Wpisy 1 489 210 – 1 489 309
9 kwietnia 2013 23:11 → 10 kwietnia 2013 08:40, 100 wpisów
na ch/t puszczone ale fart
z komputerem ts jest tak jak u mnie w kaskadzie na 31 wczoraj 2 sie trafilo
majklasz, zadna wygrana nie nalezy gardzic... ale nie kazda bedzie cieszyc... i tak pewnie bedzie w tym przypadku...
.
.
Škan dam jutro
.
Škan dam jutro
no wlasnie... nawet na liste dzisiejsi szczesliwcy sie nie zalapia
600tys to raczej powod do radosci milony innych graczy moze tylko pomarzyc o takiej wygranej
dawno nie bylo 2 melony a tu 3 po 666 nie pamientam 15lat zeby tak podzielili
a jak masz długi/kredyt na 2 miliony zł, trafiasz "6" w Lotto i zamiast wyjść na prostą, masz dalej prawie 1,5 miliona
no mnie by taka wygrana akurat zdeprymowala lotto to gra o miliony, nie drobniaki...
Traficie czworke to sie cieszycie. Co dopiero takie 100 000zl trafione za kilka zlotych
co takiego jest w tych dzisiejszych liczbach?
teoretycznie nalezalo oczekiwac tylko 46x 5/6 (po 5320 zl) i 2422x 4/6 (po 172 zl)
teoretycznie nalezalo oczekiwac tylko 46x 5/6 (po 5320 zl) i 2422x 4/6 (po 172 zl)
wielokrotności siódemki i zapewne jeszcze jakaś szczypta fartu
dobranoc
dobranoc
majklasz, chyba sie nie rozumiemy... napisalem, ze kazda wygrana mniej czy bardziej cieszy... ale w lotto gra sie o miliony... czlowiek widzi, ze trafil szostke i co? dostanie 600 tys.?
ty piszesz z perspektywy kogos, kto tej szostki nie trafil... a chyba warto sie postawic w sytuacji dzisiejszego "szczesliwca", czyli kogos, kto trafil... moim zdaniem szczesliwy nie bedzie
ty piszesz z perspektywy kogos, kto tej szostki nie trafil... a chyba warto sie postawic w sytuacji dzisiejszego "szczesliwca", czyli kogos, kto trafil... moim zdaniem szczesliwy nie bedzie
Majac 2mln kredytu zylbym w przeswiadczeniu ze musze splacic te 2mln. Az pewnego dnia trafiam te 0'5mln i juz jest to powod do swietowania. W jednej chwili splacone mam 25% sumy a jak ktos sobie nie chce narobic smaka na miliony to niech sprawdzi wyniki losowania po 23:00. Wtedy najpierw patrzy na wygrane, a potem na wyniki.
unhappy: no wiadomo, że za taka szóstkę ktoś ma nawet 30 mln, ale los tak chciał widocznie.
pod chatem pojawił się nowy artykuł pt. "Padły najniższe wygrane za "6" w Lotto !"
na wioskach gracze tez musza kiedys wygrac tam kumulacje nie trafiaja pewnie ze 2 na wichach
To nie los, tylko pazerny ts. Te 2 bańki powinny być gwarantowane, tak jak bańka w plusie.
Użytkownik franek sprzedawca firanek dodał nowy komentarz w temacie:
Padły najniższe wygrane za "6" w Lotto !
Padły najniższe wygrane za "6" w Lotto !
No co Ty, żaden problem tak jakos to losowanie 3x po 800tys zapadlo mi wtedy w pamiec
jeszcze jedna rzecz sprawdzilem po wpisie rafalskiego...
oczywiscie, ze byloby lepiej, gdyby gwarantowana byla wygrana, a nie tylko pula... chocby po tym milionie, by kazdy zwyciezca w lotto mogl sie nazywac milionerem...
ale moim zdaniem w ogole ts powinien podwyzszyc gwarancje z 2 mln do np. 5 mln... gdyby grala ta sama ilosc graczy co teraz przy 5 mln w puli (czyli ok. 4 mln zakladow), statystycznie szansa na rozbicie puli wynosilaby 25% (dla porownania przy 2,5 mln zakladow jest to 17%)
w praktyce w 2012 r. ts musial doplacac ledwie 8x... kosztowalo go to 5,6 mln... tymczasem podobno gracze nie odbieraja 3% wygranych... przy przychodach rzedu 3 mld rocznie daje to 45 mln zl, ktore zostaja niepotrzebnie w kasie ts-a...
gdyby ts gwarantowal 5 mln i musial siegac po te gwarancje nawet 12x w roku, wystarczylaby kwota 35 mln... 10 i tak mialby w rezerwie...
oczywiscie, ze byloby lepiej, gdyby gwarantowana byla wygrana, a nie tylko pula... chocby po tym milionie, by kazdy zwyciezca w lotto mogl sie nazywac milionerem...
ale moim zdaniem w ogole ts powinien podwyzszyc gwarancje z 2 mln do np. 5 mln... gdyby grala ta sama ilosc graczy co teraz przy 5 mln w puli (czyli ok. 4 mln zakladow), statystycznie szansa na rozbicie puli wynosilaby 25% (dla porownania przy 2,5 mln zakladow jest to 17%)
w praktyce w 2012 r. ts musial doplacac ledwie 8x... kosztowalo go to 5,6 mln... tymczasem podobno gracze nie odbieraja 3% wygranych... przy przychodach rzedu 3 mld rocznie daje to 45 mln zl, ktore zostaja niepotrzebnie w kasie ts-a...
gdyby ts gwarantowal 5 mln i musial siegac po te gwarancje nawet 12x w roku, wystarczylaby kwota 35 mln... 10 i tak mialby w rezerwie...
2012 - 8 doplat gwarancyjnych na 42 szostki = 19%
2011 - 4/48 = 8,3%
2010 - 10/55 = 18%
w 2013 dopiero 1
2011 - 4/48 = 8,3%
2010 - 10/55 = 18%
w 2013 dopiero 1
2012 - 8 doplat gwarancyjnych na 42 szostki = 19%
2011 - 4/48 = 8,3%
2010 - 10/55 = 18%
w 2013 dopiero 1 ---a co to znaczy ??,bo normalnie jestem bladyna
2011 - 4/48 = 8,3%
2010 - 10/55 = 18%
w 2013 dopiero 1 ---a co to znaczy ??,bo normalnie jestem bladyna
normalnie jestem za ciemny,za czrny hy aby ta politryke lotto zrozumiec
medea
Niestety muszę pracować dalej proste przesunięcie w czasie to nie to co daje szanse na trafienie w mini
medusia wybaczam!!!choć z ciężkim sercem...
medusia pracuj pacuj kochana...ja musze sobie poszperać w antykw.cos o numerologii...
medusia a kiedy uaktualnisz dane na profilu odnośnie znaków i cyferke???
islandorka
Jak dorwę się znów do Gwiazdy Mówią. Koleżanka, od której dostawałam je regularnie ma kłopoty z jego zakupem. Ciekawe,że w kiosku gdzie jest moja ulubiona kolektura ten tytuł to mroczny przedmiot pożądania, bo znika zaraz po przywiezieniu
Jak dorwę się znów do Gwiazdy Mówią. Koleżanka, od której dostawałam je regularnie ma kłopoty z jego zakupem. Ciekawe,że w kiosku gdzie jest moja ulubiona kolektura ten tytuł to mroczny przedmiot pożądania, bo znika zaraz po przywiezieniu
tak się właśnie przyjrzałam "śpiochom" no i jest tam sporo takich co lubią chodzić razem biorąc to pod uwagę od dziś gram na 6,44,53,29,78,80 oraz 15,24,27,8,17,21,33,42
medusia GM u mnie leżą swobodnie...lubie je czytać choc troche drogie...
medusia a te wszystkie wieści co piszesz to z GM???
medea a te cyferki tylko n a14??
u w a g a- o s t r z ż e n i e
nie włączajcie dziś telewizora
temat -katastrofa smoleńska
ostrzeżenie 2
nie grać w lotto gdy kumulacja
wynosi 2 mln zł
nie będziecie milionerami
nie grać w lotto gdy kumulacja
wynosi 2 mln zł
nie będziecie milionerami
jackwar
islandorka
Z GW biorę kalendarz księżycowy, cyferki oraz puste kursy księzyca. Pozostałe liczby na profilu to moje autorskie
islandorka
Z GW biorę kalendarz księżycowy, cyferki oraz puste kursy księzyca. Pozostałe liczby na profilu to moje autorskie
islandorka
Horoskop dla urodzonych we wtorek dał wczoraj 2/4 oraz 2/5 lub biorąc hurtem 4/9
Horoskop dla urodzonych we wtorek dał wczoraj 2/4 oraz 2/5 lub biorąc hurtem 4/9
Witam!Ale się wkurzyłem mam 6/ó w Dl i mam ciągle kreske w monopolowym
Jak dobrze wstać skoro świt ...
majklasz
>>... W Lotto Plus za 1zł minimalna wygrana to 1mln, a w Lotto za 3zł można wygrać teoretycznie nawet 100 000zł lub mniej za 6z6. Śmiech na sali.<<
I ciekawe, czy kol. Szefuncio ma już znowu od rana telefony - za artykuł - 'najniższe wygrane' ? w najlepszej grze ?? po liftingu uatrakcyjniającym ???
No, jak tak można napisać ???? wojna ?????