Wpisy 1 474 761 – 1 474 860
30 marca 2013 16:17 → 30 marca 2013 16:46, 100 wpisów
do drapka
'pula lotto z 15.30 to 13,86 mln'
a pula z 15:45 - 13.882,-
'pula lotto z 15.30 to 13,86 mln'
a pula z 15:45 - 13.882,-
kondi ....mam kolężankę która po porażeniu przez piorun ...była po tamtej stronie......bordzo ciekawie to opisywała
tak andi, ale zaczynamy wkraczac w sfery, o których sie nawet filozofom nie sniło i których "ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało"
kondi jest taki gostek, pochodzi z Niemiec, kształcił się w Londynie, który potrafi oddzielić się od myśli by po po prostu cieszyć się życiem
W momencie gdy mózg umiera może każdy z nas widzi to samo, nie wiemy jak to wygląda.
andi, jak ja niosę zakupy z miasta (jakies 2 km) to mysle sobie o czyms przyjemnym, aby zapomniec o ciężarze zakupów. Jak przychodze do domu, to dopiero czuje, że ręce mam do ziemi
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i najmilszych spotkań w gronie pryjaciół i rodziny wszystkim multipaskowiczom życzy damda
kiedyś czytałem o chłopcu, który opisywal jak prebywał z Jezusem, jak widzial ludzi w niebie--każdego w swoim niebie
życie a nie śmierć co Was napadło dziś życie nie pitolić o śmierci
kond...w człowieku zamierają funkcje życia i następuje oddzielenie duszy od ciała...a sen jest tylko poczynkiem
pylcek
mówisz we Francji ? wiem, że trafione, ale nie wiedziałem gdzie - masz linka ?
mówisz we Francji ? wiem, że trafione, ale nie wiedziałem gdzie - masz linka ?
ja tez nie wiem wszystkiego, ale jestem sobie w stanie wiele wyobrazic i w coś uwierzyć lub nie
kondi a to oddzielenie od myśli to potrafi każdy z nas ponoć i nie jest to żadna abstrakcja, można to wyćwiczyć
wykorzystujemy tylko ileś procent mózgu .....gdybyśmy wykorzystywali cały.....świat byłby nudny...albo dawno by nie istniał
deja vu to "złudzenie", że daną sytuację już doświadczyliśmy wcześniej
mi się zdarzyło często, czułam na przykład zapach, który już kiedyś czułam, albo podobny stan ducha, albo miejsce, że już tu kiedyś byłam i to samo myśałam i czułam
zatrzymywałam się wtedy na chwile i myślałam, że to już mi sie zdarzyło. Czułam smak, zapach,który już kiedyś czułam.
Kiedyś w wieku może 7,8 lat teraz nie pamiętam doświadczyłam takiego czegoś, że jakby moje coś oderwało się ode mnie ; widziałam siebie z góry-przerażające to było jak dzisiaj o tym pomyślę
Witam ponownie
Witam ponownie
oczywiście andi, że sie wydarzyło i teraz juz doswiadczenia deja vu sobie zapisuje
dziś - sześciokrotna kumulacja ...
w puli - 'można wygrać nawet 15 baniek'...
/a w rzeczywistości na chwilę obecną jest ok 13.882,-/
...
25-12-2007 - w pięciokrotnej 'kumulacji trafiono 1 x 13.641.628,-
...
w puli - 'można wygrać nawet 15 baniek'...
/a w rzeczywistości na chwilę obecną jest ok 13.882,-/
...
25-12-2007 - w pięciokrotnej 'kumulacji trafiono 1 x 13.641.628,-
...
kondi...a jak myślisz ..w czym ci pomoże zapisywanie.....trzeci raz się nie zdaży...nie było takiego przypadku
zachęcam do zapisywania tego "zjawiska" i wydarzeń w kolejnych 2-3 dniach
andromeda...no chyba taktylko raz mnie się to zdarzyło i nie był to sen
jeżeli mam plan i nagle pojawia sie deja vu, to na 99% plan sie nie sprawdzi
fiolka nie ma znaczenia w dzieciństwie łatwiej chyba nawet, widać masz takie zdolności
najczęściej dotyczy to sfery życia, która w ostatnim czasie zdominowała moje myśli
kondi to ja mam czasem taką intuicje, że ostrzega mnie coś .. a jak sie nie posłucham to źle na tym wychodze, ale ja to nazywam intuicją
fiolka, czyli możesz być w 2 miejscach na raz? Takie przypadki tez sa znane
andromeda...ale teraz co jakiś czas mam sny że unoszę się i widzę zgóry wszystko
kiedyś czytałem na temat deja vu.....opisywano to w taki sposób...że kiedyś poprostu nam się to śniło.....podobno w wieku dziecięcym śni nam się całe życie...
fiolka, ale to co opisujesz to nawet porogram był o ludziach co umieją wyjść z ciała i opisywali dokładnie to co Ty teraz
kondi bilokacja? czy jakoś tak Pio Takie miał zdolności ponoć
fiolka dokładnie to, co opisujesz, możesz w ten sposób polecieć na wyspy kanaryjskie i to za friko
dzis w radiu "tok fm" byl lekarz ktory przezyl smierc kliniczną.Do odsluchania na stronie radia.Wydal ksiązke "dowód" do kupienia w ksiegarniach
nasz umysł potrafi wiele rzeczy....o których pewnie nigdy się nie dowiemy
andromeda...to działo się poza mną,a potem było takie pach i jakbym wskoczyła na swoje miejsce, brrrrr jak pomyślę o tym do dzisiaj mam to uczucie