Wpisy 1 481 507 – 1 481 606
4 kwietnia 2013 13:24 → 4 kwietnia 2013 13:48, 100 wpisów
a co on jakiś szczęsliwy losoman ?
robal
A tak mi się coś humorek zważył. Głos straciłam po szkoleniu a przedmiot szkolenia dołujący bo eksmisja sprawcy przemocy po zmianach przepisów w 2010 r
A tak mi się coś humorek zważył. Głos straciłam po szkoleniu a przedmiot szkolenia dołujący bo eksmisja sprawcy przemocy po zmianach przepisów w 2010 r
jezeli cokolwiek wygrywam, to właśnie wtedy kiedy losuje laskowiak
wiec i dzis wysle
wiec i dzis wysle
łysemu i rudemu nieufać rudy fałszywy..
A łysy mugł być rudy..
A łysy mugł być rudy..
bardziej nie ufam temu cyganowi Moreno, jak te p*dał losuje to ani 2 zlote nie wpada !!
cześć fiolka
Gracz z miejscowości Radlin wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
dawaać
karwaaa
39
karwaaa
39
jackwar
Tak i to te duże (w końcu się skusiłam) oraz małe ( bo mam wpadła na ten sam pomysł choć niestety tych dużych już na szczęście nie dostała). Jednak niespodzianki z tych mniejszych są bardziej ekscytujące
Tak i to te duże (w końcu się skusiłam) oraz małe ( bo mam wpadła na ten sam pomysł choć niestety tych dużych już na szczęście nie dostała). Jednak niespodzianki z tych mniejszych są bardziej ekscytujące
fiolka a czemu ja bez buziaka, co jakiś obcy
fiolka
Ja na szczęście na takie kłopoty w domu mam od jakiegoś czasu Homeovox" niestety zapomniałam go wczoraj zażyc profilaktycznie a i dziś rano zostawiłam sierota jedna na stole w domu wychodząc do pracy
Ja na szczęście na takie kłopoty w domu mam od jakiegoś czasu Homeovox" niestety zapomniałam go wczoraj zażyc profilaktycznie a i dziś rano zostawiłam sierota jedna na stole w domu wychodząc do pracy
no trudno poczekam
madusia...o czymś takim nie słyszałam, ale jak dobre to skuszę się
ja leczyłam się tantum verde- pomogło
ja leczyłam się tantum verde- pomogło
piszesz medea, że masz dzien zapominania?
Ja wczoraj zostawiłem komorke w pracy a dzisiaj dla odmiany w domu
Ja wczoraj zostawiłem komorke w pracy a dzisiaj dla odmiany w domu
ale jakoś nie czuje z tego powodu dyskomfortu - nie moge tylko niczego zapłacić
fiolka
Ja też podeszłam jak pies do jeża bo przecież homeopatia a z tą jak wiadomo różnie bywa jeśli chodzi o skuteczność. Niemniej jak ssałam po utracie głosu co godzinę 1 tabletkę przez cały dzień to głos bardzo szybko mi wrócił. Teraz grzecznie ( o ile nie zapomnę) zażywam profilaktycznie przed większym wysiłkiem głosowym typu szkolenie, wykład itp. no i głos jakoś się trzyma
Ja też podeszłam jak pies do jeża bo przecież homeopatia a z tą jak wiadomo różnie bywa jeśli chodzi o skuteczność. Niemniej jak ssałam po utracie głosu co godzinę 1 tabletkę przez cały dzień to głos bardzo szybko mi wrócił. Teraz grzecznie ( o ile nie zapomnę) zażywam profilaktycznie przed większym wysiłkiem głosowym typu szkolenie, wykład itp. no i głos jakoś się trzyma
ciesz się, że to Ciebie nie zostawili w pracy, jak tą kobitkę w święta
moja passa trwa, szkoda, że cały czas jakieś drobne, ale przynajmniej z każdego kuponu
.
.
.
.cześć tesa
cześć kondi
.
.
.
.
.
.cześć tesa
cześć kondi
.
.
.
kondi
Daj namiar z którego profilu to sobie coś podprowadzę, bo u mnie dno i wodorosty XXL
Daj namiar z którego profilu to sobie coś podprowadzę, bo u mnie dno i wodorosty XXL
medea, akurat dzisiaj to nei mam czym grać wiec sie za bardzo nie wpatruj
ula, to 18,40,70 to może jutro? , chociaż patrząc na ostatnie liczby, to mnie i dzisiaj pasuje
no medea, teraz nie mam jak sprawdzic kilku strategii i musze wybierać na jeden profil
.
.
.
.a 39 ?
.
.
.a 39 ?
ja licze na 39
max ja też tak zawsze myślałem
Fiola...ja nie wierny tomasz...muszę wszystko widzieć i dotknąć...żeby uwierzyć
hehe
.