Wpisy 1 481 118 – 1 481 217
4 kwietnia 2013 09:00 → 4 kwietnia 2013 10:58, 100 wpisów
zimie i t.s mówimy
stanowcze--- n i e
w.m trzeba dokarmiać bo z pod śniegu
nie mogą sobie wygrzebąć żadnych
r o b a l i
stanowcze--- n i e
w.m trzeba dokarmiać bo z pod śniegu
nie mogą sobie wygrzebąć żadnych
r o b a l i
U mnie nie ma dzięciołów.. . Za to są na jeśieni i rozdziobują ...orzechy laskowe.. . Szkodniki paskudne.. .
--------------------------------
--------------------------------
A dudek-
Fruwak taki patriota w kraju zostaje czy spyla na zimę?
A swoją drogą te ptasior co wrócą z Last Minute to mogą się zdziwić jak im dupy tutaj w kwietniu pomarzną.
Fruwak taki patriota w kraju zostaje czy spyla na zimę?
A swoją drogą te ptasior co wrócą z Last Minute to mogą się zdziwić jak im dupy tutaj w kwietniu pomarzną.
cześć robal'ku
Monet.. .
.................................
Dudki odlatują na zimę. Ptak rzadko spotykany.. .
................................................
.................................
Dudki odlatują na zimę. Ptak rzadko spotykany.. .
................................................
I widzisz
xelom
właśnie
i różne t.a.k.i.e orły i kanarki padakę zrobią i zdech i jak
r o b a l e się wygrzebią spod tego paskudztwa, to BY miały na czym ucztować, ale IM się oczywiście takowej z.a.b.y.t.k.o.w.e.j p.a.d.l.i.n.y - NIE będzie chciało dziubać
xelom
właśnie
i różne t.a.k.i.e orły i kanarki padakę zrobią i zdech i jak
r o b a l e się wygrzebią spod tego paskudztwa, to BY miały na czym ucztować, ale IM się oczywiście takowej z.a.b.y.t.k.o.w.e.j p.a.d.l.i.n.y - NIE będzie chciało dziubać
cześć wszystkim
w.n czemu szkodnik
u mnie opiekuję się drzewkami owocowymi
a swoją drogą to niektórym ptaszkom
zwłaszcza przylatującym z południa
dupka wymarznie w tym roku
u mnie opiekuję się drzewkami owocowymi
a swoją drogą to niektórym ptaszkom
zwłaszcza przylatującym z południa
dupka wymarznie w tym roku
r36 i robale są potrzebne
na tym świecie
choćby żeby nas na koniec zjeść
na tym świecie
choćby żeby nas na koniec zjeść
panie robala ..ty za duzo gadać z chata jak zabawa ...a gdzie masz twój typ w profilu..typuj tylko od 1/1 do 3/3 ..
Dzięcioł to trochę szkodnik, trochę pozyteczne ptaszysko.. .
....................................................
Szkodnik, bo zamiast delektować się robalami rozdziobuję orzeszki.. .Wybaczam mu.. .
.................................................
....................................................
Szkodnik, bo zamiast delektować się robalami rozdziobuję orzeszki.. .Wybaczam mu.. .
.................................................
Ale orzeszek zdrowy- dzięciołowi nie zaszkodzi a robale różnie takie jadowite bywają.
a teraz robale powinny
się wziąść za typowanie
powodzonka w walce z t.s
się wziąść za typowanie
powodzonka w walce z t.s
może o emerytach pogadamy ostatnio bardzo popularny to temat ?
Ania 70
jesteś ? p Kierownika widziałem ostatnio pytałaś, a to ciężkie pytanie, takie z gatunku naprawdę trudniejszych, a odpowiedzi do szacowania jedynie...
Sporo zależy od przyjętej metody 'obliczeń' ... Jak temat Cię jakoś mocniej intryguje - wrzuć speedtest, czy wyceny stron, czy z takich narzędzi z netu - pokazują czasem ilość unikalnych wejść, odwiedzin...
A Ty masz wrażenie - gdzie więcej - tam, czy tu ?
jesteś ? p Kierownika widziałem ostatnio pytałaś, a to ciężkie pytanie, takie z gatunku naprawdę trudniejszych, a odpowiedzi do szacowania jedynie...
Sporo zależy od przyjętej metody 'obliczeń' ... Jak temat Cię jakoś mocniej intryguje - wrzuć speedtest, czy wyceny stron, czy z takich narzędzi z netu - pokazują czasem ilość unikalnych wejść, odwiedzin...
A Ty masz wrażenie - gdzie więcej - tam, czy tu ?
wiesiek a ty co na mini dajesz ?
r36 ja też na razie nie gram
zwłaszcza w
jokera
kaskade
no możę zagram w mini
zwłaszcza w
jokera
kaskade
no możę zagram w mini
franek
jeśli Tobie coś w kg pisałem, to nie o osobie, a o pewnym zjawisku, takiej cesze - rżnięciu głupa, i udawaniu niewiniątka - wiesz, co mam na myśli
jeśli Tobie coś w kg pisałem, to nie o osobie, a o pewnym zjawisku, takiej cesze - rżnięciu głupa, i udawaniu niewiniątka - wiesz, co mam na myśli
emeryt , emeryt to ruwny gość , jeśli w to nie wierzysz to wypier*** (liroy)
dobra znikam..jestem troche cholery
robala ..ty opowiadasz ootoo generacja lotoo ..grać czy nie grać.albo wszyszcy kto mozecie pintol real..
robala ..ty opowiadasz ootoo generacja lotoo ..grać czy nie grać.albo wszyszcy kto mozecie pintol real..
zjawisko chyba atmosferyczne
Robić Test, czy nie robić??? O to jest ....pytanie...
............................................
............................................
xelom
tzn tak - w mm sztuki i parki nie gram, i dychy nie gram,
a w kaskadę i keno też /już/ nie gram - absolutnie, absolutnie...
tzn tak - w mm sztuki i parki nie gram, i dychy nie gram,
a w kaskadę i keno też /już/ nie gram - absolutnie, absolutnie...
robala ..podobne jesteś nieposłuszny ..taak jasne i znikam..
krzysio744
widzisz, ale - jest pintolenie i pintolenie ...
Ja tak SE tylko paCZę - kogo, bo prędzej, czy później będzie trafione 10/10 - KOGO dyńka będzie boleć, że nie wysłał...
i KTO mocniej jeszcze odjedzie
widzisz, ale - jest pintolenie i pintolenie ...
Ja tak SE tylko paCZę - kogo, bo prędzej, czy później będzie trafione 10/10 - KOGO dyńka będzie boleć, że nie wysłał...
i KTO mocniej jeszcze odjedzie
Znikam.. .
..............................
..............................
wędrowca w
zanim znikniesz, to wrzucaj tu ten swój test i pisz waćpan, czy jest na tak, czy na nie
zanim znikniesz, to wrzucaj tu ten swój test i pisz waćpan, czy jest na tak, czy na nie
http://www.youtube.com/watch?v=VbVdksG_NqI a jak nie potrafisz to też wyp. -(Pęku)
hehe
wn
albo - nie pisz - ktoś podbierze, to -
jest ryzyko jest zabawa ...
albo - nie pisz - ktoś podbierze, to -
jest ryzyko jest zabawa ...
lofciam was
Cześć chłopaki,Wędrowco test.Nie słuchaj Robala.A tak nawiasem-Robal od pewnych niewysłanych, teraz to co TU ,to i wysłane
tczewianka..robala ..kiedyś miał wysłane wiecej 3/3 niz miał jedno 5/5 MM..kiedyś widziałem własne oczy foto.. i znikam..
tczewianka
- przecież piszę "wstaw" ...
A napisać, czy grać nimi , czy nie grać - miało być jedynie dodatkowym elementem zabawy
To super, moja, czy nie moja zasługa - super
- przecież piszę "wstaw" ...
A napisać, czy grać nimi , czy nie grać - miało być jedynie dodatkowym elementem zabawy
To super, moja, czy nie moja zasługa - super
hej
wreszcie co na mini dać ?
wreszcie co na mini dać ?
co
myślicie na multi o
39 ?
myślicie na multi o
39 ?
powodzenia
nawzajem robal
nawzajem robal
lofciam robala zalewać
jest
kto ?
kto ?
jest, jak widać - nie sądzę, żeby licznik był podkręcany - nie wiem na pewno oczywiście , ale nie sądzę - ot, tak po prostu-
wielu ludziom nie chce się bleblać, ale czytają, czytają - to widać ot- po wpisach np w kg
franek
- zalewać - rozumiem, doskonale rozumiem, a słuchaj, a jak u Ciebie z zakąszaniem ?
wielu ludziom nie chce się bleblać, ale czytają, czytają - to widać ot- po wpisach np w kg
franek
- zalewać - rozumiem, doskonale rozumiem, a słuchaj, a jak u Ciebie z zakąszaniem ?
ulala
O - dobrze, że jesteś no, to ja z czystym sumieniem /w temacie - pobytów na forum, czacie hihihi / - mykam
O - dobrze, że jesteś no, to ja z czystym sumieniem /w temacie - pobytów na forum, czacie hihihi / - mykam
może wszyscy do ts-a poszli coś puścić
cześć
ula
robal zakąski jaknajbardziej okej są..
ula
robal zakąski jaknajbardziej okej są..
cześć
drapek pewnie chciałbyś go dać za mnie
drapek pewnie chciałbyś go dać za mnie
18 maja planowane zakończenie sprzedaży takich zdrapek:
xingo, pierwsza edycja bitwy morskiej, krzyżówka xl, super7, kółko/krzyżyk
w/g mnie najlepsze z nich to xingo -są jeszcze 3gł. wygrane+4x5000zł+29x1000zł+61x500zł+1570x100zł;;; super7 - 1x77777zł+1x7777zł+13x777zł+1210x77zł i kółko/krzyżyk - 4x9000zł+128x150zł+6080x20zł
xingo, pierwsza edycja bitwy morskiej, krzyżówka xl, super7, kółko/krzyżyk
w/g mnie najlepsze z nich to xingo -są jeszcze 3gł. wygrane+4x5000zł+29x1000zł+61x500zł+1570x100zł;;; super7 - 1x77777zł+1x7777zł+13x777zł+1210x77zł i kółko/krzyżyk - 4x9000zł+128x150zł+6080x20zł
cześć estek
.
Drapek okej zmieniłem na 39
..
.
Ula leci leci 2
.
Drapek okej zmieniłem na 39
..
.
Ula leci leci 2
może też tak być powturzą
.
2,3
.
2,3
cześć
pylcek
pylcek
Drapki fajna rzecz, ale tak patrząc na 217 exp i z.n.o.w.u taki fart teesa...? A może to powinno tak wyglądać, że sprzedaż trwa p.r.z.y.n.a.j.m.n.i.e.j do trafienia głównych wygranych ?
Gdzieś się nie sprzedaje ? to przewieźć tam gdzie brakuje...
zresztą -
tak samo kaskada - może losowanie niech się odbywa dopiero po sprzedaży wszystkich losów z transzy ?
aha
proszę o nie komentowanie przez osoby piszące służbowo /z teesa/
Gdzieś się nie sprzedaje ? to przewieźć tam gdzie brakuje...
zresztą -
tak samo kaskada - może losowanie niech się odbywa dopiero po sprzedaży wszystkich losów z transzy ?
aha
proszę o nie komentowanie przez osoby piszące służbowo /z teesa/
pylcek
jaki sys w mini ? pełny, skrócony ? na ile i z ilu ?
ja jeśli takie wysyłam, to jestem /generalnie/ "fanem" zbiorów, jak najmniejszych...
jaki sys w mini ? pełny, skrócony ? na ile i z ilu ?
ja jeśli takie wysyłam, to jestem /generalnie/ "fanem" zbiorów, jak najmniejszych...