Wpisy 1 488 502 – 1 488 601
9 kwietnia 2013 15:43 → 9 kwietnia 2013 17:19, 100 wpisów
to 53 ula mam na jutro wiec tradycyjnie ty masz -+ dzien ode mnie
ula, jak dzisiaj nie poleci 53 to jak jutro nie dam 15 to dam wlaśnie 53...ale zakręciłem
Gała Monet sie teraz podlizuje, ale się dziwił, że taki wynik
Gracz z miejscowości Parzęczew wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Amorek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
kondi
z telefonu wiec krotko jesli juz 71 to razem 73,75 no i cos mi podpowiada 50,51,55,78,66
z telefonu wiec krotko jesli juz 71 to razem 73,75 no i cos mi podpowiada 50,51,55,78,66
torsan
- a zobacz na wygrane z tego dnia - że POwinni Ją przywrócić
- a zobacz na wygrane z tego dnia - że POwinni Ją przywrócić
A wrażenie odnoszę, że naturalniejsza od tych z teraz prowadzących była w tej całej swojej przemowie, i tylko chyba ktoś tam świnię Jej POdłożył i taki długi tekst kazali wypowiadać...
No, ale jakie figlarne, to było - "kuleczki przynoszące fart", czy jakoś tak ...
No, ale jakie figlarne, to było - "kuleczki przynoszące fart", czy jakoś tak ...
ja dzisiaj zagram i posluze sie programem multipairs wygeneruje najbardziej oczekujacy zestaw liczb 3z7 co wy na to ?
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
witam
a wiesz morze miisiek kto będzie o 22:15 w losowaniach albo ty nevro?????????????????????????????????????????????????????????/
MatekzMatek
Natalia Siwiec o 22.15
Natalia Siwiec o 22.15
Robal
to jakas nowa prezenterka totolotka???
ja wiem tylko jakie beda padaly cyfry dzisiaj wieczorem 3 miesiace przegrywalem myslalem nad tym analizowalem wczoraj zebralo mi sie znowu na wieczorne myslenie dzisiaj bylo wyprobowanie o 14 jak to dziala 520 zl na czysto 2 bledne liczby wieczor powtorka moze bonus bedzie moj ;D
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$miisiek
jfrdhgrtudgherhnbgerbgbsergbhurbghrbhuberberhfbhedbferbgfmrbghergfuiebfjenbfjhebfhbergbgsdhgkjsdghksgjsghjggshjgsdjghsd
***player***
jakbyś miał obstawiać, kto tu - służbowo, kto w ramach zaostrzającej się konkurencji, a kto ze specjalnych, hmmm różnych innych powodów jakieś dżezy odpintala - masz pewne pewniaki ?
jakbyś miał obstawiać, kto tu - służbowo, kto w ramach zaostrzającej się konkurencji, a kto ze specjalnych, hmmm różnych innych powodów jakieś dżezy odpintala - masz pewne pewniaki ?
Mam pewniaka co służbowo tu może być, korespondowałem z nim mailowo.
Jestem pewien na 99%
Jestem pewien na 99%
Nie chce pisać kto to. Mogę się mylić.
ulala nie napisze
***player***
spoko - rozumiem - nie pisz
no ja /raczej/ nie mam kontaktu z etatowymi
spoko - rozumiem - nie pisz
no ja /raczej/ nie mam kontaktu z etatowymi
ulala, ciekawość to pierwszy stopień do piekła
Robal
Z drugiej strony to całkiem miła praca śledzić ten czat i forum.
Z drugiej strony to całkiem miła praca śledzić ten czat i forum.
***player***,,,a jak to jest gdzie diabeł nie może to kobieta da rade
Monet
ulala a myślałem baba z wozu koniom lżej
***player***
dla etatowca - jeśli nie może się ujawnić i t.e.ż pogrywać ?
no nie wiem, nie wiem
dla etatowca - jeśli nie może się ujawnić i t.e.ż pogrywać ?
no nie wiem, nie wiem
***player**...tez prawda
......ale bez kobiet nie ma uroków życia
......ale bez kobiet nie ma uroków życia
Ja jako agentów mam dawa pewniaki jeden on druda ona a ich kody to 36 i 77 na resztę -zaslona milczenia.
Monet
agent 077 ciekawe czy jest wolny ten nick
agent 077 ciekawe czy jest wolny ten nick
Ts mógł by założyć swoje konto i zagwarantować że w każdej 100 typowań podadzą 7/10 a raz na 1000 8/10
robal......nie wiem czemu ale wszyscy myślą że jesteś agentem TS-a....kiedy się ujawnisz??
Robal
No w sumie taki co służbowo to nie napisze raczej tego co by chciał bo musi trzymać fason i postępować zgodnie z etykietą zawodową
No w sumie taki co służbowo to nie napisze raczej tego co by chciał bo musi trzymać fason i postępować zgodnie z etykietą zawodową
kod 77
ulala
sądzisz, a może - powinienem się obrazić ? Eeeeee, toż to, nawet moje poczucia różne, przerastający wszystko apsurT
sądzisz, a może - powinienem się obrazić ? Eeeeee, toż to, nawet moje poczucia różne, przerastający wszystko apsurT
Ulala widziałaś jaki dzisiaj młyn był w typowaniach gr B
Myślałem że do 14 nie uda się zrobić poprawnej listy
Myślałem że do 14 nie uda się zrobić poprawnej listy
Robalku...nie tylko mi Ciebie szkoda sie zrobiło.
ja mam miękkie serce...
ja mam miękkie serce...