Wpisy 1 486 566 – 1 486 665
7 kwietnia 2013 22:25 → 7 kwietnia 2013 23:54, 100 wpisów
5/16
Dobry wieczór wam ja dzisiaj wysłałem Mini Lotto na trzy losowania i kaskadę w której pierwszy raz inaczej trafiłem bo 6/12. A sobie mówię że w to już nie zagram a jednak a u was jak tam ? Grał może ktoś w kaskadę i coś wygrał ?
giaster a jak trafiałeś ? Bo ja jak dotychczas parę razy w to zagrałem i parę razy 7 i dzisiaj 6 nawet nigdy 8 a w Mini Lotto parę razy 2/5 i w to będę ciągle grać !!!
dobra uciekamnarka wszystkimdobranoc
andrucik
mówili - bo planasza była, ale zwiechę z losowaniem dziś totalną miałem - rwało, że szok i nie słyszałem
mówili - bo planasza była, ale zwiechę z losowaniem dziś totalną miałem - rwało, że szok i nie słyszałem
Lila...
Gra ktoś z was w Mini Lotto ? Macie jakieś sposoby żeby chociaż 3 trafić ?
ulala...
jano...
giaster jesteś ? Ale dobrze że ładna pogoda się robi i jest coraz cieplej dzisiaj z kolegami w piłkę na orliku graliśmy !!! A u was też już grają ?
mirnam61
zawsze wysyłasz z plusem ? owszem - może i czasem ratuje .upsko, ale generalnie - naprawdę - warto ?
zawsze wysyłasz z plusem ? owszem - może i czasem ratuje .upsko, ale generalnie - naprawdę - warto ?
Gra ktoś może z was w FIFĘ 13 ? Ja tak dobrze że na XP można grać !!! Aha i na jakim poziomie gracie jak coś ?
Najlepiej chyba w Mini Lotto grać sobie na chybił trafił takie jest moje zdanie no lepiej niż w kaskadę np.
A podobno w kaskadzie wygrane padają najczęściej aha jasne !!!
Ile trafiliście najwięcej w Mini Lotto i Lotto, Lotto Plus ? A oglądaliście mecz Polski ?
Do mnie to ?
Dzisiaj jak wracałem ze szkoły to ładną dziewczynę spotkałem, ona wychodziła z dworca około 17 lat i szczupła !!! Ale nie zgadałem bo miałem zaraz pociąg.
Pamiętajcie Mini Lotto grajcie dobranoc niech wam się przyśnią liczby do losowań !!!
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 730 000 zł
13884 trafiło 8 w kaskadzie a 7 11 nieźle co ? Jedna liczba a jaka różnica w wygranej !!!
03,05,13,20,26,30,32,38,39,55,56,58,61,64,70,71,72,74,75,79
W zasadzie liczby ładne tylko my ujowo obstawiliśmy a tak blisko było
W zasadzie liczby ładne tylko my ujowo obstawiliśmy a tak blisko było
powitać
kto w jokera pogrywa? kiedy kumulacja pęknie?
kto w jokera pogrywa? kiedy kumulacja pęknie?
A ja mam propozycje dla TS :
Totalizator Sportowy POWINIEN
Zmienic :
Poniedzialek 1 los mm o 20
Wtorek los dl i mini o 20
sroda los kaskada i joker o 20
czwartek 1 los mm o 20
piatek losowanie dl plus o 20
sobota 1 los mm o 20
niedziela nic wolne od utraty kasy!
Ts zwiekszy wygrane w grach losowych
I LICZBE WYGRYWAJACYCH
tak jak to jest w innych mniej pazernych krajach.
Totalizator Sportowy POWINIEN
Zmienic :
Poniedzialek 1 los mm o 20
Wtorek los dl i mini o 20
sroda los kaskada i joker o 20
czwartek 1 los mm o 20
piatek losowanie dl plus o 20
sobota 1 los mm o 20
niedziela nic wolne od utraty kasy!
Ts zwiekszy wygrane w grach losowych
I LICZBE WYGRYWAJACYCH
tak jak to jest w innych mniej pazernych krajach.
Ale frekfencja w kaskadzie dziś słabiutka, coś obywatele nie chcą się złapać na te wygrane padają najczęściej
Czarna seria
Witam,przy tych grach i wygranych to mam nadzieje,że TS padnie na ryj
Kurna, ale ten net w orange jest beznadziejny
Już w play lepiej mi działał
rafalski masz racje,w play o wiele lepszy i tak nie wpierdziela karty,w orange to dramat
No kurdę, tutaj to conajmiej dwa razy dziennie nie mogę nawiązać połaczenia
Idę