Wpisy 1 470 582 – 1 470 681
28 marca 2013 13:08 → 28 marca 2013 13:33, 100 wpisów
Mój Pavulonik miał już ponad 5 lat jak mnie na cacy odciął od neta na prawie tydzień Magiki wymienili jakieś pierdółki i zasilacz no i chodzi jak złoto. Bateria co prawda starcza na całe 2 godziny zabawy a ciężar ustrojstwa zniechęca do zabierania go w podróż Jedno jest pewne to mój pierwszy i ostatni pavulonik HP
Poznań.... komunia 100 pln.???????????????????-
---------------------------------
---------------------------------
co to za afera na
HYDE PARK z tym facetem idiotka
u nas z niczym problemu nie robili, ale jak u zonuy proboszcz przeglądal moje papiery to:
"czwórka z religii? No wie Pan, to jak mierny"...
"czwórka z religii? No wie Pan, to jak mierny"...
Poznań.. .chrzest 250 pln. ??????????????
................................
................................
medea,
nie wiem, dlaczego ldziska z Polski w USA tylko HP kuowali. Przecież ta firma drukarki/kopiarki robi.
HP z doświadczenia
nie wiem, dlaczego ldziska z Polski w USA tylko HP kuowali. Przecież ta firma drukarki/kopiarki robi.
HP z doświadczenia
co to za afera na
tną sie jak szalone
ą ą ą
tną sie jak szalone
ą ą ą
Zaświadczenie z kościoła... . Kraków 20 - 100 pln.. .
........................................
........................................
kondziu..może nawet nie wiesz,że ktoś z rodzinki dał kopertę księdzu a Ty wierzysz ,że 0 PLn
kondii wszystko jest produkowane w chinach , dell czy inna firma daje zamówienia a tam tłuką części , składają albo na miejscu lub wysyłają gdzie indziej .
nie obchodzi mnie gdzie to składają - obchodzi mnie to, czy to działa, czy nie
jak wiesz to niestety nie ma różnicy , płacisz za nazwę a reszta jest zależna w której fabryce i jaki chińczyk to robił .
Znikam.. .
..........................
..........................
HP myślał, że jak powkłada same części NAJ do jednego pudła, to bedzie to najlepszy laptop, a to tak nie dziala
kondziu ale ten przedmiot pod inną nazwą ma inną cene a różnica jest za nazwę
jackwar, no wiadomo, że tak jest, bo co się reklamuje? NAZWĘ a nie super przedmiot
ale! kwiecień będzie lepszy
znudzi ci się dopisywanie dla mnie tych trafionych pewniaczków, choć max wysoko zawiesil (choć nie samodzielnie) tę poprzeczkę
znudzi ci się dopisywanie dla mnie tych trafionych pewniaczków, choć max wysoko zawiesil (choć nie samodzielnie) tę poprzeczkę