Wpisy 1 488 564 – 1 488 663
9 kwietnia 2013 17:03 → 9 kwietnia 2013 17:55, 100 wpisów
Robal
Z drugiej strony to całkiem miła praca śledzić ten czat i forum.
Z drugiej strony to całkiem miła praca śledzić ten czat i forum.
***player***,,,a jak to jest gdzie diabeł nie może to kobieta da rade
Monet
ulala a myślałem baba z wozu koniom lżej
***player***
dla etatowca - jeśli nie może się ujawnić i t.e.ż pogrywać ?
no nie wiem, nie wiem
dla etatowca - jeśli nie może się ujawnić i t.e.ż pogrywać ?
no nie wiem, nie wiem
***player**...tez prawda
......ale bez kobiet nie ma uroków życia
......ale bez kobiet nie ma uroków życia
Ja jako agentów mam dawa pewniaki jeden on druda ona a ich kody to 36 i 77 na resztę -zaslona milczenia.
Monet
agent 077 ciekawe czy jest wolny ten nick
agent 077 ciekawe czy jest wolny ten nick
Ts mógł by założyć swoje konto i zagwarantować że w każdej 100 typowań podadzą 7/10 a raz na 1000 8/10
robal......nie wiem czemu ale wszyscy myślą że jesteś agentem TS-a....kiedy się ujawnisz??
Robal
No w sumie taki co służbowo to nie napisze raczej tego co by chciał bo musi trzymać fason i postępować zgodnie z etykietą zawodową
No w sumie taki co służbowo to nie napisze raczej tego co by chciał bo musi trzymać fason i postępować zgodnie z etykietą zawodową
kod 77
ulala
sądzisz, a może - powinienem się obrazić ? Eeeeee, toż to, nawet moje poczucia różne, przerastający wszystko apsurT
sądzisz, a może - powinienem się obrazić ? Eeeeee, toż to, nawet moje poczucia różne, przerastający wszystko apsurT
Ulala widziałaś jaki dzisiaj młyn był w typowaniach gr B
Myślałem że do 14 nie uda się zrobić poprawnej listy
Myślałem że do 14 nie uda się zrobić poprawnej listy
Robalku...nie tylko mi Ciebie szkoda sie zrobiło.
ja mam miękkie serce...
ja mam miękkie serce...
***player** tak ja tez zmieniałam pewniaka...ale miałam noska na dobrego zmieniłam,pomimo że Wędrus 23 miał na NIE...ale mnie nie zawiodła intuicja
Ja zmieniłem 33 które nie weszło na 57 którego też nie wylosowali
ulala
że dolatorem i kaBusiem mi pojechali ? spoko - imo -
czasem, jak widać, trzeba od czegoś odwrócić uwagę ...
że dolatorem i kaBusiem mi pojechali ? spoko - imo -
czasem, jak widać, trzeba od czegoś odwrócić uwagę ...
ja po dłuższych analizach.....doszedłem do wniosku.....że nie ma czegoś takiego jak pewniak........jeżeli nieraz powtarza się 9 liczb nie ma mowy o pewniakach.....albo szczęśliwie się coś trafi ...albo nie.....nawet statystyki nigdy nie dają nic powyżej 5/10
W ogóle kwiecień i gra 10/10 to aż jedno 5/10.
Nie wiem ile mam jeszcze czekać na to 19,39,54,67 gram tą 4 liczb plus 6 innych już od roku
Nie wiem ile mam jeszcze czekać na to 19,39,54,67 gram tą 4 liczb plus 6 innych już od roku
halapek nie zgodzę się z tym...ja czasami wiem ze te liczby poleca
dzis 23 tez wiedziałam
dzis 23 tez wiedziałam
ula.......ja terz nieraz mam nosa i coś wpadnie...ale zauwarz że wpada tylko około 50%.......
halapek od 10 dni na forum zrobiłem temat 20/80
na 100 podanych 20 nie było ani razu 9/20 to co dopiero trafić 9/10
na 100 podanych 20 nie było ani razu 9/20 to co dopiero trafić 9/10
ja swoje metody analizuje potrójnie...z rożnych danych...i wtedy mam obraz i wybieram
Ja mam tak że raz na jakiś czas udaje mi się dobrze typować przez 5-7 dni a tak czasami 3 miesiące same straty
player.....ja ostatnio wytypowałem sobie 20...nie wysyłałem bo chciałem się sprawdzić....wpadło 11/20......ale niestety tylko wtedy wpadło.....teraz typuje 20...wysyłam 10/10...i nic
Halapek kiedyś typowałem 16 liczb i je na 10/10 miałem 10/16
Zamiast systemem grać to jakiś rozkład zrobiłem wedle uznania.
Nie pamiętam ale chyba było 1 x 7/10 i jakieś niższe stopnie tak pechowo się to rozłożyło, 4 albo 5 zakładów wysłałem.
Zamiast systemem grać to jakiś rozkład zrobiłem wedle uznania.
Nie pamiętam ale chyba było 1 x 7/10 i jakieś niższe stopnie tak pechowo się to rozłożyło, 4 albo 5 zakładów wysłałem.
ulala
ja bym 23 obstawiał że wejdzie a 45 na nie
ja bym 23 obstawiał że wejdzie a 45 na nie
player....10/16....to już dobry wynik.....ale nic nie poradzisz....tak samo jak typuje się 12 w lotto....co z tego że trafisz 6......na pełny system mało ludzi się odważa.....a z rozpisanej normalie....trafi się w najlepszym przypadku 4/6..
kiedyś rozpisałem 12...było 2x4/6.....i 3 x 3/3....na 6 zakładów.....a trafiłem całe 6 liczb.....
kiedyś rozpisałem 12...było 2x4/6.....i 3 x 3/3....na 6 zakładów.....a trafiłem całe 6 liczb.....
.
.
1 , 5 , 32 , 66 , 74
.
1 , 5 , 32 , 66 , 74
halapek
Ja się skupiam na MM, lotto to chyba sobie daruje i tak w to prawie nie gram a mini też ciężko coś trafić 3/5 raz na rok
Ja się skupiam na MM, lotto to chyba sobie daruje i tak w to prawie nie gram a mini też ciężko coś trafić 3/5 raz na rok
1488611. ***player*** 2013-04-09 (17:25) Kłomno
na 100 podanych 20 nie było ani razu 9/20 to co dopiero trafić 9/10...
Ale - załóżmy - wbija takie 10 - wszystkich zakładów - ile by było trzeba - koszt ? ile by było 10/10 ? no tak, z bonusem, tak - po odpowiednim czasie oczekiwania, noo, może by było
na 100 podanych 20 nie było ani razu 9/20 to co dopiero trafić 9/10...
Ale - załóżmy - wbija takie 10 - wszystkich zakładów - ile by było trzeba - koszt ? ile by było 10/10 ? no tak, z bonusem, tak - po odpowiednim czasie oczekiwania, noo, może by było
.
.
13 , 14 , 35 , 39 , 46
.
13 , 14 , 35 , 39 , 46
***player***
cieżko w "expresa" ? ok - fakt - ale - ile razy - ile zakładów /i za ile / - wysyłasz na mini, a ile na mm ?
cieżko w "expresa" ? ok - fakt - ale - ile razy - ile zakładów /i za ile / - wysyłasz na mini, a ile na mm ?
Robal nie pamiętam ile jest w 20 liczbach 10/10 ale coś chyba około 250.000 kombinacji.
robal.....na 16 liczb jest 8008...kombinacji....ja nie odważyłbym się zagrać...za 20.000zł
Robal
No mini to praktycznie nie wysyłam
No a MM regularnie no i są efekty ...2zł netto
No mini to praktycznie nie wysyłam
No a MM regularnie no i są efekty ...2zł netto
halapek 3/5 to szansa 1:128
player
z 20-u ok 175-185 tys - nie pamiętam dokładnie
Chyba teraz jedynym plusem multi /na większą ilość skreśle/ - jest to, że PO ewentualnym trafieniu wygrana kwota jest raczej gwarantowana - nie rozczarujesz się - a t a m może być jednak jakiś niedosyt...
z 20-u ok 175-185 tys - nie pamiętam dokładnie
Chyba teraz jedynym plusem multi /na większą ilość skreśle/ - jest to, że PO ewentualnym trafieniu wygrana kwota jest raczej gwarantowana - nie rozczarujesz się - a t a m może być jednak jakiś niedosyt...
a MM 3/5 1:12
no tak coś o tym wiem jak coś trafię już w grze z ruchomą pulą to akurat pula na wygrane tego stopnia jest tak niska że nie pamiętam czy była niższa.
Miałem tak w mini 3/5 17zł
lotto 4/6 36 zł
lotto 4/6 36 zł
właśnie robal....w mm jest to dobre .że wygrane są gwarantowane
było to jakoś ponad rok temu
sam9
halapek to też tak dość skromnie
ok, ale - w mini - w każdym losowaniu/ z grubsza / ktoś trafia,
a tu - 'zawiesili'
i 1,25 <-> 2,5
i 5/5 i różnie z 1:0,9mln
a tu dla 10/10 i 250 tys - z grubsza 1:8mln
no dobra - ok ok - dwa razy dziennie można wygrać nawet
a tu - 'zawiesili'
i 1,25 <-> 2,5
i 5/5 i różnie z 1:0,9mln
a tu dla 10/10 i 250 tys - z grubsza 1:8mln
no dobra - ok ok - dwa razy dziennie można wygrać nawet
halapek wtedy było bardzo dużo 4/6
Bbez sprawdzania na necie - ILE, jak ktoś poszedł - warto by sfocić
to jest właśnie denerwujące....trafisz 5/6.....i możesz odebrać 1000 zł....człowieka by krew zalała
player to możemy sobie grabkę podać, ja miałem w mini 2razy 3 i było 17 i 18 zł
Q