Wpisy 1 490 727 – 1 490 826
11 kwietnia 2013 14:01 → 11 kwietnia 2013 15:22, 100 wpisów
torsan a czemu cos ci sie majta???
kutwa ..2/3...
wiesiek ja mam nawi z beckera miałem pare razy tom toma to nie karwa nie umiał z wsi wyprowadzić
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
07,11,12,15,18,28,35,38,39,43,47,48,49,51,54,57,60,65,67,74
Plusem jest liczba: 12
07,11,12,15,18,28,35,38,39,43,47,48,49,51,54,57,60,65,67,74
Plusem jest liczba: 12
Użytkownik jajo28 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
triset.....ale to nie zależy od nawigacji tylko od mapy jaką masz wgraną......mapę zawsze możesz zmienić....
torsan a kto ci broni ubrac rajstopy...
ja jechałem na chorw.na tomtomie pożyczonym i powiem ci że bezbłędnie prowadził
mnie tom tom w Łagiewnikach do bagna poprowadził....zmieniłem na moja dopiero na droge trafiłem
wiesiek......nie orientuje się teraz w cenach nawigacji .....ja swoją kupowałem 5 lat temu.....niemiecką.....i lata mi do tej pory ....tylko mapy zmieniłem ze dwa lata temu
coś siedemdziesiątki ostatnio umarły
medusia ja dizs też tylko mini 3 zakł...
i dobra znikam..
13maxa ...mozesz nie widziałeś dla ciebie ..maluj ruru..nr wpisu
1 490 723..
13maxa ...mozesz nie widziałeś dla ciebie ..maluj ruru..nr wpisu
1 490 723..
halapek
szczerze to ja chyba kupie,na lepsiejsza mnie nie stać bo TS-owi trzeba dać
szczerze to ja chyba kupie,na lepsiejsza mnie nie stać bo TS-owi trzeba dać
halapek
jeszcze jedno pytanko: po czym poznajesz że menu będzie w polskim jezyku?
jeszcze jedno pytanko: po czym poznajesz że menu będzie w polskim jezyku?
medusia spojrzałam sobie w mapy i cos tam wybrałam...
no i nikt nie wie co z Lilką???
maxiu wiesz za co
maxiu ta ściana to pomyłka...
maxiu dla ciebie wszystko kochanie ty moje
maxiu dobrze skreślaj to wiesz...
wiesiu ty rozrzutny jesteś to weż i to to...
no Misiek, ale reszta twoich typów się nie sprawdziła
4/5 ze snu...na sucho...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 790 000 zł
ide wysłać mini, chcę się poczuć jak rasowa świnia, do później
Hej wszystkim
mam prośbę, czy ktoś ma taką moc i potrafi rozpisać 10 liczb ze zbioru 29?
tzn, wszystkie możliwe 10
wiesiek, może ty mi pomożesz?? wiem, ze lubisz mini
2/2x4 a reszta kicha
ale to multi mnie ostatnio wkurza... tylko 2x 5/10 na 15 zakladow w kwietniu... nawet glupich 4/10 nie moge trafic
kruszyna, dziesiatek z 29 liczb da sie ulozyc ponad 20 milionow, wiec raczej nikt ci ich tu nie wypisze
taaaa, skromny zbiór ok 14 mln /z 49 liczb, wszystkich szóstek/ 'waży' coś koło 250 Mb...
unhappy
bardzo ciekawa grafika
unhappy
bardzo ciekawa grafika
Panie Pasko, mam nadzieję, że liczysz się z wynikami sondy odnośnie wyglądu strony - dzisiaj zmienili na amen Allegro...
unhappy
a jeśli mogę - dlaczego cykl 72 - dwa obroty ? ??
- pisz t a m jeśli Ci wygodniej - kameralny nastrój... - tylko garstka niedobitków zagląda...
a jeśli mogę - dlaczego cykl 72 - dwa obroty ? ??
- pisz t a m jeśli Ci wygodniej - kameralny nastrój... - tylko garstka niedobitków zagląda...
10 liczb z 29 to tylko....okolo 20 milionow kombinacji.
dokładnie chodzi mi o 10 najbardziej prawdopodobnych dziesiatek, nie na wszystkie, mam zbiór 29 licz i z tego chce stworzyć właśnie 10 dziesiątek, które waszym zdaniem mają największą szansę wpaść
kruszyna
nie idź tą drogą...
bez urazy - moim zdaniem - powstają za duże zbiory, za dużo możliwości, a i tak - 'wszystkiego, co by się chciało, nI da rady wysłać'...
dobrego trafnych wysłanych poowooooo
nie idź tą drogą...
bez urazy - moim zdaniem - powstają za duże zbiory, za dużo możliwości, a i tak - 'wszystkiego, co by się chciało, nI da rady wysłać'...
dobrego trafnych wysłanych poowooooo
robal
raz sama się tego podjęłam, miałam ten sam zbiór liczb, i wytypowałam dla kogoś, bo ten ktoś miał na to środki...trafił 2 trójki i czwórkę w systemie 10 na mini...i teraz jest okazja powtórzyć to, ale jakoś nie mogę nic wytypować...te liczby po prostu do mnie nie przemawiają
raz sama się tego podjęłam, miałam ten sam zbiór liczb, i wytypowałam dla kogoś, bo ten ktoś miał na to środki...trafił 2 trójki i czwórkę w systemie 10 na mini...i teraz jest okazja powtórzyć to, ale jakoś nie mogę nic wytypować...te liczby po prostu do mnie nie przemawiają
Może zaufajcie odrobinę bardziej szczęściu, a nie ilościom... ?
- wybierzecie nawet wszystkie możliwości z 40 i nie macie suuuuuuuuuuper pewności na czwórkę, nie wspominając o piątce ...
zobacz - ostatnio - wysłanych 1 139 289 - zero 5/5...
- wybierzecie nawet wszystkie możliwości z 40 i nie macie suuuuuuuuuuper pewności na czwórkę, nie wspominając o piątce ...
zobacz - ostatnio - wysłanych 1 139 289 - zero 5/5...
robal, po prostu najmniejsza wielokrotnosc 36, ktora pozostanie czytelna na tym wykresie... przy 108 bylo juz troche gorzej... zreszta uwazam, ze az tak daleko nie ma co siegac w glab... 108 losowan to jednak ok. 9 miesiecy
w mini zawsze gram systemem, jak jest za co to 10 ewentualnie 2*9, lub 7,8, odkąd trafiłam 4 w systemie 9, nie gram prostymi zakładami, często się zwraca, a na 5 nie poluje, może wpadnie przypadkiem
dwójeczki na dzisiaj 12,1611,205,32
z ciekawostek nt. mini...
ta gra jest tak skonstruowana, ze jesli jeszcze wzrosnie troche liczba graczy, znow straci popularnosc
bo czesciej od pojedynczych 5/5 beda padaly 5/5 wielokrotne... np. przy 2 mln zakladow w puli na 5/5 bedzie jakies 500 tys. zl... ale czesciej niz 1x 5/5 beda padaly 2x 5/5, a nawet 3x 5/5... czyli do wygrania znow bedzie 160-250 tys. za 5/5
ta gra jest tak skonstruowana, ze jesli jeszcze wzrosnie troche liczba graczy, znow straci popularnosc
bo czesciej od pojedynczych 5/5 beda padaly 5/5 wielokrotne... np. przy 2 mln zakladow w puli na 5/5 bedzie jakies 500 tys. zl... ale czesciej niz 1x 5/5 beda padaly 2x 5/5, a nawet 3x 5/5... czyli do wygrania znow bedzie 160-250 tys. za 5/5
jak to? nie chcecie, aby multipasko miało tak nowoczesny wygląda jak strona Allegro?
teraz nie pada 5/5 srednio w co trzecim losowaniu... przy 2 mln zakladow nie padnie w co dziesiatym... 5/5 beda padaly czesciej i bedzie ich wiecej, ale beda nizsze
unhappy
ile średnio jest zawieranych zakładów? masz takie info?
ile średnio jest zawieranych zakładów? masz takie info?