Wpisy 1 481 533 – 1 481 632
4 kwietnia 2013 13:33 → 4 kwietnia 2013 13:53, 100 wpisów
no trudno poczekam
madusia...o czymś takim nie słyszałam, ale jak dobre to skuszę się
ja leczyłam się tantum verde- pomogło
ja leczyłam się tantum verde- pomogło
piszesz medea, że masz dzien zapominania?
Ja wczoraj zostawiłem komorke w pracy a dzisiaj dla odmiany w domu
Ja wczoraj zostawiłem komorke w pracy a dzisiaj dla odmiany w domu
ale jakoś nie czuje z tego powodu dyskomfortu - nie moge tylko niczego zapłacić
fiolka
Ja też podeszłam jak pies do jeża bo przecież homeopatia a z tą jak wiadomo różnie bywa jeśli chodzi o skuteczność. Niemniej jak ssałam po utracie głosu co godzinę 1 tabletkę przez cały dzień to głos bardzo szybko mi wrócił. Teraz grzecznie ( o ile nie zapomnę) zażywam profilaktycznie przed większym wysiłkiem głosowym typu szkolenie, wykład itp. no i głos jakoś się trzyma
Ja też podeszłam jak pies do jeża bo przecież homeopatia a z tą jak wiadomo różnie bywa jeśli chodzi o skuteczność. Niemniej jak ssałam po utracie głosu co godzinę 1 tabletkę przez cały dzień to głos bardzo szybko mi wrócił. Teraz grzecznie ( o ile nie zapomnę) zażywam profilaktycznie przed większym wysiłkiem głosowym typu szkolenie, wykład itp. no i głos jakoś się trzyma
ciesz się, że to Ciebie nie zostawili w pracy, jak tą kobitkę w święta
moja passa trwa, szkoda, że cały czas jakieś drobne, ale przynajmniej z każdego kuponu
.
.
.
.cześć tesa
cześć kondi
.
.
.
.
.
.cześć tesa
cześć kondi
.
.
.
kondi
Daj namiar z którego profilu to sobie coś podprowadzę, bo u mnie dno i wodorosty XXL
Daj namiar z którego profilu to sobie coś podprowadzę, bo u mnie dno i wodorosty XXL
medea, akurat dzisiaj to nei mam czym grać wiec sie za bardzo nie wpatruj
ula, to 18,40,70 to może jutro? , chociaż patrząc na ostatnie liczby, to mnie i dzisiaj pasuje
no medea, teraz nie mam jak sprawdzic kilku strategii i musze wybierać na jeden profil
.
.
.
.a 39 ?
.
.
.a 39 ?
ja licze na 39
max ja też tak zawsze myślałem
Fiola...ja nie wierny tomasz...muszę wszystko widzieć i dotknąć...żeby uwierzyć
hehe
.
.cześć mirnam
.cześć mirnam
.
.ula mnie nie zabardzo wychodzi
.ula mnie nie zabardzo wychodzi
Witka! Kupiłem multi na 8 losowań ciekawe czy coś wpadnie sensownego ...
zboki, wy to byście od razu macać chciały, wielkość wzrokiem wystarczy zmierzyć
czemu, bo jajek nie kupiłem
jakoś mnie n abyjanie wzięło chociaż 2 lewe nogi choć rodzina roztańczona
.
.
.
twardość z wielkością idzie w parze
ale to wkw mozliwosc typowania do 13,45 ktos to tlumaczyl kiedys ze ludzie biora numery i puszczaja a potem ktos zmienia xd i tak robi sie uja jak ktos nie mysli i nie ma szczecia to nawet podczas losowania zeby puscil czy sciagnal to i tak nie wygra XD