Wpisy 1 477 242 – 1 477 341
1 kwietnia 2013 12:48 → 1 kwietnia 2013 13:14, 100 wpisów
max >>> a nie możesz sobie zainsalować skype ?
max , ty to jesteś szczęściarz
znowu się gowno do mnie w nocy przykleiło i wpisy gorzkie żale wypisywał na KG .
znowu się gowno do mnie w nocy przykleiło i wpisy gorzkie żale wypisywał na KG .
tomcio ..ja zmienie lapaka to zainstaluje teraz jestem na przejściowym po ostatnich wyczynach
1-1 zakończyli,szkoda,że rożnych nie można było obstawić,4 padły w ostatnich 10 minutach
Lila
13Max
Jackwar
13Max
Jackwar
Jackwar
po wpisach to zajeło mu 2,5 godz.
po wpisach to zajeło mu 2,5 godz.
jac ..ale tam nawypisywał ..lubi Cię bardzoo ..tak duzo napisał i cały czas to samo to terzeba umieć
emeryt ,,doceniamy
emeryt ,,doceniamy
Lila , pamięta , namolny jak w tym skeczy z rejestracją telefoniczną PKP
idź pan do domu , z domu zadzwoń a on nie
idź pan do domu , z domu zadzwoń a on nie
15hubi >>> zdarza sie
100% kuponów nigdy nie trafisz.
Esbjerg - Aalborg
Esbjerg strasznie defensywna drużyna (mało bramek strzela) ale Aalborg ostatnie 2 mecze +1,5 HT
mój typ za drobne +1,5 HT 3.25
100% kuponów nigdy nie trafisz.
Esbjerg - Aalborg
Esbjerg strasznie defensywna drużyna (mało bramek strzela) ale Aalborg ostatnie 2 mecze +1,5 HT
mój typ za drobne +1,5 HT 3.25
Hej Lila
Nie ma jeszcze wygranych kaskady, pewnie tyle sprzedali że dalej liczą
Witam wszystkich podzieli siektos ze mna wrazeniami natemat betgun? Warto obstawiac tam loterie?
w kaskadera...musieli się coś pomylić z liczbami i nie mogą dojść jak to zrobić żeby się ludziska nie dowiedzieli że przekręt zrobili
Mogli by puścić losowanie próbne i powiedzieć że to żart
halapek
oni wciąż liczą kaskade
oni wciąż liczą kaskade
2. to z Hollywood przyjeżdżają i urządzają casitngi do 2 części głupi, głupszy na błyskotece w
jackwar...jak by coś takiego zrobili....wyszło by na jaw że kręcą z kulkami
no właśnie chłopak się męczy , wymyśla a tu kurde ja je kopiuje
Adix ja już rzadko tam gram,ale czasem coś zagram,zakres plusa,powyżej-poniżej parzystych w przedziale,joker,kursy na pewno lepsze niż w ts,a czy grać sam musisz zdecydowac
to z Hollywood przyjeżdżają i urządzają casitngi do 2 części głupi, głupszy na błyskotecew Łomiankach i w Szczecinie na Walach Chrobrego ... ciekawe kogo kolega emeryt mial na myśli
Dobry jestem z powrotem pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i wiaderko śniegu
halapek , pamiętasz jak było 56 wygranych 6/6 w lotto ? powiedzieli że to możliwe
jac ..chłopak się męczy i nie wchodzi na MP bo teraz pobiera nauki skanowania ..kurs skanera robi w Wietnamie
jackwar....taaaaa,,możliwe.......7_mio krotne kumulacje a na raz 56 wygranych......sie poprostu pierdyknęli
1 477 293. jackwar 2013-04-01 (13:02)
Monet
ty to też szczęściarz
emeryt nie chce do ciebie pisać..
Tia szczęściarz.
Przecież zjechał mnie jak burą sukę. I dureń i imbecyl i różne takie były. Ale j a wywalilem a teraz jak mi znowu coś nawtyka to będę mu w profil wklejał.
Monet
ty to też szczęściarz
emeryt nie chce do ciebie pisać..
Tia szczęściarz.
Przecież zjechał mnie jak burą sukę. I dureń i imbecyl i różne takie były. Ale j a wywalilem a teraz jak mi znowu coś nawtyka to będę mu w profil wklejał.
15hubi, a napisz mi jak wyglada sprawa wpłat i wypłat, wszystko za pomoca konta bankowego? Zalozmy, ze dobrze obstawie, jak to wtedy wyglada?
widze że ts dziś pracuje bo dali informacje o wygranych w dużego i mini
Lila..będziesz moją gwiazdą na czerwonym dywanie będziemy śmigać
LICZBA WYGRANYCH KASKADA
Trafienia Liczba Kwota(zł)
12 0 250 000.00
11 2 1 000.00
10 42 25.00
9 553 8.00
8 2532 2.00
Trafienia Liczba Kwota(zł)
12 0 250 000.00
11 2 1 000.00
10 42 25.00
9 553 8.00
8 2532 2.00
Dzisiaj kulki losuje...Wieleba.. .
..........................................
..........................................
Adix ja wpłacałem z moneybokers,wypłacałem również,bez problemu ,nawet się zdziwiłem,że nie weryfikowali konta tak jak w bet365-skan dowodu,wpłacić możesz z każdego konta
Lila.. .
.............................
.............................