Wpisy 1 470 902 – 1 471 001
28 marca 2013 14:06 → 28 marca 2013 16:04, 100 wpisów
Dobre liczby Bliźniąt 2/3 Wodników 1/3 a analizowanych ostatnio azteckich znaków zodiaku 2/5
Uluś ..gonc możesz ale nic więcej chyba krzysio zabrałas dzisaj te 73
Ulus ..tak wiem krzysio podawł Tobie te 73 na pewniaka ..
jandzia ..nie o to mnie zaskoczyłas ..poddaję się
jandzia ..nie o to mnie zaskoczyłas ..poddaję się
vifi ..juz gdzies szłaś co tu jeszcze robisz jestem naszykowany ..a Ty pudruj truskawke bo jedziemy na zabawke
Dzięki ulala. pozostałe dwie nie trafione to 1 i 27 czyli łysol i tak zrobił swoje..
max>> rozejrzyj się i na wieczór wyskoczysz z dwuch pewoli do mojej parki zawinę parę
zmiana jest bardzo wcześnie rano więc nawet w rozpisce dałam ten dzień Rakom i Rybom w całości
medusia ale mi chodziło jak czesto wodniki maja te dobre dni w miesiacu, dzieki
albo w kwartale, bo w necie nie moge sie doszuakc takich informacji
albo w kwartale, bo w necie nie moge sie doszuakc takich informacji
jandziu ja te ustalenia opieram na położeniu księżyca. Dla Wodników wg astrologa od którego wzięłam pomysł najlepsze są dni gdy Księżyc jest w Bliźniętach a niezłe gdy w Wadze jak dziś. Jeśli dodatkowo mamy wtedy pełnię lub nów to powinno dodatkowo pomóc - z tym parametrem to jest trochę problem bo powinno nam najlepiej iśc w tej fazie w której przyszliśmy na świat a to wymaga trochę wysiłku. Ja zazwyczaj mam lepszą intuicję w okolicach nowiu i to 7/10 w czasie pełni (druga sprawa, że w Księżyc był w Wadze czyli najlepszym położeniu dla Bliźniąt) było dużą niespodzianką
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 560 000 zł
Nie no znowu 2/5 szału chyba dostanę zaraz !!!
A co tak się wzburzyłeś co się stało greg ?
Ts kradnie, za zgodą okradanego
dwa dni temu bylo 62 wygrane po 500 zl w xingo a dzis jet ich tylko 31 co to ma byc chyba te co pozbierali z kol bo zabieraja ta zdrapke ze sprzedazy
A jak wam poszło wygraliście coś ?
To zagrajcie w Lotto Plus może tam dopisze komuś z was szczęście ?
no k**** polowe tego co bylo w 1 dzien zeszlo tak w bitwie morskiej sie znajda interes sie krenci
Właśnie !!!
To jaką zdrapkę najlepiej kupować ?
Masz ktoś was może zakłady na Mini Lotto na dzisiaj ?
A czemu w koniczynce nikt jeszcze nie wygrał 15 000 zł ja się pytam ? Aha i czy warto grać w Kaskadę, Jokera lub Kenyo ?
krzysztof najlepiej to żadną
no fakt ciężko, tym bardziej, że te co nas gryzą to samice
Macie na dzisiaj zakłady na Mini Lotto albo Lotto plus ?
Macie na dzisiaj zakłady na Mini Lotto albo Lotto Plus ?
Śpicie ? o której są u was msze ?
U nas o 18:00 .
Ja mam na wieczór 2zakł mini i 1zakł lotto+ w mm dzisiaj nie grałem