Wpisy 1 489 510 – 1 489 609
10 kwietnia 2013 10:25 → 10 kwietnia 2013 12:16, 100 wpisów
trisetum
Ci z PSL i okolic to nie takie ciule tylko bardzo sprytni byznessmeni, którzy dziwnym trafem razem z krewnymi i znajomymi królika zawsze są blisko wszystkich dotowanych i wspieranych przez państwo nowych rozwiązań proekologicznych, na których co ciekawe ich firmy zawsze robią kasę podczas gdy założone przez zwykłych obywateli jakoś dziwnie ledwo wiążą koniec z końcem o ile ich jakaś kontrola wcześniej nie puści w przysłowiowych skarpetach
Ci z PSL i okolic to nie takie ciule tylko bardzo sprytni byznessmeni, którzy dziwnym trafem razem z krewnymi i znajomymi królika zawsze są blisko wszystkich dotowanych i wspieranych przez państwo nowych rozwiązań proekologicznych, na których co ciekawe ich firmy zawsze robią kasę podczas gdy założone przez zwykłych obywateli jakoś dziwnie ledwo wiążą koniec z końcem o ile ich jakaś kontrola wcześniej nie puści w przysłowiowych skarpetach
posłowie robią to co im firmy karzą , dają im ustawe gotową a ci walczą by przegłosować dla dobra kraju i rodziny , gdzieś rodzina musi pracować .
Wczoraj odzyskałem od Ts całe 34zł ale dzisiaj nie będę w żb i nie zagram
no nic, Wy tu sobie byznesujcie,a ja zmykam do swojej skromnej pracuni
powodzenia i do potem
powodzenia i do potem
1 489 467. multipasko 2013-04-10 (10:00)
Gracz z miejscowości Białystok wygrał 14 177 124,10 zł w grze Lotto
Dlaczego dzisiaj to info jest na MP skoro to było 30 kwietnia?
Jaki sens?
Jaki sens?
trisetum...wiem, wiem ale ponarzekać zawsze można
był czas że nie miałam i też narzekałam
był czas że nie miałam i też narzekałam
foLa ..zobacz niunia czeka loda z kim..
---
http://www.iv.pl/images/88481233557182756834.jpg
--
i znikam...
---
http://www.iv.pl/images/88481233557182756834.jpg
--
i znikam...
jackwara....wiem..
dobra , biorę się za rozbieranie dysków narka
jak mi się uda to zamieszczę filmik na youtube i dam wam link
jak mi się uda to zamieszczę filmik na youtube i dam wam link
jackwar ..dla ciebie ..oto auto CCCP..
---
http://www.youtube.com/watch?v=jyNbaYfK3d0&feature=player_embedded
--
---
http://www.youtube.com/watch?v=jyNbaYfK3d0&feature=player_embedded
--
krzysio , widziałem taką akcje z ochroniarzem , przejechał z 1000 metrów w centrum warszawy i na zakrętach jeden w prawo drugi wlewo zleciał , głowe rozbił a że miałem kolegę w tej firmie to powiedział mi że kradli alkohol w domach centrum i wskoczył im na machę by zatrzymać , niestety później już tylko myślał jak się utrzymać wycieraczek .
rustu
Niestety na ten tydzień nie udało mi się dorwać do źródła cyferek dla znaków zodiaku czyli niestety będę miała najwcześniej na przyszły tydzień
Niestety na ten tydzień nie udało mi się dorwać do źródła cyferek dla znaków zodiaku czyli niestety będę miała najwcześniej na przyszły tydzień
rustu za to z tajnego źródła testowanego od pewnego czasu z jocią na dziś są liczby 42,29,36 oraz 19,9,53,60
Monet: bot się zagolopował i nie zauważył, że to już jest. Usprawniłem go nieco, aby następnym razem nie miał wątpliwości
medusia dla baranka wg gwiazdy mówią 13,24,27bo to zdążylem obczaić i coś czuję że te będą na dniach a jutro w mini 24,27
rustu
Fajnie, że udało ci się dotrzeć do GW, bo u mnie w mieście przychodzi tylko do kilku kiosków i od pewnego czasu jego wierna czytelniczka a prywatnie moja kumpela, od której gazetkę otrzymywałam po przeczytaniu, ma problem z jej zakupem. Ciekawy zbieg okoliczności
Fajnie, że udało ci się dotrzeć do GW, bo u mnie w mieście przychodzi tylko do kilku kiosków i od pewnego czasu jego wierna czytelniczka a prywatnie moja kumpela, od której gazetkę otrzymywałam po przeczytaniu, ma problem z jej zakupem. Ciekawy zbieg okoliczności
Szczególnie, że wygadałam się przed znajomą kolektorką o typowaniu na podstawie GW i z tego co pamiętam ona sobie z mojego już wówczas egzemplarza świątecznego wydania spisała cyferki rodziny no i trafiła 5/9
trisetum w poprzedniej edycji krzyż xl D D D to było chyba 30zł
Dzisiaj nie gram to zatypowalem z pamięci bez pomocy 6.13.15.17.21.24.29.44.53.73
1 489 523. Monet 2013-04-10 (10:30) Gród Gryfa
Jaki sens?
.........
I sam się pomyliłeś - bo to było 30 marca
Pozdrawiam
Jaki sens?
.........
I sam się pomyliłeś - bo to było 30 marca
Pozdrawiam
witam
jaka jest najmniesza ilosc kombinacji w mini lotto aby trafic 3
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 666 666,70 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Płock wygrał 666 666,70 zł w grze Lotto
Gracz z miejscowości Kłodzko wygrał 666 666,70 zł w grze Lotto
My tak narzekamy na Ts a tu wielki gest Ts dorzuca do gwarantowanej puli całe 10 gr do podziału na 3 osoby . Ts
a jam dzis wymienił ta kase dla zebraków na xl krzyzowke i zas pinc złotych
dziś jeszcze wyjatkowo sie puszcze o 16 00 bo jade panele ogladać a obok żb
tri
puść 36 jokerów 10 zeta napewno ci sie wróci a może coś wiecej padnie
puść 36 jokerów 10 zeta napewno ci sie wróci a może coś wiecej padnie
wezme na jutro se lotka bo widze ludzie zaczynaja wygrywać za 1 rok lotek to bedzie mini loto 2
dobrze ze te 24 zeta za trójke jest gwarantowane bo po wczorajszym losowaniu by dostali 4 zł