Wpisy 1 472 624 – 1 472 723
29 marca 2013 14:27 → 29 marca 2013 15:28, 100 wpisów
Trzeba zaraz lecieć po ....choinkę i ...karpia.. .
.........................................
.........................................
Max.. .
...............................
I po kulturce, greg wpadł
Choinkę mogę wyciąć z własnego ogródka, ale nie może mieć więcej niż...6 lat, bo za samowolne wycięcie drzewka mogą ukarać ze.... 100 000 pln... .
....................................
....................................
ano tak
max - racja -
obserwatorom z ramienia i na czele specjalne
max - racja -
obserwatorom z ramienia i na czele specjalne
Greg.. .
.................................
.................................
Rany ile zakładów w plecy by było
Pani andromedo .na MP jest zawsze kultura ..
greg.. a teraz jedz z Ts
greg.. a teraz jedz z Ts
Gratki wygranym . U mnie 5/10 nie zaznaczyłem plusa a trafiony był
To ja idę zaraz wykopać moją bo coś koło 6 latek ma
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 580 000 zł
Ile trzeba zrobić wpisów na vipa?
No to wszyscy ewakuacja zaraz będę spamował
rafalski
a co też tak dasz radę ?
andromeda
zostawiam
powodzenia
a co też tak dasz radę ?
andromeda
zostawiam
powodzenia
Mirnam.. .
Robal co dam radę?
Kurka jak to policzyleś?
Ale ja wiem jak szybko zrobić wipa, trza zacząć piardolić kocopoły jak krzysztof
Znikam.. .
.....................
.....................
Chyba się nie doczekam tego 5/5 tym razem 1/5 co jest ja się pytam co ? A u was jak ? Został mi kupon na dwa losowania jeszcze !!! Chyba potem będę grał na osiem liczb a do tego będę brać pewniaki typujących . A i w Mini Lotto i Lotto będę więcej skreślać a wy ?
Dlaczego nie chce wpaść ta piątka ja się pytam co ?
Krzysiek daj na luz ja juz od 2 tyg nawet 2 zl nie mialem w mm a gram dziennie.Takze az tak zle nie masz
Chyba się nie doczekam tego 5/5 tym razem 1/5 co jest ja się pytam co ? A u was jak ? Został mi kupon na dwa losowania jeszcze !!! Chyba potem będę grał na osiem liczb a do tego będę brać pewniakami typujących . A i w Mini Lotto i Lotto będę więcej skreślać a wy ?
Uwaga uwaga wielka kumulacja 15 000 000 na horyzoncie kto chce ?
Uwaga uwaga wielka kumulacja 15 000 000 zł na horyzoncie kto chce ?
Zodiak a koniczynka nie interesuje ludzi czy co przecież nie padła tu jeszcze główna wygrana !!!
Zodiak a koniczynka nie interesuje ludzi czy co ? Przecież nie padła tu jeszcze główna wygrana !!!
U mnie czysto i ładnie !!!
Jakie zdrapki najlepiej kupować ?
i dla czego nie mogę mieć 5/5 no dla czego? no czemu? wy też tak macie? czemu tak? ipt
nie ja tak nie mam chodz tez bym chcial wygrac.Ale nie drobne tylko 250tys z bonusikiem
estem nie ładnie tak pisać nazwisko jak ktoś nie chce na chacie
Co ty robisz ? Nie życzę sobie ok ?
Skąd wiesz że szkolna ?
Ej kto z was w tym roku pisze maturę ?
bo w szkole tak zaczelimy na Ciebie mówić i tak zostało ale tylko miałem przyjemnośc z Tobą jeden rok chodzić bo w drugim Cię zostawili
greg jak mnie widzisz to bój sie
nie dość ze latałam pół godziny szukałam otwartego punktu to tak czułam ze to nic dobrego z tego nie bedzie..greg jade po ciebie...
nie dość ze latałam pół godziny szukałam otwartego punktu to tak czułam ze to nic dobrego z tego nie bedzie..greg jade po ciebie...
Ja na chwile Estek widze że na siłe i wszelkimi sposobami chcesz zaistnieć Moze i zaistniejesz ale w negatywny sposób I to jest żalosne i to na tyle aha i pozdrawiam reszte i znikam
SKALAR nie chce zaistniec a na pewno nie w "internet"
cisek to prawie mój sąsiad
cisek to prawie mój sąsiad
Nie pierwsze primo nie zostałem w drugiej lasie, po drugie mam 20 lat a 24.04 21 a pop trzecie nie wymyślaj farmazonów ok ?