Wpisy 1 479 822 – 1 479 921
2 kwietnia 2013 23:45 → 3 kwietnia 2013 09:51, 100 wpisów
estek zobacz niby mamy 4 losowania a zobacz ile powtórzyło się już 7/7
To nie jest obsesja to hobby jedni zbierają znaczki a inni monety my bawimy się w obstawianie statystyki. Tak mm było ich 38
Tu na czacie zabrakłoby miejsca jak masz gg kliknij zobaczysz większość z tych 7/7 padła dziś o 22:15 a po raz pierwszy wypadło 1 kwietnia i to nie pirma aprilis
darek ...nic nie przejmuj on estek nie wie co to znaczy powtórka i ile los..
Oky taka 9 padła w kwietniu już 2 razy
33-18-56-76-58-50-69-55-38
33-18-56-76-58-50-69-55-38
krzysio744 witam Cię dlatego że nie wie trzeba mu podpowiedzieć
witam
.
.miłego dnia
.
.powodzenia w losowaniach
.
.
.
.miłego dnia
.
.powodzenia w losowaniach
.
.
śnieg sypie teraz deszcz masakra z tą pogodą
jackwar
słyszałeś ?
centralnie spodziewane jest dziś 15 centymetrów
słyszałeś ?
centralnie spodziewane jest dziś 15 centymetrów
Wy w tej stolicy to już takie pazerne..
Nawet śnieżek z poza centralnego rozdzielnika ciągną.
Nawet śnieżek z poza centralnego rozdzielnika ciągną.
ja w kwietniu zawsze już trawe kosił a w tym roku..... z łopata śniegową będe latał do połowy kwietnia
dziś bym puścił 27 jokera ale starość mnie zmogła i nie wychodze z domu
Monet
pazerne ? "Wy" ?
Wiesz co ? - skojarzyłeś mi coś,
raz - samą końcówkę wypowiem:
- Ty zając, Ty się tak nie śmiej...
dwa - bez urazy - wczoraj akurat czytałem - a ślicznie pasuje, nie tylko teraz, kilka razy baaaardzo by się przydało
/"wy - loserzy, a co tam macie coś, przegrańcy" itd itd itd /
TDP /forum, wpis nr 200 486/
>>/.../Użyłeś w odpowiedzi na mój wpis formy "wy". Jest to, jak wiesz, forma obraźliwa w języku polskim, dla wielu osób. Nigdy nie byłem towarzyszem. Nigdy w żadnej partii. Ani przedtem ani kiedykolwiek. Nie jestem socjalistą. Forma "wy" jest z upodobaniem stosowana przez Międzynarodówkę Socjalistyczną.
Konserwatyści używają form prostych - "ty", lub grzecznościowych, jak w języku niemieckim "on". Czyli "ty jesteś" a nie zaś "wy kolego" i "państwo są" a nie "wy) państwo jesteście". To tak gwoli przypomnienia...<<
pazerne ? "Wy" ?
Wiesz co ? - skojarzyłeś mi coś,
raz - samą końcówkę wypowiem:
- Ty zając, Ty się tak nie śmiej...
dwa - bez urazy - wczoraj akurat czytałem - a ślicznie pasuje, nie tylko teraz, kilka razy baaaardzo by się przydało
/"wy - loserzy, a co tam macie coś, przegrańcy" itd itd itd /
TDP /forum, wpis nr 200 486/
>>/.../Użyłeś w odpowiedzi na mój wpis formy "wy". Jest to, jak wiesz, forma obraźliwa w języku polskim, dla wielu osób. Nigdy nie byłem towarzyszem. Nigdy w żadnej partii. Ani przedtem ani kiedykolwiek. Nie jestem socjalistą. Forma "wy" jest z upodobaniem stosowana przez Międzynarodówkę Socjalistyczną.
Konserwatyści używają form prostych - "ty", lub grzecznościowych, jak w języku niemieckim "on". Czyli "ty jesteś" a nie zaś "wy kolego" i "państwo są" a nie "wy) państwo jesteście". To tak gwoli przypomnienia...<<
trisetum
A czyś Ty się przypadkiem nie zaparł na tą "27" ? Zapamiętasz, a czy warto sie przyzwyczajać ? - Sam mam takie trzy i
A czyś Ty się przypadkiem nie zaparł na tą "27" ? Zapamiętasz, a czy warto sie przyzwyczajać ? - Sam mam takie trzy i
u mnie znowu spadło ..naście cm już nie mam gdzie tego sniegu odgarniać i cały czas sypie ta cholera
trisetum
dobra dobra
jackwar
zapowiedzi były na popołudniu - pewno po 14 się zacznie ...
...
co Wam powiem, to Wam powiem...
niby zwyczajna emotka, to - , a śliczna, miła, jak jaka sarenka
powo nara tymcza
trafnych
wysłanych
x3 a nawet z plusem
dobra dobra
jackwar
zapowiedzi były na popołudniu - pewno po 14 się zacznie ...
...
co Wam powiem, to Wam powiem...
niby zwyczajna emotka, to - , a śliczna, miła, jak jaka sarenka
powo nara tymcza
trafnych
wysłanych
x3 a nawet z plusem
Monet , lepiej by w wawie padało niż gdzie indziej , tu bufetowa kase daje na odśnieżanie , choć już płacze że nie ma kasy i będzie musiała dawać mniejsze premie a innym linie autobusowe likwidować bo poprzerzucali się na autobusy i mniejsze wpływy z parkometrów mają .
hehe
99 śledzących ? Uu.. Troche jest
niemam już siły kurffa upadam
...wstaje
kurffa nowe liczby daje
a ts bije nas w paje
...wstaje
kurffa nowe liczby daje
a ts bije nas w paje
pulcek bo prawdopodobnie przed świętami zmienili zestaw kuleczek , trzeba jakoś dociągnąć do miliona
szpiegi z krainy oz
własnie z karzego losowania na losowanie doszłem do wniosku..liczby się zmieniają
coś w tym musi być liczby się powtarzają a potem jak wszyscy zaczynają je kreślić zmiana!
*karzdego
hehe
jak ludzie przestaną ją obstawiać
czyli dziś
jak ludzie przestaną ją obstawiać
czyli dziś
okej , każdego hehe
80 puszczają a jedynka im się zablokowała , muszą ciężarki odpaść
ale mam smaka na bąbony
Coś troche 50tek walą ostatnio.Pewnie podpucha!A może pojechać nimi
Witajcie
Franuś...babony?to potrawa z surowych ziemniaków? o tym myślisz?
Franuś...babony?to potrawa z surowych ziemniaków? o tym myślisz?
Wczoraj w mini podobno sprzątaczka z Ts wygrała.Za cene milczenia jej dali
Witam Państaw dla kobitek{{cal us}}Panowi po
a co to za pyszczek a Pasko dałgo dla klona
a co to za pyszczek a Pasko dałgo dla klona
cześć ula
cześć wszystkim
.
.wiesiek zgadłeś
cześć wszystkim
.
.wiesiek zgadłeś
Ponoć prawdopodobnie bęben czyściła przed losowaniem i doliczyła się tylko ó0 kulek
ula
nie wiem, czy dzisiaj zagram, raczej nie, bo jak patrze za okno, to nie bedzie mi sie chciało wysiadać namiescie, bo wczoraj strasznie sie umordowałem
nie wiem, czy dzisiaj zagram, raczej nie, bo jak patrze za okno, to nie bedzie mi sie chciało wysiadać namiescie, bo wczoraj strasznie sie umordowałem
Pasko jeszcze jedna ikonka co zobrazować będzie nowego z idiotycznym nickiem