Wpisy 1 490 833 – 1 490 932
11 kwietnia 2013 15:33 → 11 kwietnia 2013 16:56, 100 wpisów
popularność mini wzrasta to fakt, przede wszystkim cena zakładu, nie każdy potrzebuje od razu milionów, zeby realizować plany...i ciekawe jest dla mnie to, że dość często zdarza się kilka wygranych pierwszego stopnia...czy to jest spowodowane głównie ilością zawieranych zakładów? czy są jeszcze inne czynniki?
pasko...są gdzieś programy do analizy mini?
kruszyna, jest to spowodowane wiekszym zainteresowaniem mini...
teraz jestesmy na jasnoniebieskim slupku: http://tinyurl.com/clgh76o srednio w co czwartym losowaniu moga padac 2x 5/5... do niedawna mogly padac teoretycznie w co piatym... jak przejdziemy na pasek pomaranczowy (2 mln zakladow) w 2 na 3 losowania bedzie padalo po kilka 5/5, a tylko w co piatym jedna...
teraz jestesmy na jasnoniebieskim slupku: http://tinyurl.com/clgh76o srednio w co czwartym losowaniu moga padac 2x 5/5... do niedawna mogly padac teoretycznie w co piatym... jak przejdziemy na pasek pomaranczowy (2 mln zakladow) w 2 na 3 losowania bedzie padalo po kilka 5/5, a tylko w co piatym jedna...
ale do 2 mln pewnie za szybko nie dojdziemy... niemniej jest to pewna ciekawostka
kruszyna84: MultiPairs 2011
oglądnij sobie pierwszy film z listy: http://www.multipasko.pl/youtube
Jest tam pokazane jak się przełączyć na Lotto i jak analizować. Podobnie będzie z Mini Lotto.
oglądnij sobie pierwszy film z listy: http://www.multipasko.pl/youtube
Jest tam pokazane jak się przełączyć na Lotto i jak analizować. Podobnie będzie z Mini Lotto.
QweTT: Pamiętaj, że w przypadku Keno data losowania to będzie:
dzień . miesiąc . godzina
dzień . miesiąc . godzina
pasko dzięki wielkie, zaraz zajrze
Może się mylę,ale uwazam iz jest to jedyna gra nie zmanipulowana!jak narazie

jasza, też tak myślę
oby tak zostalo
ile lat typuje? odkąd jest Multi Lotek a nawet wcześniej mi rodzice parę razy podsuwali pod nos kupony Dużego Lotka jak byłem mały
a typowania z glowy bierzesz czy jakos analizujesz? jak?;d i powiedz twoje najwieksze osiagniecie
no zobaczymy... w sumie już prawie 100 osób dołączyło się do kręgów znajomych strony multipasko
QweTT..a ty kiedy bedzie gadał razem paskooo na skybee..
masz tam jako admin ile dany uzytkownik albo adres ip siedzi na twojej stronce?
Miisiek: ja głównie się bawię w programowanie, tworzenie takich stron jak ta. A co do samego typowania, to chyba najlepszym autorytetem nie jestem... na pewno są osoby z większym doświadczeniem niż ja. Niektórzy to dzień w dzień analizują numerki... ja robię różne rzeczy. Zresztą zobacz w dziale TYPOWANIA jakie niektórzy mają osiągnięcia ... mi daleko do tego
unhappy
good already go out..i poowoo..
Mam jeszcze Mini Lotto na dwa losowania może w końcu wpadnie 5/5 ? Ja to mówią kiedyś musi wpaść prędzej czy później ale musi !!! A wy na co macie zakłady kupione na dzisiaj ? A wiecie może gdzie można zarobić 500 zł ? Bo potrzebne mi . Z góry dziękuje za rady !!!
nie chodzi mi o to tylko potrzebna mi osoba ktora chce zarobic kase i jest wmiare ogarnieta uwazam ze jak stworzyles stronke to troche jestes ogarniety i potrafisz logicznie myslec a kash by ci sie przydal mam 100% sposob na multi i na 20 liczb z tego systemu wytupujesz 20 ;> tylko potrzeba mi dwa lby i osoby ktora tego patentu nie sprzeda fiu fiu kazdemu wiem jedno sam sobie nie poradzisz ja tez nie poradze ale na 10 liczb potrafie 7-8 odczytac
A mi byś pomógł ? Bo jestem trochę w potrzebie .
QweTT...nie bój sie ..kazdy kto moze normalne mają powaga..
--
http://www.youtube.com/watch?v=SMuQkqpxtEg
--
--
http://www.youtube.com/watch?v=SMuQkqpxtEg
--
Znaczy się bez problemu bym trafił wtedy 5/5 którego nigdy nie trafiłem ? Tylko najwyżej dwa razy 4/5 w Multi Multi oczywiście nie Mini Lotto !!! Tak dobrze tam jeszcze nie miałem. A to byś przesłał mi Miisiek ten system ?
Miisiek jesteś ? No nie wiem a co byś chciał ? Napardę kasa mi jest potrzebna !!!
krzysztof c ...nie zarany wziecia teraz kasa..
Naprawdę kasa mi jest potrzebna !!! Ale to jest sprawdzony system ? Na ile % trafię np 5/5 ?
daj mi drugie oczy mozg i wiecej czasu to sa 3 rzeczy dzieki ktorym moglbym zarabiac dziennie 2500000
Chodzi ci o Multi Multi to jak dasz ten system ?
Czyli co chcesz konkretnie ?
Dobra ja idę na TV jak coś to wyślij mi na e-maila a jak nie to nie trudno.
krzysztof c ...masz napad na bank niz grać realne ,,jutro juz masz pełno kasa w domu..
Gracz z miejscowości Słupsk wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Złote jajo
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
z czym nic nie zlewam mowie ze mam sposob 100% kwestia tylko wolnego czasu pomyslu ja narazie sam jestem dzisiaj pokazalem znajomemu ten sposob potwierdzil moja prawde ale mowi ze nie na jego glowe
Misiek dobrze..podaj parkę z Twojego sposobu
ja tez podam parkę
i zobaczymy co wyjdzie
ja tez podam parkę
i zobaczymy co wyjdzie
sposob 100% wszystkie liczby tym sposobem wchodza eliminuja te co nie powinny wejsc
Miisiek...no dali masz podać na sucho 2/2..widzisz tu jedna cyc prosiła..
iznikam..
robalniak..ja 2/3..
iznikam..
robalniak..ja 2/3..
Misiek...albo inaczej to ja podam Ci liczby a ty je..poukładasz,które dobre??? zgoda??
tańce ruchańce
o to chodzi ze dzisiaj bedzie trudne losowanie w nocy bedzie padaly znowu 3 liczby po koleji
ja nie chce waszysch glupot nawet sluchac nie patrze na wasze typowania mam swoj spob zadnych licz nie sprawdzam nawet co po czym chodzi
Pasko 2013-04-11 (15:56) Rzeszów
ile lat typuje? odkąd jest Multi Lotek a nawet wcześniej mi rodzice parę razy podsuwali pod nos kupony Dużego Lotka jak byłem mały
-----------------------------------------------------------------
I to był błąd wychowawczy ze strony twoich rodziców!!!
Nigdy, przenigdy nie dajcie swoim dzieciom skreślać kuponów
Jest takie przysłowie " ćzym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci"
-----------------------------------------------------------------
I to był błąd wychowawczy ze strony twoich rodziców!!!
Nigdy, przenigdy nie dajcie swoim dzieciom skreślać kuponów
Jest takie przysłowie " ćzym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci"
ja kiedys babie wyciagnalem dom w loterii na poczcie matka go wypomina do dnia dzisiejszego a numerki tez mi dawala kreslic
dzien dobry wszystkim
całusy dla Krzysia{{calus}\
gdyby istniał jakis sposób na trafne typowania to powalilibyśmy TS na kolana.
Ale jestem 1000% pewna ze takich systemow ani sposobów nie ma
całusy dla Krzysia{{calus}\
gdyby istniał jakis sposób na trafne typowania to powalilibyśmy TS na kolana.
Ale jestem 1000% pewna ze takich systemow ani sposobów nie ma
Misiek,,,czyli nie podaje...to idę do mojego ogródka...dalej porzątkować
trisetum
te "***", "*****" - to trudny szyfr - za każdym /chyba/ wpisem ma trochę inne, zmieniane, znaczenie
te "***", "*****" - to trudny szyfr - za każdym /chyba/ wpisem ma trochę inne, zmieniane, znaczenie
no kuponiki wysłane
to fajnie ulala bo u mnie wszystko zamarzniete, a dybnie chciałąm sadzic, chyba w tym roku sie nie uda
ja pościągałem z iglaków zabezpieczenia, już chyba mrozów nie będzie tej wiosny więcej
jandzia...u mnie takie ciepełko,ze wszystkie okna miałam dziś pootwierane
detox ja bym chciała tak ze dwa miliony i tez mi nik nie chce poradzić.co za ludzie
Misio za dużo zioła pali
pa lula
no ma chłopisko fantazję