Wpisy 1 485 088 – 1 485 187
6 kwietnia 2013 22:29 → 6 kwietnia 2013 23:30, 100 wpisów
hu j wam w dupe
fsf miło nam
fsf wole miec go w dufie niz u ciebie w buzi
fiolu
dziki pytałem o cos wyzej
estek
fsf
lili.....ciekawe co fsf ...bierze
bo ma zryty beret
bo ma zryty beret
co mu lekarz przepisał
fsf musze poprosic cie o adres twego lekarza
bo tez chce byc w tak odmiennym stanie
bo tez chce byc w tak odmiennym stanie
Lila..idę na tany tany i za godzinke jestem tak o 89 zrobie sniadanko
halapek..on mi już podpada od dłuższego czasu ale jak pizne to się nie pomylę nawet o centymetr
zaczynam grać w TS-a ..przez neta....żeby mnie wasyl nie namierzył
Dobry wieczór w Mini Lotto na 4 zakłady tylko 1/5 a chybił trafił też na 4 1/5 i 2/5 jeszcze Lotto i Lotto Plus nic nie trafione. A liczyłem że trafie w Mini Lotto w końcu 5/5 !!! Jutro zagram jednymi liczbami na kilka losowań może wtedy coś wpadnie co ? A wy trafiliście coś ?
Witam! bardzo ładnie ,że prezes zareagował.Zeby tak kalać język i o tej godzinie?
Witajcie,halapek ja tez trafilem w 3gry.Lotto trafilem 3 w plusie co daje 10 zl do podzialu.Gdzies z 80 gr
Na stronie trafiłem w Lotto 4/12 tylko skąd tu wiedzieć które liczby wpadną ? Ja tylko w Mini Lotto będę teraz grać na razie.
jacunn.....dobre i to......ale se chyba trochę wpłacę...i będę grał normalnie......bo mało opłacalne sms-em.A tak trochę drożej ale wygodniej
Po co wy gracie w kaskadę nie lepiej w Mini Lotto zagrać ? Choć furory ja też nie zrobiłem jak dotychczas najwięcej trafiłem 2/5 choćby dzisiaj !!!
jacunn....do kolektury mam 5 km......to sie nie chce ...policzyć paliwo i czas ...na jedno wyjdzie
Jutro wyśle i zakład Mini Lotto na 3 losowania !!!
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Jutro wyśle zakład Mini Lotto na 3 losowania !!! W końcu wpadnie tylko czekam na ten moment na tę chwilę .
hahahaha myslisz ze od tak trafisz 5/5 ja teaz tak myslalem ale juz rozmyslalem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 710 000 zł
Jakiś sposób dobry trzeba obrać !!! Żeby trafić w Mini Lotto trzeba przeanalizować wyniki i tyle ?
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 4 888 977,20 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dlaczego nie trafię inni trafili i co masz do powiedzenia ?
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 163 881,90 zł
Ale tak prawdę mówiąc to nawet trzech nie miałem nigdy !!!
krzysiek graj jednym na chybil a drugi sam skrel i tyle.Po co dawac tyle kasy ts.Jak masz wygrac to wygrasz jednym zakladem
I no dwie osoby wygrały w Mini Lotto jednak !!! Jakimś sposobem fabik96 masz jeszcze coś do powiedzenia ? A bo chyba że grasz w kaskadę co ? Powodzenia jak tak !!!
Jutro zagram na chybił trafił na 4 losowania i tyle w temacie a wy ?
Chyba albo sam skreślę ?
na inne.