Wpisy 1 488 764 – 1 488 863
9 kwietnia 2013 20:54 → 9 kwietnia 2013 21:38, 100 wpisów
sam9
Jak ja mam szczęście w jeden dzień coś wygrywam to potem tydzień pecha
Jak ja mam szczęście w jeden dzień coś wygrywam to potem tydzień pecha
sam9 patrze na zegar astro i planet nie ma w moim znaku, widocznie to nie jest dobry czas na granie, o ile jakas prawda w tym w ogole jest
najwięcej planet jest teraz w znaku Barana, więc rogacze kreślic kupony
Sam9 Ja już dawno mówiłam że pracuje nad stworzeniem czegoś co da wszystkim dochody a nie tylko wybrańcom.Mamy już takie zestawienia , wysłałam je do jednej osoby tu z czatu w celu sprawdzenia i ocenienia mojej pracy.Narazie nie chce sie chwalić ale jest dodrze żeby nie powiedzieć BARDZO DOBRZE.
Cierpliwosci jeszcze troche, jesteśmy na etapie testowania.
Cierpliwosci jeszcze troche, jesteśmy na etapie testowania.
Ania70,poznaj trochę tajników astrologii,będziesz wiedziała jak liczby wpisywać do zegara
sam9 ja ogolnie nie czepiam sie spraw i rzeczy o których nie mam zielonego pojęcia
fortunata55,z ujawnieniem tego,raczej uważaj,bo mafia TS-a,złoży Ci tylko jedną wizytę
sam9 masz racje, nie ukrywam że boje się i nie mam zamiaru tego publicznie ujawniać.
fortunata55,jesteś dobrą osobą i trochę żal by było,gdby Ci się coś stało
Kochani, TS to ma guzik do losowań, to działa na zasadzie energi światła i oni niczym nie mogą zmanipulować, to jest nie możliwe,ale nie będe się tu wymądrzac i nikogo uświadamiać. Gdyby tak było to Ja nie byłabym w stanie stworzyc mapy nieba.
Trzeba miec wiedze na ten temat.
Trzeba miec wiedze na ten temat.
Andromeda
Max
Max
medea76
Kondi a pfuu... ja Ci buzi dam
Nie nie ogoliłem się
Kondi
Możemy się tak grupowo witać
Możemy się tak grupowo witać
13max33 widzę, ze w opisie przy profilu masz Wietnam, moze na wycieszke chcesz do KRLD? heh
Ania ..a wiesz jestem teraz w Wietnamie z grupa ..jest fajnie zabay do rana potem atrakcje ..pozycje do zbierania ryzu ..i wracam w środę do Ciechocinka
max >> dobry pomysł. śmigaj do Korei i zrób porządek z tym tłuściochem bo mi grozi .
13max33 no to zalezy co kto lubli, ja np. wole siedzie w fotelu, niż ryż zbierac haha
sam , ja oglądam na
http://activepl.tv/stream1.html
ale kiepska jakość
http://activepl.tv/stream1.html
ale kiepska jakość
10-04