Wpisy 1 490 773 – 1 490 872
11 kwietnia 2013 14:18 → 11 kwietnia 2013 16:22, 100 wpisów
maxiu dobrze skreślaj to wiesz...
wiesiu ty rozrzutny jesteś to weż i to to...
no Misiek, ale reszta twoich typów się nie sprawdziła
4/5 ze snu...na sucho...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 790 000 zł
ide wysłać mini, chcę się poczuć jak rasowa świnia, do później
Hej wszystkim
mam prośbę, czy ktoś ma taką moc i potrafi rozpisać 10 liczb ze zbioru 29?
tzn, wszystkie możliwe 10
wiesiek, może ty mi pomożesz?? wiem, ze lubisz mini
2/2x4 a reszta kicha
ale to multi mnie ostatnio wkurza... tylko 2x 5/10 na 15 zakladow w kwietniu... nawet glupich 4/10 nie moge trafic
kruszyna, dziesiatek z 29 liczb da sie ulozyc ponad 20 milionow, wiec raczej nikt ci ich tu nie wypisze
taaaa, skromny zbiór ok 14 mln /z 49 liczb, wszystkich szóstek/ 'waży' coś koło 250 Mb...
unhappy
bardzo ciekawa grafika
unhappy
bardzo ciekawa grafika
Panie Pasko, mam nadzieję, że liczysz się z wynikami sondy odnośnie wyglądu strony - dzisiaj zmienili na amen Allegro...
unhappy
a jeśli mogę - dlaczego cykl 72 - dwa obroty ? ??
- pisz t a m jeśli Ci wygodniej - kameralny nastrój... - tylko garstka niedobitków zagląda...
a jeśli mogę - dlaczego cykl 72 - dwa obroty ? ??
- pisz t a m jeśli Ci wygodniej - kameralny nastrój... - tylko garstka niedobitków zagląda...
10 liczb z 29 to tylko....okolo 20 milionow kombinacji.
dokładnie chodzi mi o 10 najbardziej prawdopodobnych dziesiatek, nie na wszystkie, mam zbiór 29 licz i z tego chce stworzyć właśnie 10 dziesiątek, które waszym zdaniem mają największą szansę wpaść
kruszyna
nie idź tą drogą...
bez urazy - moim zdaniem - powstają za duże zbiory, za dużo możliwości, a i tak - 'wszystkiego, co by się chciało, nI da rady wysłać'...
dobrego trafnych wysłanych poowooooo
nie idź tą drogą...
bez urazy - moim zdaniem - powstają za duże zbiory, za dużo możliwości, a i tak - 'wszystkiego, co by się chciało, nI da rady wysłać'...
dobrego trafnych wysłanych poowooooo
robal
raz sama się tego podjęłam, miałam ten sam zbiór liczb, i wytypowałam dla kogoś, bo ten ktoś miał na to środki...trafił 2 trójki i czwórkę w systemie 10 na mini...i teraz jest okazja powtórzyć to, ale jakoś nie mogę nic wytypować...te liczby po prostu do mnie nie przemawiają
raz sama się tego podjęłam, miałam ten sam zbiór liczb, i wytypowałam dla kogoś, bo ten ktoś miał na to środki...trafił 2 trójki i czwórkę w systemie 10 na mini...i teraz jest okazja powtórzyć to, ale jakoś nie mogę nic wytypować...te liczby po prostu do mnie nie przemawiają
Może zaufajcie odrobinę bardziej szczęściu, a nie ilościom... ?
- wybierzecie nawet wszystkie możliwości z 40 i nie macie suuuuuuuuuuper pewności na czwórkę, nie wspominając o piątce ...
zobacz - ostatnio - wysłanych 1 139 289 - zero 5/5...
- wybierzecie nawet wszystkie możliwości z 40 i nie macie suuuuuuuuuuper pewności na czwórkę, nie wspominając o piątce ...
zobacz - ostatnio - wysłanych 1 139 289 - zero 5/5...
robal, po prostu najmniejsza wielokrotnosc 36, ktora pozostanie czytelna na tym wykresie... przy 108 bylo juz troche gorzej... zreszta uwazam, ze az tak daleko nie ma co siegac w glab... 108 losowan to jednak ok. 9 miesiecy
w mini zawsze gram systemem, jak jest za co to 10 ewentualnie 2*9, lub 7,8, odkąd trafiłam 4 w systemie 9, nie gram prostymi zakładami, często się zwraca, a na 5 nie poluje, może wpadnie przypadkiem
dwójeczki na dzisiaj 12,1611,205,32
z ciekawostek nt. mini...
ta gra jest tak skonstruowana, ze jesli jeszcze wzrosnie troche liczba graczy, znow straci popularnosc
bo czesciej od pojedynczych 5/5 beda padaly 5/5 wielokrotne... np. przy 2 mln zakladow w puli na 5/5 bedzie jakies 500 tys. zl... ale czesciej niz 1x 5/5 beda padaly 2x 5/5, a nawet 3x 5/5... czyli do wygrania znow bedzie 160-250 tys. za 5/5
ta gra jest tak skonstruowana, ze jesli jeszcze wzrosnie troche liczba graczy, znow straci popularnosc
bo czesciej od pojedynczych 5/5 beda padaly 5/5 wielokrotne... np. przy 2 mln zakladow w puli na 5/5 bedzie jakies 500 tys. zl... ale czesciej niz 1x 5/5 beda padaly 2x 5/5, a nawet 3x 5/5... czyli do wygrania znow bedzie 160-250 tys. za 5/5
jak to? nie chcecie, aby multipasko miało tak nowoczesny wygląda jak strona Allegro?
teraz nie pada 5/5 srednio w co trzecim losowaniu... przy 2 mln zakladow nie padnie w co dziesiatym... 5/5 beda padaly czesciej i bedzie ich wiecej, ale beda nizsze
unhappy
ile średnio jest zawieranych zakładów? masz takie info?
ile średnio jest zawieranych zakładów? masz takie info?
pasko, raczej bym rewolucji nie robil... jedynie forum wymienilbym na takie normalne: z logowaniem, historia wlasnych wypowiedzi itd.
kruszyna, szacunki podaje pasko: http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/
powinny byc dosc wiarygodne
do niedawna bylo to 1-1,2 mln... teraz jest nawet ponad 1,3 mln zakladow
powinny byc dosc wiarygodne
do niedawna bylo to 1-1,2 mln... teraz jest nawet ponad 1,3 mln zakladow
szacuję dla Multi Multi i Lotto Plusa ... dla Mini Lotto jest to przybliżona, prawdziwa wartość. W praktyce może być to co najwyżej +/- 100 zakładów.
pasko mam pytanie... czy programem multipairs2011-7500 da sie analizowac liczby do keno??? w keno jest ponad 300 tys. losowan a tu jest limit do 7500 losowan... co robic ??
W MultiPairs można analizować Keno.
Pobierz sobie program, wejdź do "Losowania" i w lewym górnym rogu kliknij "Zmień" przy nazwie gry liczbowej i wpisz "Keno".
Następnie ponownie uruchom program i pobierz wszystkie wyniki z internetu (przycisk Aktualizuj).
Program pobierze ostatnie 5000 losowań i będziesz mógł wykonać analizę na ostatnich 5000 losowań Keno.
Pobierz sobie program, wejdź do "Losowania" i w lewym górnym rogu kliknij "Zmień" przy nazwie gry liczbowej i wpisz "Keno".
Następnie ponownie uruchom program i pobierz wszystkie wyniki z internetu (przycisk Aktualizuj).
Program pobierze ostatnie 5000 losowań i będziesz mógł wykonać analizę na ostatnich 5000 losowań Keno.
popularność mini wzrasta to fakt, przede wszystkim cena zakładu, nie każdy potrzebuje od razu milionów, zeby realizować plany...i ciekawe jest dla mnie to, że dość często zdarza się kilka wygranych pierwszego stopnia...czy to jest spowodowane głównie ilością zawieranych zakładów? czy są jeszcze inne czynniki?
pasko...są gdzieś programy do analizy mini?
kruszyna, jest to spowodowane wiekszym zainteresowaniem mini...
teraz jestesmy na jasnoniebieskim slupku: http://tinyurl.com/clgh76o srednio w co czwartym losowaniu moga padac 2x 5/5... do niedawna mogly padac teoretycznie w co piatym... jak przejdziemy na pasek pomaranczowy (2 mln zakladow) w 2 na 3 losowania bedzie padalo po kilka 5/5, a tylko w co piatym jedna...
teraz jestesmy na jasnoniebieskim slupku: http://tinyurl.com/clgh76o srednio w co czwartym losowaniu moga padac 2x 5/5... do niedawna mogly padac teoretycznie w co piatym... jak przejdziemy na pasek pomaranczowy (2 mln zakladow) w 2 na 3 losowania bedzie padalo po kilka 5/5, a tylko w co piatym jedna...
ale do 2 mln pewnie za szybko nie dojdziemy... niemniej jest to pewna ciekawostka
kruszyna84: MultiPairs 2011
oglądnij sobie pierwszy film z listy: http://www.multipasko.pl/youtube
Jest tam pokazane jak się przełączyć na Lotto i jak analizować. Podobnie będzie z Mini Lotto.
oglądnij sobie pierwszy film z listy: http://www.multipasko.pl/youtube
Jest tam pokazane jak się przełączyć na Lotto i jak analizować. Podobnie będzie z Mini Lotto.
QweTT: Pamiętaj, że w przypadku Keno data losowania to będzie:
dzień . miesiąc . godzina
dzień . miesiąc . godzina
pasko dzięki wielkie, zaraz zajrze
Może się mylę,ale uwazam iz jest to jedyna gra nie zmanipulowana!jak narazie

jasza, też tak myślę
oby tak zostalo
ile lat typuje? odkąd jest Multi Lotek a nawet wcześniej mi rodzice parę razy podsuwali pod nos kupony Dużego Lotka jak byłem mały
a typowania z glowy bierzesz czy jakos analizujesz? jak?;d i powiedz twoje najwieksze osiagniecie
no zobaczymy... w sumie już prawie 100 osób dołączyło się do kręgów znajomych strony multipasko
QweTT..a ty kiedy bedzie gadał razem paskooo na skybee..
masz tam jako admin ile dany uzytkownik albo adres ip siedzi na twojej stronce?
Miisiek: ja głównie się bawię w programowanie, tworzenie takich stron jak ta. A co do samego typowania, to chyba najlepszym autorytetem nie jestem... na pewno są osoby z większym doświadczeniem niż ja. Niektórzy to dzień w dzień analizują numerki... ja robię różne rzeczy. Zresztą zobacz w dziale TYPOWANIA jakie niektórzy mają osiągnięcia ... mi daleko do tego
unhappy
good already go out..i poowoo..
Mam jeszcze Mini Lotto na dwa losowania może w końcu wpadnie 5/5 ? Ja to mówią kiedyś musi wpaść prędzej czy później ale musi !!! A wy na co macie zakłady kupione na dzisiaj ? A wiecie może gdzie można zarobić 500 zł ? Bo potrzebne mi . Z góry dziękuje za rady !!!
nie chodzi mi o to tylko potrzebna mi osoba ktora chce zarobic kase i jest wmiare ogarnieta uwazam ze jak stworzyles stronke to troche jestes ogarniety i potrafisz logicznie myslec a kash by ci sie przydal mam 100% sposob na multi i na 20 liczb z tego systemu wytupujesz 20 ;> tylko potrzeba mi dwa lby i osoby ktora tego patentu nie sprzeda fiu fiu kazdemu wiem jedno sam sobie nie poradzisz ja tez nie poradze ale na 10 liczb potrafie 7-8 odczytac
A mi byś pomógł ? Bo jestem trochę w potrzebie .
QweTT...nie bój sie ..kazdy kto moze normalne mają powaga..
--
http://www.youtube.com/watch?v=SMuQkqpxtEg
--
--
http://www.youtube.com/watch?v=SMuQkqpxtEg
--
Znaczy się bez problemu bym trafił wtedy 5/5 którego nigdy nie trafiłem ? Tylko najwyżej dwa razy 4/5 w Multi Multi oczywiście nie Mini Lotto !!! Tak dobrze tam jeszcze nie miałem. A to byś przesłał mi Miisiek ten system ?
Miisiek jesteś ? No nie wiem a co byś chciał ? Napardę kasa mi jest potrzebna !!!
krzysztof c ...nie zarany wziecia teraz kasa..
Naprawdę kasa mi jest potrzebna !!! Ale to jest sprawdzony system ? Na ile % trafię np 5/5 ?
daj mi drugie oczy mozg i wiecej czasu to sa 3 rzeczy dzieki ktorym moglbym zarabiac dziennie 2500000