Wpisy 1 479 440 – 1 479 539
2 kwietnia 2013 20:05 → 2 kwietnia 2013 21:12, 100 wpisów
.
Witam
.
Miłego wieczoru
.
Powodzenia
o 22
.
Bez odbioru
Witam
.
Miłego wieczoru
.
Powodzenia
o 22
.
Bez odbioru
do tomasza promili zero a trole.waloć i ignorować konec konec trole
greg ale to jest poważna sytuacja bo to chodzi o jakieś kury i jajca!
zawsze jakieś nowe debile się znajdą i ignorować ich nie odpowiadać debilom i będzie spoko
Witam po długiej przerwie.
W profilu podałom cyferki przypisane poszczególnym dniom tygodnia, nrazie na trzy dni , ale jak byscie panstwo chcieli to moge opracować wszystkie dni tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich graczy.
W profilu podałom cyferki przypisane poszczególnym dniom tygodnia, nrazie na trzy dni , ale jak byscie panstwo chcieli to moge opracować wszystkie dni tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich graczy.
fortunata witam nareszcie jak dasz rade daj na mlje profilisko cos z 9/10 na mm pozdro
Indywidualnie narazie z nikim nie będe korespondować,jeszcze nie jestem w pełni zdrowa, ale jest już duzo lepiej więc czasami tu do was wpadne.
Zapewniam że w tych zestawach w poszczególne dni tygodnia będzie zawsze powyzej 10 cyfr.puźniej to podziele na poszczególne daty
Na przykład łańcuch na dzisiaj układał się tak
23,59,4,46,10,79,75,70,32,51,67
Widać wyraźnie że nie wszystkie cyferki padły,dlatego tez niech kazdy sam kombinuje.
Zapewniam że w tych zestawach w poszczególne dni tygodnia będzie zawsze powyzej 10 cyfr.puźniej to podziele na poszczególne daty
Na przykład łańcuch na dzisiaj układał się tak
23,59,4,46,10,79,75,70,32,51,67
Widać wyraźnie że nie wszystkie cyferki padły,dlatego tez niech kazdy sam kombinuje.
fortunata55,to widać po liczbach Twoich ,że ze zdrówkiem coś nie tak,wracaj jak najszybciej do stabilności
Witaj toja, ja specjalnie nie zajmuje się grami w lotto, Ja sprawdzam jak się ma astrologia do gier liczbowych. Przyznam że bardzo czesto umiem wytypować odpowiednie cyferki w lotto nawet 6/6
fortunata55,te liczby były na 14-ą,wieczorem nie wejdzie ani jedna
Sam wejdzie i to nie jedna.
fortunata dzieki za nr jak dojdziesz do siebie zapraszam do siebie na profil
Nie polenizuję z Tobą w tym temacie,okaże się wieczorem,pozdrawiam Cię serdecznie
sam nie tylko ty zapraszasz ,ja również
fortunato wracaj szybciutko do zdrowia, brakuje twoich wpisów na czacie
fortunato wracaj szybciutko do zdrowia, brakuje twoich wpisów na czacie
krzysztof c postawił jesli dobrze pamietam 50 zł na remis 70 zł na juve
lubie psg kibicuje im oraz juventus-owi
toja tak a jak te urwy wejdą to krew się pieni i lepoej ze ich nie ma
na ulicy cichosza
cześć
toja
toja
Testowałam marzec , te zestawy co podałam to są na cały miesiąc,
kwiecień. Wyniki powinny być dobre a nawet w niektóre dni bardzo dobre.Czasami nawet układają się po kolei , ale to wymaga jeszcze dopracowania.
Na jutro naprzykład taki łańcuch idzie1,10,2,6,32,48,45,51,60,61,52,54,40,53,30,3936,44.
zobaczymy co się z tych cyferek ułorzy
kwiecień. Wyniki powinny być dobre a nawet w niektóre dni bardzo dobre.Czasami nawet układają się po kolei , ale to wymaga jeszcze dopracowania.
Na jutro naprzykład taki łańcuch idzie1,10,2,6,32,48,45,51,60,61,52,54,40,53,30,3936,44.
zobaczymy co się z tych cyferek ułorzy
estek nie ogladam bo rodzinka na TVN luka powiesz jaki wynik co jakis czas ok
cześć
greg siemka
greg siemka
ja gram tylko w lotto ,czasem w multi i sporadycznie w jokera,na dzisiaj nic jutro joker- 21!!!
Narazie nie zachęcam do gry !!!!!
Testujmy cyferki, jak będą dobre wyniki to Ja wiem jak przygotować zestawy i wtedy dopiero zacznijmy grać.
Jutro podam na reszte dni.
Testujmy cyferki, jak będą dobre wyniki to Ja wiem jak przygotować zestawy i wtedy dopiero zacznijmy grać.
Jutro podam na reszte dni.
greg 4/10 a ty?
zobacz jak w siatkę zajmiemy np 5 miejsce to wielka porażka a w piłke takie miejsce to cud
w piłkę zaden ligowy klub nie ma co szukać, kluby ze wschodu juz nas dawno przegoniły a zachód to juz wogóle