Wpisy 1 480 146 – 1 480 245
3 kwietnia 2013 13:29 → 3 kwietnia 2013 13:51, 100 wpisów
ula,
jak patrze za okno, to jestem w stanie w to uwierzyć. Ponoc poprzednio śnieg w Polsce tak długo leżał w 1996 r.
jak patrze za okno, to jestem w stanie w to uwierzyć. Ponoc poprzednio śnieg w Polsce tak długo leżał w 1996 r.
pilnie poszukiwany dobry domowy sposób na ostry ból gardła
tylko lilka, znowu nie proponuj mi lewatywy
tylko lilka, znowu nie proponuj mi lewatywy
to jest otwieracz do konserw lilka,
a z tym sposobem na gardło nie żartuję
a z tym sposobem na gardło nie żartuję
kondziu...w aptece Ci dadzą co trzeba.Ja płuczę azulanem i mi przechodzi.
lilka,:
"W stanach zapalnych pochwy do irygacji i tamponowania w upławach. W uszkodzeniach naskórka i owrzodzeniach"
"W stanach zapalnych pochwy do irygacji i tamponowania w upławach. W uszkodzeniach naskórka i owrzodzeniach"
kondziu....a pojemne masz gardło?bo jak pojemne to azulan może nie zadziałac
andi ..wstawaj i dokładaj do pieca a nie u Korna tylko siedzisz
kondziu..musk se wypłucz a nie pochwe http://www.i-apteka.pl/product-pol-586-AZULAN-plyn-30g.html
acha, jest cos:
"Stosuje się go zewnętrznie : do płukania w stanach zapalnych jamy ustnej, zapaleniu błon śluzowych gardła, migdałów i dziąse"
"Stosuje się go zewnętrznie : do płukania w stanach zapalnych jamy ustnej, zapaleniu błon śluzowych gardła, migdałów i dziąse"
hehe
lila %3b)
lila %3b)
hehe
lila
lila
kondziu...to jest z rumiankiem,powinno Ci pomóc a jak nie to śmigaj do apteki po coś innego.
kondziu...spróbuj wiadomo,że po razie nie przejdzie ale mnie pomaga
kondi , stara metoda , spiryt co 4 godziny łyżka stołowa , nie popijać !!! można chleb z boczkiem ale tylko powąchać
kondziu..tabletkami się tak od razu nie faszeruj,szkoda wątroby.Spróbuj to a jak nie pomoże to wtedy pomyśl nad czymś innym.Ja to miałam przy anginie i mi super pomogło
1 25 dzis wchodzi z plusem bo jak nie..................
kondi ..a żebyś wiedział ze kisiel i miód malinowy dobry na wszytko
25 ma byc plusem.........
jackwar, ja od tego zawsze zaczynam przy wszelkich dolegliwościach
1 niesiada