Wpisy 1 481 307 – 1 481 406
4 kwietnia 2013 11:59 → 4 kwietnia 2013 12:36, 100 wpisów
Znikam.. .
Miłego dnia.. .
.......................................
Miłego dnia.. .
.......................................
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 231 490,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Elbląg wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
no estek, ale w mini nie musza nic ustawiać, tam zysk mają procentowo taki sam zawsze
Unhappy.. .
..........................
..........................
w mm mam stope zwrotu 75%, wiec generalnie kasa sie zwraca... ale juz 8 typow z rzedu wyslalem pustych, co ostatnio zdarzylo mi sie w styczniu lub grudniu
racja, ale jeśli chodzi o wygrane to raczej ludzie je maja nie jest tak ze podstawione osoby wygrywaja bo chyba juz by to wyszło na jaw
moze to przez to, ze mam zapalenie oskrzeli, generalnie glowe mi chce rozsadzic przy kazdym kaszlu i nie mam sily do typowan... biore, co wychodzi i nie analizuje tego
ludzie graja w mini bo mysla że jak zakład po 1,25 to szanse na wygranie są ogromne a 3/5 jest co w drugim zakładzie 5/5 tez łatwo ustrzelić bo co to za wygrana 250-300tys po 3 miechach kiedy nawet 3/5 nie wpadnie mysla juz inaczej
ja zawszę ślę 1 zakład na 8 losowań, co by równa kwota wyszła
no tyle,że na 10 skreśleń to dopiero przy 7 zaczyna się zabawa, kurczę a traf te 7
estek, wartosc oczekiwana wygranej przy kazdej liczbie skreslen jest prawie taka sama... wiec z tego punktu widzenia nie ma znaczenia, na ile sie gra...
ma jednak znaczenie, jesli sie wezmie pod uwage to, PO CO sie gra... jesli zaklad kosztuje tyle samo, to wole walczyc o kilkaset tysiecy, godzac sie nawet na nizsze wygrane nizszych stopni, niz grac o 700 zl, cieszac sie wygranymi nizszych stopni np. 20 zl zamiast 12...
ma jednak znaczenie, jesli sie wezmie pod uwage to, PO CO sie gra... jesli zaklad kosztuje tyle samo, to wole walczyc o kilkaset tysiecy, godzac sie nawet na nizsze wygrane nizszych stopni, niz grac o 700 zl, cieszac sie wygranymi nizszych stopni np. 20 zl zamiast 12...
ale to jest kwestia priorytetow... nie twierdze, ze gra np. na 8 skreslen nie ma sensu... ma sens dla kogos, kto sobie taka strategie gry przyjal
ja w multi to gram na 5, bo wiem że są realne szanse trafienia tych 5, a 10/10 to widac po statystykach jak wygląda, podobnie jak w lotto
to podobno są klony
podobno jedna z tych mord jest moja
i kuźwa jak zimno
Cześć wam we wtorek znowu został pobity rekord w Mini Lotto jak myślałem ta gra jest jeszcze w miarę w porównaniu do innych gier jak będę to puszczę z 8 zakładów na chybił trafił może coś się trafi co ? Choć osoba bo czytałem przed chwilą na lotto.pl że sama skreśliła 6 zakładów i w nich była szczęśliwa piątka !!! Też będziecie w to grać czy już gracie ?
krzysiek, przyjmij sobie jakas stategie na dluzej i sie jej trzymaj... nie zmieniaj decyzji co piec dni, bo zle na tym wyjdziesz... dobrze ci radze
wiesiek ja mocno ograniczylem zdrapki... kupuje po jednej, dwie sztuki od czasu do czasu...
cisek a pisałem Ci nie stawiaj na juve go gra na wyjezdzie z mocnym Bayern a ty ze kasa kasa to masz teraz
lepsze zdrapki za 1zł czy mini? bo w mini nic nie oge trafić a w zdrapkach przynajmniej 2 zł
wiesiek, i tu, i tu do graczy wraca najwyzej 50 pare procent... tylko ze w zdrapkach jest to rozbite na wieksza ilosc nizszych wyugranych (przez to czestszych), a w mini na mniejsza ilosc wyzszych (przez to rzadszych)
ze zdrapkami jest dodatkowo ten problem, ze jak uczy drapek, mozna przewidziec, co w paczce jest do wygrania, a to oznacza, ze gdy np. trafisz 20 zl w krzyzowke, nie ma juz sensu zdrapek z tej samej paczki brac, bo bedzie najwyzej jeszcze jedno 20 zl i nic wiecej godnego uwagi
a właśnie jaki tam wczoraj wynik meczu był dortmund& coś tam?
to wiem unhappy tylko te w kolekturach nic nie wiedza ile było wygranej na danej zdrapce
tylko pierwszą połowę oglądałem
sobota123 czego na powtórkę 11/12 w kaskadzie tyle trafiłeś ? Nie mam gdzieś obstawianie !!!
bo potem na top modela przełączyłem, na laski popatrzeć
dziś statni raz puszczam 8/8 a d jurta 6/6 idzie d gry mozę będzie lepiej trafić 6tkę niż 8mkę
W Mini Lotto będę tylko teraz grać na chybił trafił i tyle na ten temat !!!
Nie !!!
mała na pewno nie lepiej, ale łatwiej
wiesiek, ja wlasnie dlatego biore po 1,2 sztuki i sobie odpuszczam... czekam kilka tygodni az znow otworza paczke, chyba ze w miedzyczasie zajrze do innej zb...
niestety woli wydawac rzadziej dlugie serie zdrapek, przez co traci na takich klientach jak ja
niestety woli wydawac rzadziej dlugie serie zdrapek, przez co traci na takich klientach jak ja
Lotto-afera w Niemczech :
W bębnie zabrakło... dwóch kulek (46 i 47) !
Losowanie zostało powtórzone poza anteną. Niemiecki totalizator nie wie, jak rozstrzygnąc sprawę z wygranymi.
link po niemiecku: http://www.sachsenlotto.de/mskp/de/portal/kanal/news/archiv_1/2013/nws_2013_04_04_lotto_am_mittwoch__maschine_versagte_mensch_passte_auf.jsp
W bębnie zabrakło... dwóch kulek (46 i 47) !
Losowanie zostało powtórzone poza anteną. Niemiecki totalizator nie wie, jak rozstrzygnąc sprawę z wygranymi.
link po niemiecku: http://www.sachsenlotto.de/mskp/de/portal/kanal/news/archiv_1/2013/nws_2013_04_04_lotto_am_mittwoch__maschine_versagte_mensch_passte_auf.jsp
w sumie ts to faktycznie klony, wszędzie pełno takich samych budek
A wy ile najwięcej w życiu trafiliście w Mini Lotto ja tylko parę razy 2/5 a wy ? Aha i jak bym na waszym miejscu nie grał w coś kaskadę bo tu co najwyżej można trafić 5/12 i 7/12 przeważnie ja tak mam tyle w temacie powodzenia wszystkim.
to powinni wypłacic wygrane z obu losowań, wtedy wyjdą z twarzą
przeciez to sa jaja, zeby wypuszczac serie po 15 mln zdrapek glownych wygranych jest raptem kilka, kilkanascie sztuk... nierzadko jest tak, ze wszystkie zejda dosc szybko i to mimo transzowania, a potem miesiacami zalegaja w zb resztki...
Ja tylko stwierdzam fakt żeby w to nie grać bo w to szanse wygrania małe są i tyle !!! A co może ktoś z was wygrał coś w kaskadzie ?
krzysztof c tu wiekszosc trafia w kaskada 12/12 tylko ty nie potrafisz
No ale jednak są tacy do wydrapują główne wygrane po prostu szczęściarze.
Śmieszny jesteś .