Wpisy 1 472 024 – 1 472 123
29 marca 2013 08:23 → 29 marca 2013 11:13, 100 wpisów
jackwar co tam chowasz za pazuchą???
jackwar ja pytam ile chowasz za pazuchą z wczoraj...
Gała witaj
Gała witaj
cześć
gała
cześć
andromeda
gała
cześć
andromeda
Witam wszystkich chwilowo z pracy
Nie ma to jak ostatni dzień w pracy przed świętami. Szefowa zmieniła nam godziny pracy byśmy mogły wczesniej pójść do domu a ja sierota jedna oczywiście nie przestawiłam budzika. Zaspałam i ... oczywiście w drzwiach wpadłam wprost na szefową
Nie ma to jak ostatni dzień w pracy przed świętami. Szefowa zmieniła nam godziny pracy byśmy mogły wczesniej pójść do domu a ja sierota jedna oczywiście nie przestawiłam budzika. Zaspałam i ... oczywiście w drzwiach wpadłam wprost na szefową
jackwar
Pewnie tak, ale nie weszli w zasięg sokolego wzroku szefowej sprytnie przemykając do kadr
Pewnie tak, ale nie weszli w zasięg sokolego wzroku szefowej sprytnie przemykając do kadr
medea>>>>dziękuję
Noc zarwana.
5o pln-zamordowane u buka.
Gorycz porażki - okrutna.
0-6 to nie jest rasizm?
Noc zarwana.
5o pln-zamordowane u buka.
Gorycz porażki - okrutna.
0-6 to nie jest rasizm?
monet
ja niestety poległem
rasizm ? czołg rozjechał naszą stokrotkę
ja niestety poległem
rasizm ? czołg rozjechał naszą stokrotkę
monet
Jak rozumiem obstawiałeś naszą gwiazdeczkę na tenisowym firmamencie
Jak rozumiem obstawiałeś naszą gwiazdeczkę na tenisowym firmamencie
monet , niestety Agnieszka nie miała szans i jak zwykle pierwszy set słabo gra ? lub przeciwnik za świeży , dopiero w drugim wchodzi na obroty
jackwar
Nie, moja szefowa jest super przełożonym, ale jest bardzo zasadnicza w kwestii przestrzegania zasad w tym punktualności czyli pewnie czeka mnie taki matczyny pater noster za spóźnienie szczególnie, że jakby nie patrzeć zrobiła nam przysługę zmianą godzin pracy byśmy wcześniej wróciły do domu. Ma zresztą rację powinnam tak się zorganizować by dotrzeć do pracy na czas niezależnie od tego czy to ostatni dzień przed świętami czy każdy inny w roku
Nie, moja szefowa jest super przełożonym, ale jest bardzo zasadnicza w kwestii przestrzegania zasad w tym punktualności czyli pewnie czeka mnie taki matczyny pater noster za spóźnienie szczególnie, że jakby nie patrzeć zrobiła nam przysługę zmianą godzin pracy byśmy wcześniej wróciły do domu. Ma zresztą rację powinnam tak się zorganizować by dotrzeć do pracy na czas niezależnie od tego czy to ostatni dzień przed świętami czy każdy inny w roku
Nie może wygrać kiedy jest całkowity brak wiary że może ją pokonać.
Ma kompleks Czarniawej i Azarenki.
Ma kompleks Czarniawej i Azarenki.
Monet , przyjdzie czas to ją rozwali Tamta musi tylko więcej pączków jeść
W kwietniu kończy się okres ochrony przed eksmisjami. Będzie ich znacznie więcej niż rok temu, bo w kancelariach komorniczych z miesiąca na miesiąc przybywa nowych wyroków sądowych. Wnioski o eksmisje składają nie tylko gminy i spółdzielnie, które próbują pozbyć się niepłacących czynszu najemców, ale także osoby prywatne, które kupiły mieszkania lub całe kamienice z lokatorami.
Trzeba odsunąć tych POpaprańców od władzy , pozwalają okradać zwykłych ludzi , pozbawiają pieniędzy , zabierają kasę z konta , wszystko w imię prawa
Gracz z miejscowości Stęszew wygrał 100 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Dzieje sie coraz gorzej,ludzie coraz bardziej biednieją.Wyplate od 3 lat mam tą samą a wszystko co chwile drozeje.Zyc nie umierac....
serw
to u was jeszcze śnieg. U mnie na Dolnym Śląsku u podnóża Sudetów zimno, wietrznie ale właśnie deszcz zaczął padać.
to u was jeszcze śnieg. U mnie na Dolnym Śląsku u podnóża Sudetów zimno, wietrznie ale właśnie deszcz zaczął padać.
likwidują zakłady , inne ograniczają załogi , a najgorsze jest to że to wszystko karzą robić rządzący . Możecie mi nie uwierzyć ale znam jednego dyrektora i powiedział mi że kazali zwalniać w spółkach skarbu państwa , lot, bumar i inne zakłady , zakłady które są kluczowe w naszym kraju !!!! Zamiast zwalniać biurokratów w ministerstwach to zwalniają robotników , urzynają gałąź na której siedzą . Daliśmy małpie brzytwe to goli
jackwar ciśnienie Ci strzeli! wyluzuj żyjesz w chorym kraju i Masz jakieś dziwne podejście
Serw , spoko ja żyję na luzie , dzieci już prawie dorosłe , tylko jedno jeszcze studiuje niech się martwią inni i ci co mają w tym kraju prace , bo mogą ją stracić Ty pewnie też się nie martwisz .
Na chybika dziś jak zwykle wczoraj 5/10żaden wyczyn kaskada 9/12
trisetum
No co ty aż takim sadystą to moja szefowa nie jest. Dziś pracuję do 15-tej
No co ty aż takim sadystą to moja szefowa nie jest. Dziś pracuję do 15-tej
Ja żyję na luzie , wiem że co ma być to będzie i raczej bez jakiejś zawieruchy się nie obędzie , tak zadecydowali na górze bo inaczej tego kryzysu nie zwalczą . Wojna była zawsze motorem napędzającym gospodarkę , łatwo było zrzucić winę na wojnę a koszty na obywateli , by żyło się lepiej ale nielicznym .
serw
Jak widzisz lubię cyferki z mało racjonalnych źródeł "magicznych" według nich dziś powinny jeszcze wpaść takie zestawy :
48,30,14
7,34,37
21,28,35
20,23,33,32,43,65,53,56,52,55
Poza tym dzisiejszy dzień jest szczęśliwy dla Skorpiona więc moze warto co nieco podprawadzić koledze 13max31 (albo 33 bo zawsze mi się jego nick myli)
Jak widzisz lubię cyferki z mało racjonalnych źródeł "magicznych" według nich dziś powinny jeszcze wpaść takie zestawy :
48,30,14
7,34,37
21,28,35
20,23,33,32,43,65,53,56,52,55
Poza tym dzisiejszy dzień jest szczęśliwy dla Skorpiona więc moze warto co nieco podprawadzić koledze 13max31 (albo 33 bo zawsze mi się jego nick myli)
jackwar,madea,serw,trisetum WESOŁYCH ŚWIĄT i wysokich wygranych.Pa
panoramix
Koszyczek wypucowany, barwinek podprowadzony z zaprzyjaźnionego ogródka, baranek cukrowy zakupiony, rzeżucha i owies wzeszły, farbki i kredki woskowe do produkcji pisanek zabezpieczone ... no można uznać, że święta już całą gębą
Koszyczek wypucowany, barwinek podprowadzony z zaprzyjaźnionego ogródka, baranek cukrowy zakupiony, rzeżucha i owies wzeszły, farbki i kredki woskowe do produkcji pisanek zabezpieczone ... no można uznać, że święta już całą gębą
monet
Spokojnie.To jest jak przypływy i odpływy morza. Trzeba przeczekać
Spokojnie.To jest jak przypływy i odpływy morza. Trzeba przeczekać
wiesiek77
Nie ma to jak ktoś w czasie grilla podkradnie ci się do butelki coli wrzuci mentosa a potem siedzi za krzakiem i patrzy jak się wszyscy miotają. I w tym cała jego radość. On się nie bawi to nie bawi się nikt
Nie ma to jak ktoś w czasie grilla podkradnie ci się do butelki coli wrzuci mentosa a potem siedzi za krzakiem i patrzy jak się wszyscy miotają. I w tym cała jego radość. On się nie bawi to nie bawi się nikt
cześć
wiesiek
sam9
medea
mrówka siema
wiesiek
sam9
medea
mrówka siema
wiesiek jak mini ?
Ja
3/5 dobre i to