Wpisy 1 473 603 – 1 473 702
29 marca 2013 22:49 → 29 marca 2013 23:10, 100 wpisów
bolek...ja wiem tak, tak pomyliłes siężeby nikt Ci 10/10 nie podpintolił
uciekam i ja narkadobranoc wszystkim
likaa..
Ciekaw jestem co Ts planuje zrobić z tym jokerem, jak kumulacja zostanie rozbita to sprzedasz spadnie bardzo mocno.
Ja bym chciał żeby numerek wrócił
player:Gdyby joker kosztował 1,25 jak kiedyś numerek to więcej osób by pewnie grało, ale też pewnie ludzie w ogóle o tym nie wiedzą bo mało promowali tą grę i pewnie też dlatego, że samemu nie można wybierać liczb.
andro.....dlatego pytałem......myślałem że o ty tam kase golisz
***player***
mogą zakładać, być może , że część naiwniaków /bez urazy/ przejdzie do gry,' w której wygrane padają najczęściej'...
no, nie ma tu takiej emotki, żeby pokazała, co robak zdobi
mogą zakładać, być może , że część naiwniaków /bez urazy/ przejdzie do gry,' w której wygrane padają najczęściej'...
no, nie ma tu takiej emotki, żeby pokazała, co robak zdobi
halapek a Ty co robiłeś na stronkach z horoskopami? ja nie wierze w takie horoskopy dla każdego jeden i ten sam
Robal no chyba że kumulacja potrwa jeszcze rok. Przez ten czas zaufanie do TS będzie rosło wraz z kumulacją
Ts,te złodzieje i oszuści kumulacje z jokera i tak wezmą,chcą naciągnąć jak najwięcej ***ów na kasę.Ja w to oszustwo nie gram jak i w Kaskadę
andro.....szukałem w wyszukiwarce.....jak typować liczby i tamto mi wlazło.....ja też nie wierzę w horoskopy
Wszystkiego najlepszego wszystkim wam z okazji świąt Wielkanocy: zdrowia, szczęścia, pomyślności i żebyście wygrywali w gry liczbowe i loterie najlepiej Lotto albo Lotto Plus i Mini Lotto !!! Ja trafiłem 1/5 znowu w Multi Multi jutro ostatnie losowanie z mojego kuponu liczę na a wy jak tam ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
tommek...trza zmienic piwnice, bo już wszystkie kompoty i ogórki zeżarłam
***player***
jeszcze rok, to chyba jednak nie - trochę się zagęszcza ...
ale ... bez możliwości kreślenia samemu - kto wie, kto wie...
jeszcze rok, to chyba jednak nie - trochę się zagęszcza ...
ale ... bez możliwości kreślenia samemu - kto wie, kto wie...
Idę dobranoc wszystkim
dobra, bo mnie tu miało nie być dziś, a przez tą horoskomanie sie zasiedziałam
A dziękuje !!! Do czego wiecie są te mapy co ? I jak mają one na pomóc ?
Macie jutro zakłady na Lotto ?
Robal może będą szanse jak joker 13 np będzie bo dużo ludzi go gra i jakoś przy odrobinie szczęścia ktoś będzie miał 4 liczby. Chociaż rzadkością jest brak jokera i 4/4
Kumulacja Lotto: 15 000 000 zł !!! Ale coś mi się zdaje że jutro też szóstka nie padnie a wam ? Ciekawe wtedy ile będzie do wygrania 20 mln ?
I zajączek przyniósł mi dzisiaj szczęście . Jak wieczorem wróciłem z kościoła to pod schodami siedział mały zajączek i tak pomyślałem może mi przyniesie szczęście
A wy gracie w Jokera ? Ja jeszcze aby w to nie grałem dobrze się w to gra ?
***player***
na tych "mocniej" granych - owszem, też tak zakładam, ale i coś się może omsknąć
na tych "mocniej" granych - owszem, też tak zakładam, ale i coś się może omsknąć
Ja też byłem w kościele u nas msza była 1.38 a u was ile ? Teraz czuwanie jest !!!
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Kto z was oglądał na TVP 1 relacje z drogi krzyżowej z koloseum ? Ja tak .
Mam dla Was niecodzienną zabawkę na poprawę humoru
http://speedy.sh/sYAdS/ZABAWKA-MULTI.xls
http://speedy.sh/sYAdS/ZABAWKA-MULTI.xls
Dopisano wygrane jokera
Przepraszam tak mi się napisało !!!
Nie przecież dzisiaj męka pańska ludzie .
No wiem !!!
Tak mi się napisało co jeszcze mam napisać ?