Wpisy 1 479 772 – 1 479 871
2 kwietnia 2013 23:01 → 3 kwietnia 2013 09:21, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 640 000 zł
pasko...a gdzie ten regulamin...tzn procedura? co mam zrobic?
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 231 490,00 zł
Aby otrzymać nagrodę należy:
Być osobą pełnoletnią
Skontaktować się ze mną e-mailowo lub telefonicznie, podać hasło do profilu, a także adres na który ma zostać wysłana nagroda
Być osobą pełnoletnią
Skontaktować się ze mną e-mailowo lub telefonicznie, podać hasło do profilu, a także adres na który ma zostać wysłana nagroda
Patrząc na ilość zawartych zakładów i wygrane w kaskadzie, to tu ts może być dziś rozczarowany
Wszystkim grającym polecam: http://vod.pl/liczby-i-marzenia,88512,w.html
rafalski38: I tak przez tyle losowań się nachapali że są już na alta do przodu na plus.
Chociaż raz nie zarobili,wiesz jak to podnosi na duchu
Pawcio
jesli chodzi o typowania t0 licza sie parki, pewniaki, piatki, dziesiatki? bo ja tylko typuje dziesiatki i czy tez moge byc wysoko?
jesli chodzi o typowania t0 licza sie parki, pewniaki, piatki, dziesiatki? bo ja tylko typuje dziesiatki i czy tez moge byc wysoko?
kriss22221: http://www.multipasko.pl/liga-typujacych
U góry jest link do regulaminu
U góry jest link do regulaminu
estek: no punkty dostaje się za każde dobre typowanie też za Jokera lotto mini lotto no na dziesiątki też dostaje się punkty ale no lepiej wszystko typować.
Patrząc na ilość zawartych zakładów i wygrane w kaskadzie, to tu ts może być dziś rozczarowany rafalski38 21.03 byla ostatni kaskada a wiec 12 losowanie przynioslo wygrana 1 stopnia
Pawcio nagroda zbyt mała zeby sie w to bawić
ja tylko typuje m/m to co puszczam w kolekturze
ja tylko typuje m/m to co puszczam w kolekturze
estek: no jak uważasz W sumie co szkodzi wszystko typować, a nagroda może być milionowa na kuponie od Pasko hehe
pasko...mail wysłany
pawcio a jak po losowaniu zobacze estek trafił 10/10 to bede wku..... ze nie dałem licz do kolektury
a skromnie powiem szczerze ale nie mogę narzekać jak grasz tak masz
niepamientam jaka liczba taki tyle razy nie wyskoczyla 1 27 losowan
ja karwa ujowo gram ten nebany ts opi.....dala ile wejdzie uje ***ne temu prezesowi coby sie wieko nie zamklo urwie jednemu ide spac uj z Ts
estek ts ma zawarte zalady system komp w ciagu kilku kilkuastu minut wyciagnie naj mniej trafnych i uj ts zawsze wygra to ze da 1-2-4 wygrac to uj estek kiedys pisalem lotto to dla tych co pragna pere zloty albo fortune wygrac a oni prezesi w uj kopane sie smieja system aja ok
estek zobacz niby mamy 4 losowania a zobacz ile powtórzyło się już 7/7
To nie jest obsesja to hobby jedni zbierają znaczki a inni monety my bawimy się w obstawianie statystyki. Tak mm było ich 38
Tu na czacie zabrakłoby miejsca jak masz gg kliknij zobaczysz większość z tych 7/7 padła dziś o 22:15 a po raz pierwszy wypadło 1 kwietnia i to nie pirma aprilis
darek ...nic nie przejmuj on estek nie wie co to znaczy powtórka i ile los..
Oky taka 9 padła w kwietniu już 2 razy
33-18-56-76-58-50-69-55-38
33-18-56-76-58-50-69-55-38
krzysio744 witam Cię dlatego że nie wie trzeba mu podpowiedzieć
witam
.
.miłego dnia
.
.powodzenia w losowaniach
.
.
.
.miłego dnia
.
.powodzenia w losowaniach
.
.
śnieg sypie teraz deszcz masakra z tą pogodą
jackwar
słyszałeś ?
centralnie spodziewane jest dziś 15 centymetrów
słyszałeś ?
centralnie spodziewane jest dziś 15 centymetrów
Wy w tej stolicy to już takie pazerne..
Nawet śnieżek z poza centralnego rozdzielnika ciągną.
Nawet śnieżek z poza centralnego rozdzielnika ciągną.
ja w kwietniu zawsze już trawe kosił a w tym roku..... z łopata śniegową będe latał do połowy kwietnia
dziś bym puścił 27 jokera ale starość mnie zmogła i nie wychodze z domu
Monet
pazerne ? "Wy" ?
Wiesz co ? - skojarzyłeś mi coś,
raz - samą końcówkę wypowiem:
- Ty zając, Ty się tak nie śmiej...
dwa - bez urazy - wczoraj akurat czytałem - a ślicznie pasuje, nie tylko teraz, kilka razy baaaardzo by się przydało
/"wy - loserzy, a co tam macie coś, przegrańcy" itd itd itd /
TDP /forum, wpis nr 200 486/
>>/.../Użyłeś w odpowiedzi na mój wpis formy "wy". Jest to, jak wiesz, forma obraźliwa w języku polskim, dla wielu osób. Nigdy nie byłem towarzyszem. Nigdy w żadnej partii. Ani przedtem ani kiedykolwiek. Nie jestem socjalistą. Forma "wy" jest z upodobaniem stosowana przez Międzynarodówkę Socjalistyczną.
Konserwatyści używają form prostych - "ty", lub grzecznościowych, jak w języku niemieckim "on". Czyli "ty jesteś" a nie zaś "wy kolego" i "państwo są" a nie "wy) państwo jesteście". To tak gwoli przypomnienia...<<
pazerne ? "Wy" ?
Wiesz co ? - skojarzyłeś mi coś,
raz - samą końcówkę wypowiem:
- Ty zając, Ty się tak nie śmiej...
dwa - bez urazy - wczoraj akurat czytałem - a ślicznie pasuje, nie tylko teraz, kilka razy baaaardzo by się przydało
/"wy - loserzy, a co tam macie coś, przegrańcy" itd itd itd /
TDP /forum, wpis nr 200 486/
>>/.../Użyłeś w odpowiedzi na mój wpis formy "wy". Jest to, jak wiesz, forma obraźliwa w języku polskim, dla wielu osób. Nigdy nie byłem towarzyszem. Nigdy w żadnej partii. Ani przedtem ani kiedykolwiek. Nie jestem socjalistą. Forma "wy" jest z upodobaniem stosowana przez Międzynarodówkę Socjalistyczną.
Konserwatyści używają form prostych - "ty", lub grzecznościowych, jak w języku niemieckim "on". Czyli "ty jesteś" a nie zaś "wy kolego" i "państwo są" a nie "wy) państwo jesteście". To tak gwoli przypomnienia...<<
trisetum
A czyś Ty się przypadkiem nie zaparł na tą "27" ? Zapamiętasz, a czy warto sie przyzwyczajać ? - Sam mam takie trzy i
A czyś Ty się przypadkiem nie zaparł na tą "27" ? Zapamiętasz, a czy warto sie przyzwyczajać ? - Sam mam takie trzy i