadają
pała to cie robił ...jak z detoksu wracał.......i tylko nick ci po tym został
I nie przejmuj się jak detox nie pomaga to jeszcze eutanazji spróbuj.
halapek
Monet
Monet
Pylcek
no tak mam że jak takie pomyłki genetyczne widze to się zacieszam. Może to i nie ładnie ale tak właśnie mam.
Brakło mi dzisiaj 19 i miał bym 7 kuponów o jeden stopień wyższe wygrane. gram 19,39,54,67 jako pewniaki
2 x 6/10
1 x 5/10
4 x 4/10
bez plusa gram
1 x 5/10
4 x 4/10
bez plusa gram
7 kuponów
na każdym miałem pewniaki 19,39,54,67 stąd taki dobry rezultat
na każdym miałem pewniaki 19,39,54,67 stąd taki dobry rezultat
Liczę że ta czwórka 19,39,54,67 w końcu wejdzie bo jej już tyle niema że chyba rekord jeśli chodzi o 4/4
5/5 praktycznie nie gram bardzo niski poziom zwrotu a ciężko trafić.
halapek
1 losowanie tylko czekam jak jest 2/4 albo 3/4
1 losowanie tylko czekam jak jest 2/4 albo 3/4
ale nie wpadła od 2002.....to statystycznie patrząc....powinna wpaść w najbliższym czasie.....albo i nie
Nie pamiętam jaki odstęp był przy ostatniej 4/4 ale coś koło 5400 i weszła. wiem że mogę czekać nawet do 6000 los.
player,,,.....a mnie się wydaje że jak wpadnie....to właśnie...po 2/4..lub 3/4......bo tak najczęściej wpadają najdłużej oczekiwane trójki
Też patrzałem pod tym kątem ale zazwyczaj jedna liczba ma jakiś ciąg wejść. a w tej 4 jest generalnie słabo z frekwencją
przez miesiąc losowań nie było sytuacji żeby jakaś z liczb weszła 3 razy z rzędu
oczywiście mowa o tym 4/4
player.....miesiąc tak może być....a raz wpadnie 5 razy....i czwórka może wpaść....nie ma na to regóły
Mam nadzieję że jak wejdzie to pozostałe 6 liczb na kuponach będzie taka w miarę
ciekawe czy jest jakaś piąteczka ...która jeszcze nie wpadła....ale myślę że napewno jest