Wpisy 1 486 966 – 1 487 065
8 kwietnia 2013 14:19 → 8 kwietnia 2013 15:52, 100 wpisów
wiecie kto będzie w losowaniach o 22:15???
maxa...
torsan
a po co mi andro ,ja mam kupe kasiory zarobki 400zł na miesiacmi wystarczy
dziś w kolekturze jakaś pani sprawdza kupony w coś trzech nic nie miała i mówi do kolektorki to nawet nie ma co sprawdzać tylko wyrzucić,kolektorka sprawdza i 4/5 w mini
torsan a potem dziwota ze nie ma wygranych w zdrapkach jak 3/4 tego do kosza leci
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 740 000 zł
Jocia.. .
....................................
....................................
jest dziś już rzylatuje do Polski
ja wiem, ze w kwietniu nie mam szczecia jak wygram to na kradzione liczby
kondi
może być andi, juz tesknie za moimi dziewczynami, bo normalnie nie lubie tu przyjeżdzac
andi, niestety, musze w grudziadzu kiblować do czwartku, a jak zle pojdzie to do piatku
kondi ja dawałąm 40 ale mi podwędziła sekunde przed wpis zrobiła i kaput
andra...chciałaś tak 13 ..i potem tam pisałaś nie puściłaś 7 i 9 ..widać nic nie spadła wszystko..i znikam...
Pewna znana angielka ...zeszła z tego Świata.. .
............................................
............................................
Cześć ja mam zakład Mini Lotto na trzy losowania a wy nacie coś ?
Kto z was gra w kaskadę ? Ja wczoraj 6 miałem a tak przeważnie 7 a wy ?
Andruska wiedziała, o kogo chodzi.. .
.......................................
.......................................
W Mini Lotto grajcie a nie Multi Multi lepsza gra i więcej do wygrania jest !!!
Krzysztof:
Gdzie to wyczytałeś, że w Mini można wygrać więcej niż w MM ???
...........................................................
Gdzie to wyczytałeś, że w Mini można wygrać więcej niż w MM ???
...........................................................
krzysztof c..no dobrze świetnie mówisz i masz lepsze mini loto niz MM..prosze bardzo graj realne ..nie bedziesz miał radocha..
Witam wszystkich na chwilę
krzysztof c a no właśnie czemu tak uważasz że mini lotto jest lepsze od multi multi plus ?
bo ja akurat uważam inaczej
bo ja akurat uważam inaczej
krzysio744
Witam.MM to najgorsza loteria jaką udało mi się znależć na świecie,cena,prawdopodobieństwo i wygrane
krzysztof c a w kaskadę już teraz w ogóle nie gram a najwięcej w kaskadzie miałem 9/12 czyli 8 złotych czyli mini lotto oraz kaskada
Nie będę dodawał,że w 21 wieku nie można zagrać przez net,a kaskada to mega kicha następna
15hubi nie zgadzam się z tobą ale to twoja sprawa
15hubi na multi idzie wygrać tylko trzeba wiedzieć jak grać
Nawet te idiotyczne gry można uatrakcyjnić tak jak zrobili w betgun,ale w ts są na to za tępi,możesz się nie zgadzać,każdy orze jak może,tylko po co orać asfalt
Przenosząc swoją wiedzę i skupiając się na sensownej loteri możesz zarabiać 10xtyle
panie krzysiuniu i multi multi plus 1984
cóż - według sondy, która jakiś czas temu tu leżała - też - to mm - jest lepsze, tylko...
Do jakiej gry były były odpowiedzi ? na ile skreśleń ? Z jakiego okresu grze ? z ceną 2,50 i ewentualnym bonusem ? wygranymi co 277 losowanie ? wiem - jest plus - można wygrać nawet
dwa razy dziennie
znowu - cóż - nie trzeba się zgadzać, ale moim absolutnie prywatnycm zdaniem - też - to mini jest lepsze - wygrane trafiają się, praktycznie, co losowanie, prawdopodobieństwo - jest nieomal do ogarnięcia, a i cena - ta też nie jest z kosmosu...
cóż - według sondy, która jakiś czas temu tu leżała - też - to mm - jest lepsze, tylko...
Do jakiej gry były były odpowiedzi ? na ile skreśleń ? Z jakiego okresu grze ? z ceną 2,50 i ewentualnym bonusem ? wygranymi co 277 losowanie ? wiem - jest plus - można wygrać nawet
dwa razy dziennie
znowu - cóż - nie trzeba się zgadzać, ale moim absolutnie prywatnycm zdaniem - też - to mini jest lepsze - wygrane trafiają się, praktycznie, co losowanie, prawdopodobieństwo - jest nieomal do ogarnięcia, a i cena - ta też nie jest z kosmosu...
15hubi bez plusa 16 zł a z plusem 120 zł
Weż pierwszą lepszą loterie zagraniczną grane za 1zł,parka średno 45zł,Robal siema tak mini to ostatnia sensowna gra ts-w miare,trafiłem 4/6 wygrałem 1100zł,jak by to było w 49's miałbym 10000,jak ktoś różnicy nie widzi
robala....
robal36 tak co do ceny w mini lotto to tak ale brak wygranych jak u mnie i grałem trochę w tą grę a w multi multi kilka razy 8/10 i kilka razy 7/10 i 7/10 z plusem trafiłem
7/10-140zł dla mnie dramat,trójka w 49's 400zł,generalnie życzę powodzenia,ale nigdy nie pojmę sensu grania w tą grę
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
multi ..lepiej nie pytaj wszyscy ..jak kto nie było grać real np mini loto i inne ..kto jeszcze marzyciel w głowie tak chwali lepsze mini niz MM ..jak przegrają w koncu moze wróci do pracy i koniec
i dobra znikam..
i dobra znikam..
kiedyś w prezencie dostałem kupon mm,było6/10 jak mi baba wypłaciła chyba 12 czy 15zł nie pamiętam to zwątpiłem ha,ha
Chyba w niemieckim Lotto.de padł.... R E K O R D w ilości wygranych trójek!!!
--------------------------------------------------
1 544 426 x 8,40 euro.. .
Niemców jest tylko 2x więcej niż...Polaków.
...................................
--------------------------------------------------
1 544 426 x 8,40 euro.. .
Niemców jest tylko 2x więcej niż...Polaków.
...................................
* gry - z jakiego okresu - za 1,25, czy z obecną ceną i rzadkimi
trafieniami...
... w populacji wszystkich grających - dane /jeszcze/ do wglądu/ w różnych miejscach/ mimo zawijania wyników ze strony teesa, po regulaminowym - pół roku...
Tommi - wzajemnie - dobrego
Krzysiuniu - jak rozumiem - sądzisz, że mła pintol ?
trafieniami...
... w populacji wszystkich grających - dane /jeszcze/ do wglądu/ w różnych miejscach/ mimo zawijania wyników ze strony teesa, po regulaminowym - pół roku...
Tommi - wzajemnie - dobrego
Krzysiuniu - jak rozumiem - sądzisz, że mła pintol ?
" Zanim Tłusty z sadła spadnie, to chudy przepadnie ".
......................................
......................................
Jedyna nadzieja ,że padnie i na gruzach starego zbudować coś całkiem nowego
tak - gorzej - bo nie miałeś netu, albo nie miałeś paszportu /generalnie / - nie wyjeżdżało się bez żadnego problemu poza - więc odpadają/odpadały pewne frustracje - rozumiesz ?
no i last but not least - cena za zakłąd...
no i last but not least - cena za zakłąd...
W TS gracz jest 2x okradany.
1. Dopłata na..." Basen Narodowy ", czyli nikomu niepotrzebny wydatek.
2. Podatek od wygranych.. .
.....................................
1. Dopłata na..." Basen Narodowy ", czyli nikomu niepotrzebny wydatek.
2. Podatek od wygranych.. .
.....................................