Wpisy 1 475 614 – 1 475 713
30 marca 2013 22:51 → 30 marca 2013 23:53, 100 wpisów
Ludzie kumulacja 20 000 000 zł !!!
Pora lecieć do kolektury chyba co ?
Tak czy nie ?
ponoć też lubią facetów z fajnym głosem, a nie takim jak Piotrek Żyła
dlatego,ze utrzymanie rodziny kosztuje wielkie pieniadze,dlatego trzeba grac w ts:
musi miec tu i tam, wiec żegnam sie z Wami i ide sie przytulić do "tu"
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
E tam !!!
andi,
toż to tajemnica słuzbowa, ale raczej spi, bądź sie zastanawia, co ja tu jeszcze robie - bo jest zazdrosna (ponoc)
toż to tajemnica słuzbowa, ale raczej spi, bądź sie zastanawia, co ja tu jeszcze robie - bo jest zazdrosna (ponoc)
Kto wygrał ? No to gratuluję osobie która sama albo na chybił trafił wysłała szczęśliwą szóstkę !!!
.. oprócz "Wesołych Świąt",także dostał nie zajączka a ZAJĄCA!
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 610 000 zł
nie dlugo bonus w multi multi bedzie wiekszy od kumulacji w duzym ;d ahah ale widac ze juz ich to tez meczy bo daja takie liczby pod rzad ;d
Dobranoc i Spokojnych Świąt.
Bo jak chce się na 6tą wstać, to przy zmianie czasu,
skróceniu o godzinę, trza iść lulu..
Bo jak chce się na 6tą wstać, to przy zmianie czasu,
skróceniu o godzinę, trza iść lulu..
wesołych świąt
ALLELUJA !
ALLELUJA !
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 348 845,50 zł
No i nawzajem ja też chcę na 6:00 dzisiaj iść na mszę !!! Dobranoc niech wam się przyśnią liczby najlepiej na Mini Lotto albo Lotto Plus ale teraz tylko na Mini Lotto będę bo za mała kumulacja w Lotto !!! A wy ?
Pasko w historii całej !!!
Nawet 5/5 w mini ciężko trafić a co dopiero jak 6/6 w lotto trafiają.
Pasko a dziś też rekordowa ilość zawartych zakładów w mini lotto i express lotku?
Jak to ktoś zagrał że trafił tak ? Jak myślicie na chybił trafił sam skreślił ile zakładów albo systemem zagrał ?
5-ta w historii wygrana powyżej 300 000 zł (w tym trzecia w tym roku)... ten rok będzie należał do Mini Lotto... zbliżamy się do wygranych na poziomie 350 000
jak dzisiaj przestawiamy zegary.....do przodu czy do tyłu...bo coś mi się pokićkało
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 14 177 124,10 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
pasko....to na stronie MP...zegar gędzie dwie godziny do tyłu??
no jeszcze nie wiem jak mój serwerem się zachowa... najwyżej będę rano interweniował jak się nie zmieni automatycznie
w dużego też dużo zakładów dziś poszło w plusie chyba jeszcze nie było ponad 3mln zakładów
Pasko, też się zastanawiam. Wprawdzie wątpię by ktoś w nocy sprawdzał wyniki ale ja akurat mocno polegam na timestampie przy aktualizacji.
wlasnie ja sprawdzalam moje liczby ale niestety dzis tylo 2 na 8 w mm
Ups to chyba uciekły mi dwa dni z życiorysu, Myślałem, że dziś czwartek lol
lestek..