Wpisy 1 481 733 – 1 481 832
4 kwietnia 2013 14:07 → 4 kwietnia 2013 14:56, 100 wpisów
franio
Trza zawnioskowac do TSa żeby żadnych chłopów w studio!. Tylko prezenterki i tylko tooples.
Kto mnie poprze?
Kto mnie poprze?
monet, poprze cie męska część graczy a i to wątpliwe jest bo moda na tematy gejowskie
.
.kondi , islandorka
jeszcze sie nam uda na głuwną trafić
.kondi , islandorka
jeszcze sie nam uda na głuwną trafić
.
.ulala dzięki
.ulala dzięki
Witam
.
.ulala dopiero patrzył będe tak po 15 Ci podam
.ulala dopiero patrzył będe tak po 15 Ci podam
franio jak podpowiesz...
franek, a jednak 39
ale ze mnie
no tak mysle ze pojdzie albo z 61 albo 63 bo na dole bylo tak samo jeszcze mysle nad 80 ;d
Gracz z miejscowości Ryki wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Ile najwięcej trafiliście w Mini Lotto grając ja 2/5 tylko niestety a wy ?
6/5
I tak w kaskadę nie będę raczej grał !!!
Bonus Multi Multi: 670 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Trafić w kaskadę 8/12 to już jest coś a 12/12 to chyba wręcz jak dla mnie nie do osiągnięcia raczej nigdy i tyle w temacie !!! No co wygraliście coś kiedyś w kaskadzie ?
Aha mam pytanie kto z was zdaje w tym roku maturę albo w tamtym zdawał pilne !!!
kaskada to zlodziejstwo ciagle po 7 trafnych haha no chyba ze sie kupi kazdy zaklad w innym totku to jest takie same jak niektore zdrapki
Ale wracając do mojego poprzedniego pytania jest tu kto ktoś taki ?
O a ja dwa przedmioty język Polski i matematykę !!! A kiedy pisałeś maturę ?
Jak napisać wypracowanie żeby było dobre aha i temat ma się rozumieć lepiej wybrać nie z lektury tylko inny !!! A co dużo ci zabrakło punktów na matematyce ?
2 lata temu i rok temu i ciagle matma ale teraz cos tam jakies korki mialem xd ale i tak kupie jakas sciage w ksiegarni ;p
w dzien matury czytalem 1 raz prace do matury ustnej z polaka napisana przez znajoma i zdalem xd
Ja chodziłem też na korepetycje i co nie dałem rady !!! Z czego łatwiej zdać waszym zdaniem ? No żeby zdać Polski jak napisać te wypracowanie ?
Test MM na NIE....3/20.
.................................................
.................................................
6 punktów za mało było. A to co uczysz się na matematykę ? A z Polskiego jak ci poszło ?
No ja muszę poprawić z zeszłego roku dwa przedmioty.
+3 za oknem. Zimno.. .
.......................................
.......................................
ja nie zdalem ahaha matmy no wiesz nie jestem tak zdolny jak ty XD o 1 punkt mnie uwalili z tego jeszcze polowe sciagnalem od kumpla ahahahah i dlatego ;D a na drugi rok to juz dupa byla bez nauki bez niczego ;d
przeciez teraz sa dwa poziomy na maturze
jak mozna nie zdac podstawy....
jak mozna nie zdac podstawy....
Tak język Polski i matematyka pisemnie co zrobić żeby zdać ?
No najwyraźniej można mądralo !!!
Nie nie będę pisać z lektury wypracowania tylko drugi tekst tylko mi chodzi jak go opisać żeby było dobrze ?
uczyć się, a nie przesiadywać na czacie krzysztof, ot cała tajemnica
krzysztof
Czy ty piszesz o części, w której masz się wykazać czytaniem ze zrozumieniem ? Bo jeśli tak to tu żadnych cudów nie ma.
Czy ty piszesz o części, w której masz się wykazać czytaniem ze zrozumieniem ? Bo jeśli tak to tu żadnych cudów nie ma.
Chyba się nie rozumiemy ?
siema
pewniak myśle
55
pewniak myśle
55
Ale ja muszę po prostu muszę ją mieć !!!
Ania dobra dobra juz pamietam kiedys twoja dobra passe xd tylko szkoda ze nie obstawialem wtedy w realu ;d
Polka potrafi...
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/miala-10-promili-alkoholu-we-krwi-wytrzezwiala-i-u,1,5459681,wiadomosc.html
.
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/miala-10-promili-alkoholu-we-krwi-wytrzezwiala-i-u,1,5459681,wiadomosc.html
.
nikt nic nie musi. a jak chcesz miec mature to sie nauczc i zdaj albo sobie kup mature
Mi chodzi o wypracowanie jak je napisać bo zresztą wiem że są zmiany w tym. Mianowicie pierwszy temat związany z lekturą a drugi jakiś nie przerabiany tekst. No i jak go opisać tent drugi temat ?
?
wygrasz kupisz i po sprawie
Masz pomysły widzę !!!
Medea.. .
..................................
..................................
matura to egzamin dojrzałości a Ty widocznie nie jesteś dojrzały zeby taki papierek miec i tyle
żeby ją zdac to trzeba się uczyć,uczyć,uczyć i liczyć na szczęście
1 481 813. krzysztof c 2013-04-04 (14:48) Krotoszyny
Wiec zamiast przesiadywać na potralu i swojej istocie hazadrowym to do książek i materiału!
Wiec zamiast przesiadywać na potralu i swojej istocie hazadrowym to do książek i materiału!
Ania wiesz gdzie masz w lubinie dobra kolekture? na lipowej pamietam nawet na chybil trafil jak bralem tam to wygrywalem ;d i zdrapki maja dobre
Pytam jeszcze raz jak napisać wypracowanie ?
długopisem najlepiej i na papierze
a co robiłeś w szkole podczas języka polskiego pani profesor nie uczyła?