Wpisy 1 472 678 – 1 472 777
29 marca 2013 15:01 → 29 marca 2013 16:07, 100 wpisów
Chyba się nie doczekam tego 5/5 tym razem 1/5 co jest ja się pytam co ? A u was jak ? Został mi kupon na dwa losowania jeszcze !!! Chyba potem będę grał na osiem liczb a do tego będę brać pewniakami typujących . A i w Mini Lotto i Lotto będę więcej skreślać a wy ?
Uwaga uwaga wielka kumulacja 15 000 000 na horyzoncie kto chce ?
Uwaga uwaga wielka kumulacja 15 000 000 zł na horyzoncie kto chce ?
Zodiak a koniczynka nie interesuje ludzi czy co przecież nie padła tu jeszcze główna wygrana !!!
Zodiak a koniczynka nie interesuje ludzi czy co ? Przecież nie padła tu jeszcze główna wygrana !!!
U mnie czysto i ładnie !!!
Jakie zdrapki najlepiej kupować ?
i dla czego nie mogę mieć 5/5 no dla czego? no czemu? wy też tak macie? czemu tak? ipt
nie ja tak nie mam chodz tez bym chcial wygrac.Ale nie drobne tylko 250tys z bonusikiem
estem nie ładnie tak pisać nazwisko jak ktoś nie chce na chacie
Co ty robisz ? Nie życzę sobie ok ?
Skąd wiesz że szkolna ?
Ej kto z was w tym roku pisze maturę ?
bo w szkole tak zaczelimy na Ciebie mówić i tak zostało ale tylko miałem przyjemnośc z Tobą jeden rok chodzić bo w drugim Cię zostawili
greg jak mnie widzisz to bój sie
nie dość ze latałam pół godziny szukałam otwartego punktu to tak czułam ze to nic dobrego z tego nie bedzie..greg jade po ciebie...
nie dość ze latałam pół godziny szukałam otwartego punktu to tak czułam ze to nic dobrego z tego nie bedzie..greg jade po ciebie...
Ja na chwile Estek widze że na siłe i wszelkimi sposobami chcesz zaistnieć Moze i zaistniejesz ale w negatywny sposób I to jest żalosne i to na tyle aha i pozdrawiam reszte i znikam
SKALAR nie chce zaistniec a na pewno nie w "internet"
cisek to prawie mój sąsiad
cisek to prawie mój sąsiad
Nie pierwsze primo nie zostałem w drugiej lasie, po drugie mam 20 lat a 24.04 21 a pop trzecie nie wymyślaj farmazonów ok ?
04 !!!
Jak masz na imię estek ?
Już niedługo urodziny !!!
A kto jest waszym idolem ?
Mateusz ?
Skąd ?
Skąd jesteś ?
Aha jasne !!!
dlaczego przed 22gą nie mozna puscic lotto bo juz lottomaty nie przyjmują kuponów a przed 14tą można?..
Jakim samochodem jeździsz ?
Jak nie można ? Co ty mówisz ?
Jaki masz samochód no cwaniak ?
chciałem ostatnio na stacji paliw puscic o 21:50 i juz powiedzieli ze lottomat nie przyjmuje..
O jeny o 21:50 a na tronie też nie można tylko do 21:45 !!!
O jeny o 21:50 a na stronie też nie można tylko do 21:45 !!!
http://www.sfora.pl/Zrzucili-sie-w-biurze-na-kupon-i-wygrali-milion-Poza-jedna-osoba-a54043
jest w sam raz nie raz wracałem z pracy i już nie mogłem puścić
jak kuponu nie przyjeło to za poźno było i tyle nikt cie nie kłamał
Pawcio , udało im się i to drugi raz , fajnie też że podzielili się z koleżanką .
------
................................................
................................................
Mam 'pomysła'.. .
..............................
Trzeba będzie Święta Wielkanocne obchodzić zgodnie z ruskim kalendarzem.. . Oni mają chyba ...tydzień póżniej niż my.. .
.......................................................
..............................
Trzeba będzie Święta Wielkanocne obchodzić zgodnie z ruskim kalendarzem.. . Oni mają chyba ...tydzień póżniej niż my.. .
.......................................................
Trzeba będzie zrobić bałwana z....zajęczymi uszami.. .
..........................................
..........................................
-1. Pada snieg.. .
..................................
..................................